Black Riley -> Terrion Short, Jordan Gray, Rashid Web, Domonique Lorre [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Black Riley

Panaszra tett személy InGame neve:
Terrion Short, Jordan Gray, Rashid Web, Domonique Lorre

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A Videóban látható hogy követtem őket a Mercedessel valamint még 2 Személy Borával. Nos, több ütközést sem RP -zett egyikük sem, tudtommal ilyenkor ugyan úgy kell RPzni. (0:12, 7:05 (itt már nem volt ott Domonique Lorre)) 9:20 nál Terrion Short belém száguld(Derbi), majd RP nélkül tovább hajt, ugyan úgy mint én. A videó végén látható hogy én írom az RP -t közben egyikük lelő. Arról hogy lelőtt, már csak képet tudtam mellékelni ugyan is az ingyenes bandicamban lejárt a 10 perc rögzítés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó (VÁGATLAN)
Kép(ek) mta-screen_2019-01-10_22-37-12

Megjegyzés:
Panaszom az egyes személyekre
Terrion Short - RP Hiánya ütközésnél, Derbi
Jordan Gray - RP Hiánya ütközésnél
Rashid Web - RP Hiánya ütközésnél
Domonique Lorre - RP Hiánya ütközésnél
Valamint DM arra a személyre aki megölt, nem értem mi oka volt arra hogy lelőjön, szerintem semmivel sem provokáltam ki, sőt, ők jöttek oda See Burgernél keménykedni, utána követtem őket, szerintem ez még nem nyomos indok hogy lelőjön.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Lui

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát 24 órán belül!

csvbee

Újonc
2019. 01. 10.
8
10
V4 karakter
Domonique Lorre
Szia, itt Domonique.

Az első találkozásunkkor számos megbotránkoztató és fenyegető dolgot tettünk, amikbe beletartozik az is, hogy a saját autódnak a kormányába belevertem a fejedet. Számtalan a tettlegesség előtti és az utáni fenyegetés ellenére sem mutattál semmilyen RP-s félelmet. Konstans jelen voltál a közelünkben és figyeltél minket, rendőrrel fenyegettél még azután is, hogy szemtanúja voltál két halálesetnek és te magad is elszenvedted azt, hogy rád lőttek. Tulajdonképpen te amolyan szuicid hajlamot produkáltál, mert gyakorlatilag kérted, hogy megöljünk. Az első lövések amik feléd irányultak az én részemről származnak, a szélvédődre lőttem háromszor egy M4-essel, ami arra kellett volna sarkalljon téged hogy realisztikusan RP-zz. Te ennek nem tettél eleget, nem értem, miért nyitsz panaszkönyvet? Ráadásul olyan piti dolog miatt, amire pont azért nem lett különösebb figyelem fordítva, mert te az RP fikarcnyi jelét sem mutattad. A videó tökéletesen bemutatja az eset azon részét, ahol elővehetőek vagyunk. Gerinces megmozdulás tőled. A videó azt is tökéletesen bemutatja, ahogyan te kimeríted a bandahergelés fogalmát, és jót szórakozol azon hogy konstans követsz és úgy próbálsz minket inzultálni, ahogy az egy kereskedőt tudna csak megbántani, valamint blokkolod az utunkat (azután is hogy már egyszer bántalmazva lettél, megfenyegetve és rád is lett lőve).

Az én részemről úgy emlékszem hogy legalább egyszer történt szerepjáték ütközés miatt. A videó első felében történő ütközésnél nekem az autó szimplán ment tovább, ami nyilván azért látszott úgy nekem, mert kevés FPS-el játszok (Edit..: Most látom, hogy jól ki is röhögtelek, mert az én képernyőmön te voltál az, aki kisodródott az ütközést követően, mi mentünk tovább). Ezenfelül te bandát hergelsz és Non RP-zel (PG). Pont te tőled nem várható el az hogy panaszkönyvet nyiss.

Jelzem, hogy mind a négyünk szívesen megbeszélné az ügyet Teamspeak 3-on, akár a panasztevő fél jelenlétében, akár anélkül, de jónak látjuk konzultálni a bíráló adminnal voice chaten mindenképp.

Utoljára szerkesztve:

noempathies

Újonc
2019. 01. 10.
6
1
V4 karakter
Rodney Laurent
A szabálypontot kérlek említsd meg ahol az állításod szerinti "derby" jelenléte látható. (a roncsderby alap meghatározása teljesen mást jelent mint amit te itt demonstrálni próbálsz)
Továbbá amiket te ütközésnek nevezel a videóban azokat nem lehet komolyabb fizikai kárnak tekinteni, hiszen ha a felvételből kinyert információt tekintjük meg a kocsik amik finomabb módon érintkeztek csak tolták egymást. (kivételt tesz a 9:20-i, ahol lag spike történt ami bizonyítható 9:24 és 9:25 között)

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger
Szia!

Videóban többször is látható, Rendőrséget hívtam aki ugye az én "koordinátámra" jönnek ki, ezért is követtelek titeket folyamatosan, próbáltalak tisztes távolságból követni titeket. Másképpen ez nem lehetett volna megoldani. Mivel IC Voltam a Nemzeti Adó és Vámhivatalban, volt szerencsém megismerni az olyan fajta embereket IC mint ti, kiismerni a fegyvereket stb. Ezért sem húzódtam hátrébb írás közben az első lövéseknél, látszólag csak egy shotgun volt valamelyikőtöknél amivel az én távolságomba lehetetlen volt ellőnöd úgy hogy még visszább is futottatok. Folyamatosan annak a reményében voltam hogy érkezik a segítség ezért követtelek titeket, pontosabban téged már nem utána is. Mivel vissza futottatok a házba felteteleztem hogy ismét leraktátok a fegyvert, úgy mint ahogy először felvettétek. Történt hogy elszaladt Jordan majd ugye vissza jött, ott vette ismét elő a fegyvert majd közelről rám lőtt, de nem talált el ismét, ugyan úgy mint te. Ilyenkor megfigyeltem óvatosan a másik Audi 80 Rendszámát hogy annak is tudatában legyek, itt látszott hogy visszatesz valamint a csomagtartóba Jordan. Utána mentem el és Terrion láthatóan direkt belém jött, itt már nem fordultam vissza de mivel belém jött nem tudtam türtőztetni magam ezért még vissza ordítottam. Utána távoztam volna, csak le RP -ztem pontosabban le akartam RPzni a történt ütközés erre már nem volt alkalom.

• Tetszik

csvbee

Újonc
2019. 01. 10.
8
10
V4 karakter
Domonique Lorre
Attól hogy a karaktered tagja volt egy rendvédelmi szervezetnek (aminek elsődleges funkciója nem a nehézfegyveres rendbontókkal való küzdelem), attól a felépítéséből még nem hiányozhatnak olyan alap emberei reflexek/érzések mint a félelem. Kérlek ne próbáld meg megmagyarázni, hogy te csak shotgunt láttál, a Seville-i zsákutca híd felőli ház bokra mögött rejtőztél, amikor leadtam rád három lövést egy M4A1-esből, amire a reakciód annyi volt, hogy hátra tolattál, majd vissza; ez még mindig nem szakszerű roleplay a részedről. Ezután sem próbáltál távozni, mert az hogy én halálközeli élménybe kerítettelek pont annyira hatott meg téged, hogy utána a borával elálltátok Terrion útját, ami a videóban is látszik.

Olyan embereket mint "mi" pedig pont nem volt szerencséd kiismerni, mert jelenleg egyetlen egy banda típusú frakció tagja sem RP-zik NAV tagokkal, valaki még akkor sem, ha muszáj.

D

daneee

Rashid_Webb néven írok a PK-hoz, mert meg lettem említve benne. Az RP szituáció után amit lefolytattunk veled és a többiekkel te elkezdtél követni minket nem igazán szabályos módon, egy /me-t nem írtál, te sem rpztél az egyik ütközés során sem. Amikor elvezettünk sevillére téged és a többieket, akkor Domonique_Lorre-val tüzet nyitottunk rátok. Ekkor te semmit nem rpztél, semmi reakciód nem volt rá, csak menekültél. Ez egyébként érthető is lenne, hogy ha rád lőnek akkor te menekülni kezdesz. !Viszont! te csak a sarkig mentél, pont úgy, hogy kamerával beláss az utcába, és kamera MG-t követtél el. Ezek után, hogy te tudtad, hogy mi fegyverrel megyünk, és bármikor lelőhetünk téged, ezzel nem foglalkozva beálltál elénk, ugyan úgy blokkoltad az utat. Ekkor megint elvezettünk téged egy helyre, ahol természetesen megtörtént az, hogy megöltünk téged, ez teljesen egyértelmű volt, ha a karaktereinket nézzük, hogy te meg fogsz halni azok után, hogy végig blokkolod az utunkat, beírod kiabálva, hogy rendőrt hívtál ránk és a többi dolog után amiket elkövettél. A panaszkönyvben negyedik személynek nyugodtan megemlíthetnéd magadat is, mivel látszik végig, hogy te nagyobb szabálytalanságokat követtél el, mint mi ( a mi esetünkben annyi szabálysértés történt, hogy nem rpztük azt, hogy beverjük a fejünket.). Úgy írtad a panaszban, hogy "derby". Nos, ilyen szabálypont nem létezik, hogy derby, viszont ha létezne is, akkor ez egyértelműen első sorban rád lenne igaz. Azokat valamiért elfelejtetted megemlíteni amiket te követtél el, és csak ránk akarod hárítani az összes felelősséget. Rosszul teszed ezt. Röviden: Semmilyen félelem érzet nem jelent meg a karakteredben, amikor megjelentünk NAGY fegyverekkel (nem pisztolyokról van szó), akkor sem ijedt meg a karaktered, amikor az egyik "társadat" lelőttük, semmilyen RP-vel követtél minket, és próbáltad totál káros módra zúzni az autónkat. Csak olyan /me volt tőled látható, ami alapból be van scriptelve a szerverre az pedig az volt, hogy ***xy előveszi a telefonját. Ezekkel a vádakkal amiket leírtam rólad csak akkor nincs baj, és csak akkor lehet ezektől eltekinteni, ha egy terminátort rpzel, vagy egy vietnámi őrült veteránt akiből kihalt a félelem érzet a háborúk során. Szerintem egyik sem te vagy, ha még is akkor azt szeretném ha alátámasztanád bármilyen élményképpel, vagy loggal.

+++
703f757bb210a277a92f959a30ce0537.png
Ez, hát ez ha egy elfogadott /do arról, hogy te rendesen leolvasol mindent és megjegyzed a járművünk rendszámát, akkor nem is tudom már, hogy mit mondjak. Beírsz egy /do-t a rendszámmal, utána pedig azoknak, akik az előbb rád lőttek Seville-n (túlélted azt) egy shotgunnal és egy m4-el, kikiabálod azt, hogy megvan minden? Nem egy szép roleplayt láthattunk tőled, sőt, inkább egy olyat csak ami több sebből is vérzik.

• Tetszik
Reactions: Öcsipók

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger
Szia, Sziasztok!
Igen. Be kell látnom hogy sajnos én is hibáztam, sőt még jobban mint ti, de ezt a követését én végig azért csináltam mert ugye az én pozíciómra jön az esetleges segítség. Ezt viszont a lehető legrosszabb módon követtem el amit belátok.
De azt nem értem hogy hol lehetne rám igaz hogy derbizek? A Bora száguldott beléd úgy hogy animba esett. Én csak követtelek egy úgy áltam éled hogy ne tudj nagy sebességgel velem jönni max hozzám érni. Szerintem ez egy G65 os Mercedessel nem Derbi.
Ha alrebb megyek le tudtam volna normálisan RPzni. De ha ott megállok és elkezdek írni ugyan az lenne mint a végén. Valamint ezt az információt nem használtam fel sehol sem.

Meg azt nem tudom hogy mit MGztem ki a kamerával. A mikor elkezdek tolatni már akkor is látszik hogy egy sörétes van a kezében.

• Tetszik
D

daneee

A kamera MG-re csak annyi vonatkozik, hogy beálltál egy olyan pozícióba amin keresztül a te karaktered nem látott volna semmit csak egy falat. Ez tisztán látható a videón keresztül 4:29-nél. A kamerád olyan módban volt elhelyezve amivel tisztán beláthattál az utcába, viszont ha reálisan nézed, semmit nem tudtál volna látni csak egy falat. Attól, hogy tudtad, hogy valószínűleg meg fogsz halni, és nem rpzted ezt le, ugyan úgy szabályszegés, attól, hogy nem mertél írni mert tudtad, hogy meg fogsz halni. Arra a pontra még nem tértem ki, amiben azt írtad, hogy nem volt nyomós indok arra, hogy téged lelőjenek. De, volt. Te is tudtad, hogy ez lesz a vége, ha követsz minket. Domonique leírta, hogy hogyan kezdődött a szituáció. Azok után, hogy a fejed bele lett verve a kormányba (én pedig fellöktelek, és utána fejberúgtalak, csak ezt sem rpzted le, hanem beírtad, hogy felugrasz és elfutsz), akkor pontosan tudhattad volna, hogy ilyen személyeket nem ajánlatos követni. Öt percen keresztül üldöztél minket, az után is, hogy egyszer már rádlőttünk. Ez után szerintem alapvető volt az, hogy ha folytatod akkor a végén valaki le fog téged lőni téged, azok után, hogy kiabálod nekünk, hogy kihívtam rátok a rendőröket, megvan a rendszám, és hasonlók. Viszont, ha te is tudod, hogy hibáztál, akkor miért nyitottál panaszkönyvet?

• Tetszik
Reactions: Öcsipók

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos, sziasztok. A panaszkönyvet átolvastam és a következő dolgokat véltem felfedezni.
Amire maga a panaszkönyv irányúl az a videóban tényleg beigazolódik a DM-et kivéve viszont, Black_Riley részéről PG történt hiszen többször Nem realisztikus távolságból szinte várta, hogy rálőjjenek.
Az alábbi szempontokat figyelembe véve a következő döntéseket hoztam.
Terrion_Short, Jordan_Grey, Rashid_Webb, Dominique_Lorre büntetése 45-45 perc adminjail Rp hiánya ütközésnél indokkal.
Black_Riley büntetése 90 perc adminjail PG indokkal.

Zárom és helyezem a megfelelő helyre.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Terrion_Short és Dominique_Lorre részére kiosztottam a megfelelő büntetést.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Jordan_Grey is megkapta a büntetését.
Rashid_Webb és Black_Riley-re kell még kiosztani.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin

Black Riley számára kiosztottam a jailt.

Rashid_Webb-re szükséges már csak a büntetés kiosztása.

Dió

Ex GameAdmin [5]
2019. 01. 09.
699
171
21
Békéscsaba
V4 karakter
Tobias F Brasco
LV karakter
Richard D Gloss

Szankció kiosztva!
Megkérnék egy Globális moderátor-t, hogy helyezze a panaszt a lezártakhoz, köszönöm!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.