- 2019. 01. 10.
- 1 445
- 4 080
- 21
- V4 karakter
- Riley Beiswanger
Panasztevő InGame neve:
► Black Riley ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Gunther Sparks és Kenndel Thomson ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► nonRP / RP Hiánya ütközésnél - Történt hogy előttem haladt déli határnál majd átment a határon. Én követtem volna őt, ugyanis Los Santosban volt a hívás. Ő már előrébb ment miután átkelt a határon majd amikor látta hogy én kifizettem a határt, visszatolatott hogy véletlenül se tudjak átmenni. Ezek után folytatom utam, próbálom megelőzni mindkét sávból majd direkt mindig kihúzza elém és a végén pedig rám is rántja, majd az ütközés közepette csak tovább hajt, semmi féle RP -t nem tanúsít.
Saját RP -m az ütközésnél.
[2019-05-05 01:44:55] [Output] : *** Black Riley megpróbál megkapaszkodni az ütközés közepette de sajnos nem sikerül neki.
[2019-05-05 01:45:02] [Output] : *Erősen lefejeli a bal ajtót a tetőt és a kormányt ((Black Riley))
[2019-05-05 01:45:10] [Output] : *A fején több kisebb seb keletkezik az ütközés közepette ((Black Riley))
[2019-05-05 01:45:17] [Output] : *Lefejeli a szék támláját ((Black Riley))
[2019-05-05 01:45:31] [Output] : *A sisak és az öv megvédi valamennyire az ütközés közepette ((Black Riley))
ui. Ezeket több mint valószínűleg egy OOC ügy miatt teszi, ezért "utál mint a mocskot" a barátja állítása szerint
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés:
► Az AS Chat miatt van blur a videón, a bíráló adminnak szívesen elküldöm az eredeti videót, ahol az RP -m szerepel az ütközés után. ◄
Utoljára szerkesztve: