- 2019. 01. 11.
- 40
- 4
- 24
- V4 karakter
- Blas Santiago
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Balázsnak hívnak, 20 éves vagyok. Blas Santiago az IG nevem. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 31491 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< A szerveren az S.G.H feladata az adminok segítése, a kissebb kérdésekre való válaszolgatás. Ha szükséges akkor kezdő játékosok betanítása, ahol alapvető parancsokat ismertetnek a játékossal ezzel megkönnyítve az Adminisztrátorok munkáját. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék S.G.H tag lenni mert szeretném segíteni a szerveren lévő játékos közösséget, akár új játékosokat a szerveren található ismeretlen fogalmakban, illetve kérdésekben. Ha egy játékos nem ért valamit, esetleg nemtudja hogy mire jó ez a parancs akkor segítenék neki. Másrészt pedig az adminok munkáját szeretném megkönnyíteni azzal, hogy válaszolok a játékosok kissebb kérdéseire, ezzel megkönnyítve az adminok munkáját és fokozva egy játékos jobb játékélményét. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Az elmúlt napokban/hónapokban elég sok időt fordítottam a szerveren a parancsok, illetve a szerver működésének kitapasztalására, minél többet megpróbálok fentlenni a szerveren amikor időm engedi és akkor is tanulni valamit, ezzel azt szeretném mondani, hogy szeretnék énis részese lenne egy ilyen tökéletes közösségnek és motiváltnak érzem magam az S.G.H köri teendők elvégzésére. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap körülbelül olyan 3-4 órát, hétvégén pedig olyan 5-6 órát tudnék fentlenni a szerveren és ezt az időt mind az S.G.H teendők elvégzésére fordítanám. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/phrn7I7 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/WNUSGQf >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: - Alapos
- Szeretek csapatban dolgozni
- Barátságos
Negatív: - Bolondos
- Kíváncsi
- Beszédes>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen, szeretnék betölteni adminisztrátori pályát ezen a szerveren, amint kicsit jobban belevéstem magam az S.G.H köri teendők elvégzésébe és tapasztaltabb vagyok. Régóta érdekel engem az adminisztrátori feladatkör és úgy érzem alkalmas lennék a szerep betöltésére, szeretek embereken segíteni, amit már feljebb is említettem. Van a szerveren egy pár admin ismerősöm és amikor velük szoktam beszélgetni és amiket mondanak az admin szerepről eléggé megtetszett, de nem lehet egy egyszerű feladat azt belátom. Későbbiekben majd szeretném magam kipróbálni adminisztrátorként a szerveren, ha lesz rá lehetőség. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Szia, üdvözöllek a SeeMTA V3-as szerverén. Amit elsősorban tudnod kell, hogy ez egy RP szerver, azaz RolePlay, ahol a szabályokat kell betartanod és elég fontos az, hogy úgy kell viselkedned a szerveren mint ahogy a való életben tennéd. A szerver parancsok alapján működik, amit tudnod kell a legfontosabb az a /me és a /do. A /me a karakterünk cselekvéseinek kifejezesére szolgál, lássunk egy példát. (Pl.: /me belenyúl a zsebébe, majd előveszi a pénztárcáját és kinyitja azt.) A /do a karakterünk körüli történést fejezi ki, nézzünk erre is egy példát. (Pl.: /do A pénztárcája kinyitva, benne 5000$). A szerveren két féle beszélgetés létezik, van az IC (In Character) és az OOC (Out of Character), azaz karakteren kívűli történés. Amit OOC chatbe írunk amit a /b segítségével tudsz előhozni azt nem használhatod fel IC. A szerveren rengeteg szabály létezik, ezeket érdemes elolvasni és kötelező betartani őket. Amit a következő linket tudsz elolvasni: https://forum.see-game.com/pages/v3szabalyzat/ . Ajánlom figyelmedbe a tulajdonos (Thommas) videóit Youtubeon, rengeteg tutorial és tanító videót készít, sokat lehet belőle tanulni, munkákról is készít oktató videókat, érdemes őket is végignézned. Ha tudok még valamiben segíteni csak szólj nyugodtan, további kellemes időtöltést és jó játékot kívánok a szerveren! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Én sajnos nemtudok neked vhspawnt adni, de szólok egy adminnak és ő fog tudni neked segíteni ebben. . >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< "/vá 93 Szia! Ha skines a fegyver akkor szólj egy adminnak és ő fog tudni neked segíteni ebben, vagy nyiss a fórum segítségével egy panaszkönyvet. Ha a fegyver viszont nem skines hanem sima akkor nem történt szabályszegés. További szép napot! " >>
Utoljára szerkesztve: