Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Gyuszi vagyok (Blake Hochstrascher). Jelenleg 24 éves vagyok, hamarosan töltöm a 25. évem.
Hány játszott perccel rendelkezel?
260.000+ játszott percem van.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok felmerülő problémáinak megválaszolása, segítségnyújtás.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Van már egy kevés tapasztalatom a szerveren. V2 idején voltam S.G.H. tag, ahonnan sikerült adminisztrátort is megérnem. Emlékeim szerint annó 4 -es adminig jutottam el, bár ennek már lassan 10 éve. Volt egy nagyobb kihagyásom a szerveren, ezért nem akartam visszakérni az admint, inkább úgy gondoltam szeretném az elejétől végigmászni ezt a létrát. Akkoriban is élveztem, hogy segíthetek másoknak, megválaszolhattam a felmerülő problémájukat, illetve tetszett, hogy akadtak kihívások.
Miért pont téged válasszunk?
Magabiztosságom, és a szerver tapasztalataimat tudnám fő szempontba helyezni. Igyekszek a maximumot kihozni magamból az élet minden területén. Őszinte vagyok, és előfordul, hogy valami nem sikerül, vagy nem úgy jön össze, ahogy szeretném, de gerinccel vállalom/beismerem ha hibázok. 11 éve regisztráltam a szerverre, kisebb-nagyobb kihagyásaim voltak. Mindig próbáltam a lehető legjobb szerverismerettel játszani, hogy ne szegjek szabályokat, ezzel megelőzve az esetleges negatív játék élményemet.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A szerveren fent töltött időm 100% -át.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Képernyőkép 2024 02 07 220043 — Postimages
postimg.cc
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Képernyőkép 2024 02 07 220055 — Postimages
postimg.cc
Igyekszek szorgalmas lenni, a rám osztott feladatokat pontosan, és a legjobb tudásom szerint próbálom ellátni. Emellett persze türelmetlen vagyok, nagyon utálok várni, illetve adott szituációban nem találok megfelelő szavakat.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen megpróbálnám újra ezt a pályafutásom, amennyiben lehetőségem nyílik rá.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsősorban elküldeném neki a szerver szabályzatát, hogy alaposan át tudja tanulmányozni. Kifejteném neki, hogy ez a szerver egy szerepjátékon alapuló játék. Továbbítanám Thommas által feltöltött tutorial videókat, hogy jobb rálátása legyen a szerver működésére, és sok hasznos dolgot megtud tanulni. Megkérdezném, hogy van -e bármi más amiben tudok neki segíteni, amennyiben nincs jelzem neki, hogy nyugodtan keressen/kérjen segítséget, - amennyiben apróbb problémája van - reportban tőlem, vagy bármelyik más adminsegéd kollégámtól.