- 2019. 01. 10.
- 1 445
- 4 080
- 21
- V4 karakter
- Riley Beiswanger
Panasztevő InGame neve:
► Black Riley ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Trissa Burton ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Ütköztünk, kiszálltam, ment az IC, majd mikor vissza szálltam vettem észre hogy 0 rpvel szedte fel Trissa, Leelanee-t. Mikor én ezt szóvá tettem jött egyből hogy, "jajj istenem szólj bele", "akkor le rpzem", "te még ilyet sosem csináltam ?", "Hajnali fél 3 kor ?". Nem értem mire fel kellett ilyen lekezelő stílusban beszélni velem, mintha én lennék a hibás azért mert nem RP -znek le egy felsegítést. Valamint attól független mert hajnali fél 3 van, úgy tudom senki sem mentesül az RP alól. Hozzá teszem hogy tudtommal amilyen skint Trissa és Leelanee viselt, bandás skinek, szóval nem értem hogy ha egy bandán belül rengeteg RP szituáció alakul ki, és rengeteget kell RP -zni, akkor miért esik valakinek nehezére 4-5 sort RP -zni egy felsegítésnél ? Persze utána utó RP -ztek felsegítésnél ami szintén tilt a szabályzat. Ezt szintén szóvá tettem, ismét, hasonló stílusban kaptam a választ rá "jesszusom", "ennyire nincs hívás" ? Mikor végbe ment az utó RP, ami ennyiből állt (képre kattintva jobban látszik) jött újra OOC hogy, "így már jó Riley? " Ismét úgy érzem én voltam a hibás a szituációban... ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
◄
Megjegyzés:
► Nincsen megjegyzésem. ◄