Blake Hochstrascher jelentkezése az S.G.H. csapatba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
320
249
25
Kaposvár
V4 karakter
Petro Nyberg
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Gyuszi vagyok (Blake Hochstrascher). Jelenleg 24 éves vagyok, hamarosan töltöm a 25. évem.
Hány játszott perccel rendelkezel?
260.000+ játszott percem van.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok felmerülő problémáinak megválaszolása, segítségnyújtás.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Van már egy kevés tapasztalatom a szerveren. V2 idején voltam S.G.H. tag, ahonnan sikerült adminisztrátort is megérnem. Emlékeim szerint annó 4 -es adminig jutottam el, bár ennek már lassan 10 éve. Volt egy nagyobb kihagyásom a szerveren, ezért nem akartam visszakérni az admint, inkább úgy gondoltam szeretném az elejétől végigmászni ezt a létrát. Akkoriban is élveztem, hogy segíthetek másoknak, megválaszolhattam a felmerülő problémájukat, illetve tetszett, hogy akadtak kihívások.
Miért pont téged válasszunk?
Magabiztosságom, és a szerver tapasztalataimat tudnám fő szempontba helyezni. Igyekszek a maximumot kihozni magamból az élet minden területén. Őszinte vagyok, és előfordul, hogy valami nem sikerül, vagy nem úgy jön össze, ahogy szeretném, de gerinccel vállalom/beismerem ha hibázok. 11 éve regisztráltam a szerverre, kisebb-nagyobb kihagyásaim voltak. Mindig próbáltam a lehető legjobb szerverismerettel játszani, hogy ne szegjek szabályokat, ezzel megelőzve az esetleges negatív játék élményemet.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A szerveren fent töltött időm 100% -át.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Itt az UCP képem, ami nem teljesen tükrözi a valóságot. Volt kitilásom Thommas által még V2 -őn, account feltörés miatt, mialatt adminisztrátori szerepet töltöttem be a szerveren.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Igyekszek szorgalmas lenni, a rám osztott feladatokat pontosan, és a legjobb tudásom szerint próbálom ellátni. Emellett persze türelmetlen vagyok, nagyon utálok várni, illetve adott szituációban nem találok megfelelő szavakat.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen megpróbálnám újra ezt a pályafutásom, amennyiben lehetőségem nyílik rá.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsősorban elküldeném neki a szerver szabályzatát, hogy alaposan át tudja tanulmányozni. Kifejteném neki, hogy ez a szerver egy szerepjátékon alapuló játék. Továbbítanám Thommas által feltöltött tutorial videókat, hogy jobb rálátása legyen a szerver működésére, és sok hasznos dolgot megtud tanulni. Megkérdezném, hogy van -e bármi más amiben tudok neki segíteni, amennyiben nincs jelzem neki, hogy nyugodtan keressen/kérjen segítséget, - amennyiben apróbb problémája van - reportban tőlem, vagy bármelyik más adminsegéd kollégámtól.

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 254
10 504
20
V4 karakter
Nea Sjöholm
A lapod alapján van tapasztalatod, volt már lehetőséged betölteni ezt a szerepet.
Sok sikert.

• Tetszik
Reactions: Fede

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket. Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!
Megjegyzés: Kitiltottad saját magad a szerverről. Régen volt valóban, de ez olyan ritka nagy hülyeség, hogy ezt azért nem felejti el az ember.​

• Hűha
Reactions: arzen
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.