Black Riley > Trissa Burton [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Black Riley

Panaszra tett személy InGame neve:
Trissa Burton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ütköztünk, kiszálltam, ment az IC, majd mikor vissza szálltam vettem észre hogy 0 rpvel szedte fel Trissa, Leelanee-t. Mikor én ezt szóvá tettem jött egyből hogy, "jajj istenem szólj bele", "akkor le rpzem", "te még ilyet sosem csináltam ?", "Hajnali fél 3 kor ?". Nem értem mire fel kellett ilyen lekezelő stílusban beszélni velem, mintha én lennék a hibás azért mert nem RP -znek le egy felsegítést. Valamint attól független mert hajnali fél 3 van, úgy tudom senki sem mentesül az RP alól. Hozzá teszem hogy tudtommal amilyen skint Trissa és Leelanee viselt, bandás skinek, szóval nem értem hogy ha egy bandán belül rengeteg RP szituáció alakul ki, és rengeteget kell RP -zni, akkor miért esik valakinek nehezére 4-5 sort RP -zni egy felsegítésnél ? Persze utána utó RP -ztek felsegítésnél ami szintén tilt a szabályzat. Ezt szintén szóvá tettem, ismét, hasonló stílusban kaptam a választ rá "jesszusom", "ennyire nincs hívás" ? Mikor végbe ment az utó RP, ami ennyiből állt (képre kattintva jobban látszik) jött újra OOC hogy, "így már jó Riley? :)" Ismét úgy érzem én voltam a hibás a szituációban...

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincsen megjegyzésem.

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
Helyette irom:
Először is hali, másodjara meg annyi, nem tudtam hogy nem szabad utólag lerpzni. De szerintem ebben az egészben nem volt semmi olyan, ami lekezelő lett volna veled szemben. Nekem ilyen a természetem, elég sok ember alá tudja támasztani, semmi rossz szándékom nem volt.

Gigi

#UnicornQueen
Támogató
2019. 01. 09.
43
27
22
V4 karakter
Lynn Buffon
Na helló.

Mivel benne vagyok az egészbe, ide írok.
Azért ez tetszik, hogy jó pár napra rá, mire lecsengett az egész, felrakod a PK-t. Nem is értem, hogy ha ennyire zavart, akkor abba a pillanatba miért nem hívtál admint? Egyszer lett egy ilyen ejtve, fáradtak voltunk, mentünk volna már aludni, mire te belénk csapódtál és anim. Még rendőr is mondta, hogy legalább le lett rpzve, nem értem 3 nap után ennyire szúrja a szemed?

Bala

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
208
31
22
Narnia
V4 karakter
Thorstein Viljarson
Azért elég aranyos, hogy így 3 napra rá írsz egy PK-t, akkor éjjel valamiért mégsem hívtál admint, csak ment neked is a szád, hogy nem tud vezetni, maradjunk a sávba, holott te jöttél belénk. Remélem ennél nagyobb bajod sosem lesz az életben, bírálás után pedig jobban alszol majd. Ennyivel jobbá tetted a szervert.

Carlito

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
1 783
CA
LV karakter
Ovidio Juan Contreras🇲🇽
V2 karakter
El Chuco
Szemem akadt a PK-n, úgyhogy nem türtőztetem magam. Úgy szólok hozzá PK-hoz, mint frakció leader. Tagom védelmére szeretnék kelni leginkább, de ez magától értetődő.

Benne van a szerver szabályzatban, hogy gyógyítás előtt kell RPzni. TÉNY. Most mi van, ha utólag RPzik le? Az RP ugyan úgy megtörténik.
Trissa RPzni jár fel, karaktert alakít, tesz valamit a közösségbe segíti a frakciónkat. Nagyon a lelkedbe tiporhattak OOC chaten, megbántották ártatlan bárány lelked. Viszont egy ilyenért PK-t dobni, hogy nem előtte RPzte, hanem utána nagyon aljas dolognak tartom. Mondjuk még is mit várhatunk a hasonló rossz akaró emberektől.

Gondolom te rendszeresen le RPzed szerelőként. Maradj továbbra is a kocsik húzogatásánál, el ne szabadulj. Bindet azért lökd be mielőtt betérnek a BMS-be, az a legfontosabb.

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger
Sziasztok!

Nem fog meghatni hogy betámadtok, igaz ha fáradtak vagyok és mentek aludni rátok már nem is vonatkozik a szabályzat, volt adminisztrátorként viszont biztosan tudod hogy utó RP -zni sem lehet. Aljas hogy le RP -ztétek de PK -t nyitok, oké de ha nem teszem szóvá ez sem történik meg, de ugyan azt tudom mondani mint a PK végén, tudom hogy én leszek a szar mert a kis szerelő frakciómmal húzogassam a kocsikat inkább mint hogy belétek kötök, mert hú de le vannak nézve a szerelő frakciók egy bandához képest. Válaszom arra hogy miért most nyitom meg, folyamatban volt egy PK -m és nem szerettem volna egyszerre két PK -val foglalkozni, de ha már aznap megnyitottam volna, vagy admint hívok, akkor mibe tudtok még bele kötni ?

Mindent rendesen le szoktam RP -zni, de mutogatni könnyen lehet bárkire, de örülök hogy itt se megy más csak a másik lenézése azért mert egy adott frakcióban van, vagy azért mert PK -t mert nyitni, végülis akkor minek van PK hogyha mindig az a szar aki jelent egy szabálysértőt ?

Edit. Első kommentelőnek teljesen normálisan sikerült kommentelnie, meg adta a tiszteletet. Nem értem hogy az utóbbi hozzászólóknak ez miért nem sikerült ?

További szép estét!

Gigi

#UnicornQueen
Támogató
2019. 01. 09.
43
27
22
V4 karakter
Lynn Buffon
Trissa üzenete: Hagyjuk inkább az egészet, zárjuk le annyival, hogy elvállalom ami történt, hibáztam.

• Tetszik
Reactions: jaki

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Sosem értettem ezt az egyből neki esünk a másik torkának hozzáállást. Szólt nektek a srác teljesen normálisan, és már nyomtátok neki ezt a lekezelő "Jaj Istenem, szólj bele" stílust. Amit pedig Trey itt leműveltél, az szerintem kritikán aluli hozzáállás volt.

Elhiszem, ha hajnali háromkor fáradtak vagytok, de nem kötelező olyankor is itt játszani.
Trissa_Burton büntetése 60 perc adminjail RP hiánya felsegítéskor [PK] indokkal.
Szerveren osztom, helyezhető.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.