Black Riley - > Gunther Sparks, Kenndel Thomson [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Black Riley

Panaszra tett személy InGame neve:
Gunther Sparks és Kenndel Thomson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
nonRP / RP Hiánya ütközésnél - Történt hogy előttem haladt déli határnál majd átment a határon. Én követtem volna őt, ugyanis Los Santosban volt a hívás. Ő már előrébb ment miután átkelt a határon majd amikor látta hogy én kifizettem a határt, visszatolatott hogy véletlenül se tudjak átmenni. Ezek után folytatom utam, próbálom megelőzni mindkét sávból majd direkt mindig kihúzza elém és a végén pedig rám is rántja, majd az ütközés közepette csak tovább hajt, semmi féle RP -t nem tanúsít.

Saját RP -m az ütközésnél.

[2019-05-05 01:44:55] [Output] : *** Black Riley megpróbál megkapaszkodni az ütközés közepette de sajnos nem sikerül neki.
[2019-05-05 01:45:02] [Output] : *Erősen lefejeli a bal ajtót a tetőt és a kormányt ((Black Riley))
[2019-05-05 01:45:10] [Output] : *A fején több kisebb seb keletkezik az ütközés közepette ((Black Riley))
[2019-05-05 01:45:17] [Output] : *Lefejeli a szék támláját ((Black Riley))
[2019-05-05 01:45:31] [Output] : *A sisak és az öv megvédi valamennyire az ütközés közepette ((Black Riley))

ui. Ezeket több mint valószínűleg egy OOC ügy miatt teszi, ezért "utál mint a mocskot" a barátja állítása szerint
gs2.png

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
gs1.png

Megjegyzés:
Az AS Chat miatt van blur a videón, a bíráló adminnak szívesen elküldöm az eredeti videót, ahol az RP -m szerepel az ütközés után.

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi.
A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

tszoki

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
74
12
22
Kőszeg
V4 karakter
Kenndel Thomson
csáo.
Ha megnézed jól a videót, látszik, hogy laggolt Gunther vezetés közben. De ettől független rp-ztünk. (nálam, meg Gunthernél se volt ütközés amugy, csak mivel láttuk hogy "felborultál", ezért rp-ztünk.)
Itt az rp-ről a log:

[2019-05-05 01:45:43] [Output] : *Megfogja az öv, ezért nem esik komolyabb baja ((Kenndel Thomson))
[2019-05-05 01:45:47] [Output] : *Megfogta az öv de nem esett komolyabb baja ((Gunther Sparks))
[2019-05-05 01:45:50] [Output] : *** Kenndel Thomson megrázza a fejét
[2019-05-05 01:45:53] [Output] : *Jobban van ((Kenndel Thomson))

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
Helló.
Jó lenne, ha nem kevernél engem bele.
Nem mondott nekem senki semmit, viccből mondtam, mert felhúztál, és láttam fórumon hogy nem vagytok jóba Güntherékkel.

Arról is mesélj nekem, hogy ha már ide kevertél, hogy ma folytogattalak, te közbe kiugrottál, majd bezártál és rendőrt akartál rám hívni.

Ha kell log keresek.

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger
@Calvinboy Te ezt írtad ami ott látszik fent, én ezzel nem tudok mit kezdeni, másrészt @Justin volt annál az ügynél is majd meg lett beszélve.
@tszoki Értem. A Videón csak az látszik hogy ki is csúsztok majd utána tovább mentek így "dőlöngélve". Én nyilván utána nem látom RP -ztek e vagy sem.

tszoki

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
74
12
22
Kőszeg
V4 karakter
Kenndel Thomson
@blackriley semmi gond ezzel, enis hasonloan cselekedtem volna a helyedben. Szerveren is elintezhettuk volna, mivel joltudod, hogy Gunthernak miért nincs foruma. (Ez mondjuk csakis az ő hibája)

• Tetszik
Reactions: rili

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi. Az az ügy meg lett beszélve.. nem is értem miért hozod fel. Azok után, hogy ezt írtad és Gunther többször megpróbálta ráhúzni a kormányt illetve a határon se engedte át Riley-t ez szerintem nem a lag miatt volt. Mivel az rp-t elküldtétek az rp elhanyagolása nem áll fent viszont Gunther büntetése 60 perc Non RP indokal. A szerveren kiosztom.
Zárom, helyezheto a lezártakhoz.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: tszoki és rili
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.