Elutasítva Blas Santiago - Beno

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Svunskeren

Újonc
2019. 01. 11.
40
4
24
V4 karakter
Blas Santiago
zoldlogo.png

Neved:
< Blas Santiago >

A ban időpontja:
< 2018-12-05 15:50:32 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Beno >

A ban oka:
< OOC kereskedelem szándéka, ha bármit szeretnél tisztázni keress fel. [BY BENO] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok. Előző héten is írtam egy unbant, de ahhoz Cameron azt írta hogy amíg nem tudok beszélni Tranes-el addig nemtudok unbant kapni. De végül beszéltem Beno-val (Ő adta a bant és nem Tranes) és azt írta hogy felőle nyugodtan megkaphatom az UB-t és ehhez csatolok egy bizonyíték képet is. Amint az előző UB-mban is leírtam nem történt semmi ilyesmi ami OOC kerhez vezethető vissza. Válaszodat előre is köszönöm, további szép napot! >
lv-ub.png

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 696
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
nem történt semmi ilyesmi ami OOC kerhez vezethető vissza.
Ezt azért egy kicsit megcáfolnám, hogy ne tünjünk hülyének, hogy random kiraktunk OOC ker miatt.
Pontosan a te accountodon lévő pénzmennyiség, autó a benne lévő tuningokkal, és a haverod cuccai voltak meghirdetve egy kereskedő csoportba.
Ezért kaptad a bant, a haverod el is ismerte tetteit, viszont te végig állítottad hogy nincs közöd hozzá.
Küldtél messenger beszélgetést is, viszont gondolhattuk azt is, hogy összeszerkesztett / összebeszélt kép, így nem adtunk unbant, viszont mire egy kicsit tanultál volna belőle, rajtunk már addigra nem volt admin.
De amúgy mostanra játszhatnál.

• Tetszik
Reactions: akeem
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.