Rashid_Webb néven írok a PK-hoz, mert meg lettem említve benne. Az RP szituáció után amit lefolytattunk veled és a többiekkel te elkezdtél követni minket nem igazán szabályos módon, egy /me-t nem írtál, te sem rpztél az egyik ütközés során sem. Amikor elvezettünk sevillére téged és a többieket, akkor Domonique_Lorre-val tüzet nyitottunk rátok. Ekkor te semmit nem rpztél, semmi reakciód nem volt rá, csak menekültél. Ez egyébként érthető is lenne, hogy ha rád lőnek akkor te menekülni kezdesz. !Viszont! te csak a sarkig mentél, pont úgy, hogy kamerával beláss az utcába, és kamera MG-t követtél el. Ezek után, hogy te tudtad, hogy mi fegyverrel megyünk, és bármikor lelőhetünk téged, ezzel nem foglalkozva beálltál elénk, ugyan úgy blokkoltad az utat. Ekkor megint elvezettünk téged egy helyre, ahol természetesen megtörtént az, hogy megöltünk téged, ez teljesen egyértelmű volt, ha a karaktereinket nézzük, hogy te meg fogsz halni azok után, hogy végig blokkolod az utunkat, beírod kiabálva, hogy rendőrt hívtál ránk és a többi dolog után amiket elkövettél. A panaszkönyvben negyedik személynek nyugodtan megemlíthetnéd magadat is, mivel látszik végig, hogy te nagyobb szabálytalanságokat követtél el, mint mi ( a mi esetünkben annyi szabálysértés történt, hogy nem rpztük azt, hogy beverjük a fejünket.). Úgy írtad a panaszban, hogy "derby". Nos, ilyen szabálypont nem létezik, hogy derby, viszont ha létezne is, akkor ez egyértelműen első sorban rád lenne igaz. Azokat valamiért elfelejtetted megemlíteni amiket te követtél el, és csak ránk akarod hárítani az összes felelősséget. Rosszul teszed ezt. Röviden: Semmilyen félelem érzet nem jelent meg a karakteredben, amikor megjelentünk NAGY fegyverekkel (nem pisztolyokról van szó), akkor sem ijedt meg a karaktered, amikor az egyik "társadat" lelőttük, semmilyen RP-vel követtél minket, és próbáltad totál káros módra zúzni az autónkat. Csak olyan /me volt tőled látható, ami alapból be van scriptelve a szerverre az pedig az volt, hogy ***xy előveszi a telefonját. Ezekkel a vádakkal amiket leírtam rólad csak akkor nincs baj, és csak akkor lehet ezektől eltekinteni, ha egy terminátort rpzel, vagy egy vietnámi őrült veteránt akiből kihalt a félelem érzet a háborúk során. Szerintem egyik sem te vagy, ha még is akkor azt szeretném ha alátámasztanád bármilyen élményképpel, vagy loggal.
+++
Ez, hát ez ha egy elfogadott /do arról, hogy te rendesen leolvasol mindent és megjegyzed a járművünk rendszámát, akkor nem is tudom már, hogy mit mondjak. Beírsz egy /do-t a rendszámmal, utána pedig azoknak, akik az előbb rád lőttek Seville-n (túlélted azt) egy shotgunnal és egy m4-el, kikiabálod azt, hogy megvan minden? Nem egy szép roleplayt láthattunk tőled, sőt, inkább egy olyat csak ami több sebből is vérzik.