BKK ellenőr

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

David Jackos

Újonc
2019. 12. 05.
2
20
V4 karakter
David Jackos
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
Sziasztok srácok! Gondolkodtatok már azon hogy a buszsofőrök munkáját hogyan lehetne feldobni? A megoldás megvan, lehetnének ellenőrök a buszon és ehez lehetne egy olyan frissítés ,hogy a buszosok nem csak NPC utasokat szállítanának hanem rendes játékosokat.Akik meg most kezdték és nem nagyon ismerik a várost és még nincsen nagyon járművük se azok mehetnének buszokkal.Szerintem ez egy jó szeró frissítés lehetne! Köszi,hogy elolvastad!

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Rossz helyre nyitottad, átrakom a megfelelő helyre.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Teljessen felesleges, és ha jól emlékszem volt már ilyen topic és a vezetőség elutasította.

Revo

Moki Killer
2019. 11. 17.
105
49
V4 karakter
-
LV karakter
Trevor Dknox
V2 karakter
-
Szerintem felesleges , nem igazán használják a Player-ek a buszt és szerintem továbbra se fogják.

Roger

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 14.
383
145
LV karakter
Roger G Blackwood
Felselegesnek tartom mivel a buszokat playerek nagyon ritkán használják és a buszos meló is eléggé el van hanyagolva manapság!

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Egy amerikai RP szerverre nem túlságosan lenne jó. És a playerek amúgy sem használnák ki, szóval nem hinném, hogy szükség van rá.

• Tetszik
Reactions: dagika és Roger

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Szia , elsőnek megcsúsztál ezen. BKK az nem amerikában van , arrol nem beszélve hogy alapból pár ezer kmre vagyunk csak amerikátol. Ez pedig amerikában játszodik. Las Vegasban , ami a szerveren Las Venturas. (tudtommal) ugy hogy teljesen felesleges. Főleg hogy mindenki a taxis hívja , kevesebb lenne a taxi dolga , unalmasabb lenne hívások nélkül. Elég a taxi. Na pacsi!

• Tetszik
Reactions: Roger

Pepe

Újonc
2019. 01. 10.
51
50
26
Sopron
V4 karakter
Tyzee Bross
LV karakter
Malik Reid
Mi az a BKK? Tudtommal Magyarországtól csak pár ezer kmre vagyunk ?

Hát igen, én is meglepődtem az új munkánál a soproni sörön. Azonban igaz. hogy akkor már nem BKK. Főleg, hogy ha magyar RP is lenne, nem Budapest.

• Tetszik
Reactions: Morozno

Dax

Újonc
2020. 07. 27.
7
3
LV karakter
Jack Sawyer
Szerintem teljesen felesleges lenne behozni mivel nem lenne kihasználva, nem támogatom.

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Őszinte legyek, és tömör teljes mértékben nem támogatom ezt az ötletet! Szerintem a BKK-nak semmi jelentősége itt egy amerikai szerveren. Ez most olyan, mint például bevezetnék az ORFK-t. Nem támogatom.

keWovsdawrld

Újonc
2019. 03. 13.
33
15
21
V4 karakter
Udo Schwarz
LV karakter
Dwyer Oakwood
Alapvetően az elképzelés nem rossz...DE senki se használná/aki használná van hogy a playerek utasítják el (már aki nem) szóval nem kell behozni, mert a lehetőség ott van.

Beállsz egy buszmegállóba jön egy busz te felpattansz. Ennyi.

Comet

No one else
2020. 12. 26.
105
208
V4 karakter
Sacha Bain
LV karakter
Hayden Pellegrini
V2 karakter
-
Hát szerintem ez teljesen felesleges, nem nagyon lenne kihasználva a játékosok által szerintem, szóval nem támogatom.

Timur

Zöldfülű
2020. 02. 16.
164
38
Kaposvár
V4 karakter
Timur Vasziljevics
LV karakter
Adriana Rinaldi
Sokan mint énis Ha nincs kocsink futunk vagy taxival megyünk és kevesen csinálják a buszos melót,ezzért.Nem támogatóm!
"Föként honnét tudjuk hogy hol és mikor áll meg a busz?:unsure:"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.