Black Riley --> Dr Mossi Kasic [bogi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Black Riley

Panaszra tett személy InGame neve:
Dr Mossi Kasic

Panasz oka, leírása, kifejtése:
nonRP, Hanyag RP (/me visszabassza). Történt hogy véletlen kicsit átlógtam szembesávba így összekoccantunk. Éppen hogy nem lettem Totálkáros erre nekem jött mégegyszer amikor már totálkáros is lettem, ez látszik tisztán a videón illetve a mellékelt képeken. Utána még egy kiadós verést is kaptam :D

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs.

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Hellóka. A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Valamint megkérnélek arra, hogy valamilyen formátumban küld úgy a videót, hogy mint a két ütközés látható legyen. (Amúgy jó edit, tetszik, csak pk alatt a nyers videót szeretném látni.)

• Tetszik
Reactions: Csabi

Titee

Looking for something, temeravtena!
Támogató
2019. 01. 10.
151
432
23
Szigetszentmiklós
www.instagram.com
V4 karakter
Rauf Klicsko
LV karakter
Rauf Klicsko
V2 karakter
Rauf Klicsko
Sziasztok nem hinném, hogy akkora tragédia történt azzal, hogy ütköztünk, te velem szembe jöttél(ki is réngathattalak volna és animba raklak, de nem tettem meg mert úgy voltam vele, hogy ez így estére bőven elég, hogy tk-s lesz a kocsid.)(hozzáteszem 4x mentem vissza szereltetni mert nem jutottam át LS-be anélkül, hogy valamelyik nem jött volna velem szembe, de ez a magánügyem) én így reagáltam le a dolgot, továbbá az, hogy "/me visszabassza" szerintem egyáltalán nincs vele probléma, mert egy vontatónak nem csomagtartója van, hanem platója... Bármiről kéne log/válasz elküldöm..

//telo

• Vicces
Reactions: Danesz és Csabi

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
21
V4 karakter
Riley Beiswanger
Hellóka. A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Valamint megkérnélek arra, hogy valamilyen formátumban küld úgy a videót, hogy mint a két ütközés látható legyen. (Amúgy jó edit, tetszik, csak pk alatt a nyers videót szeretném látni.)

Sajnos első ütközés nincs benne. Lényeg látszik ebben de ha nem akkor elküldöm az eredetit. De a srác is leírta felettem hogy tényleg belemjött. "így estére bőven elég, hogy tk-s lesz a kocsid".

Ezt én egyáltalán nem gondolom RPsnek. Ha ütközünk viszonylag elég nagyot mert a kocsi is le repült moguled, utána még egyszer nekem jössz és elkezdesz tolni ? IRL láttál már ilyet ?

Titee

Looking for something, temeravtena!
Támogató
2019. 01. 10.
151
432
23
Szigetszentmiklós
www.instagram.com
V4 karakter
Rauf Klicsko
LV karakter
Rauf Klicsko
V2 karakter
Rauf Klicsko
Szerintem az, hogy mi ütközünk közel 50km/h-s sebesseggel, és aztán "neked megyek"(megtoltalak) Lehet hogy elszállt a fék a kocsiban, és nem tudtam megállni... Erre nem gondoltál? Vagy esetleg a vérnyomásom 180 volt mert gyorsan bekattanok? Nem értem ezt a nagy felhajtást, de ha kielégír kapsz egy fixkártyát...

Edit: Napi szinten vezetek irl... Belém jönne valaki, annak örüljön, hogy nem akasztom fel a legközelebbi oszlopra, az a minimum, hogy berugom az ablakát és kirángatom... Szerintem ez amúgy is a rendőrség dolga lenne, nem pedig adminügyet csinálni mint minden másból.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Vince és Blaise.

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Sziasztok, minden hozzászólást elolvasva arra jutottam, hogy a panasz egyértelműen jogos. Én nem hiszem, hogy IRL ez lenne az első mozdulatod, ha koccolsz valakivel.

Dr Mossi Kasic büntetése 150 perc adminjail szándékos derby és nonrp indokkal, szankció kiosztva a szerveren.

Zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.