Bjorn Ekdhal x Roy Statson [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
803
2 463
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
bjorn ekdhal

Panaszra tett személy InGame neve:
roy statson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
derby

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
nem tudom kiszedni az mdct sajnálom mert pont ott látszik az eset ahol a chat is van, so bíráló adminnak

Megjegyzés:
x

Fregox

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
356
334
V4 karakter
-
LV karakter
Matthew G Cortez
Csao, derbyn érted, hogy üldözés közepette, az Alfa Romeonak neki mentem?
Illetve, nem teljesen értelek, fent vagyok, és Te is a szerveren, talán gyorsabban is el lehetett volna intézni a dolgokat. Egyébként a "derbym" oka, annyi volt, hogy a kocsi amúgy is gatya volt már, így húzott is, illetve tűzparancsos voltam, te az Alfa mögött álltál, így kvázi fedezékből lőhettél volna le, célom annyi volt, hogy picit megpöccintsem a kocsit, ezzel téged ellehetetlenítve attól, hogy rám tudj lőni. Nyilván a kocsid kézifékezve volt, illetve kicsit jobban kaptam el a kocsit, mint, ahogyan az tervben volt, de ezzel magammal is kibasztam.
Edit: Ha ott admint hívsz, akkor lenne klippem is, nem túl szép húzás annak tudatában, hogy mind a ketten fent vagyunk és van elég admin is a szerveren:)

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
803
2 463
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
helo, igen azt.
nem akartam rpt stoppoltatni üldözés közben, szóval amíg menekültél gyors megírtam a pkt.
spikeozni akartam amúgy, a kocsi pedig "hold" funkcióban volt és nem én voltam a sofőr.
ennyi, köszi.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
A videón az van, hogy az Alfa Romeóra ráhúzod a kormányt, igen.
Nem teljesen értem, hogy miért említed, hogy rossz állapotban volt a kocsid és húzott, hogyha utána leírod, hogy minden szándékos volt.
Hogyha a járműved amúgy is rossz állapotban van, pont nem neki kellene menni azzal a lendülettel a másik autónak, amilyennel neki mentél, hanem minél hamarabb meglógnod.

Fregox

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
356
334
V4 karakter
-
LV karakter
Matthew G Cortez
A videón az van, hogy az Alfa Romeóra ráhúzod a kormányt, igen.
Nem teljesen értem, hogy miért említed, hogy rossz állapotban volt a kocsid és húzott, hogyha utána leírod, hogy minden szándékos volt.
Hogyha a járműved amúgy is rossz állapotban van, pont nem neki kellene menni azzal a lendülettel a másik autónak, amilyennel neki mentél, hanem minél hamarabb meglógnod.

Nem mindig a legjobb forgatókönyv szerint dönt az ember, kár firtatni, hogy mi lett volna "legjobb", ebben a szituációban. Nekem úgy jött le, hogy ha én egy picit meglököm azt az Alfát, ami így elcsapja kedves játékosunkat, akkor Ő nem fog lelőni. Az, hogy te spikeozni akartál, hát sajnálom, de ha tűzparancs van rajtam/autón, nem arra fogok először gondolni.
Úgy gondolom, hogy ez nem meríti ki a derby fogalmát ebben az esetben, hiszen ezzel a saját életemet szerettem volna menteni, annak ellenére, hogy állításod szerint, Te csak szögesdrótot szerettél volna használni. De tételezzük fel, tényleg csak szögesdrótozás volt terben, az, hogy Én sikeresen "ellöklek" a koccanással, és megadályozom, hogy Te spikeot dobj az úttestre, akkor is a "kisebbik rossz" történik, azaz a kocsim mégjobban megtörik, de a 4 kereke ép marad, így van esélyem továbbmenekülni, szóval még mindig úgy érzem, szükséges volt az a koccanás, mégha nem is úgy jött ki a dolog, mint ahogy én terveztem, a spike valahogy nem került kidobásra/nem lett rám lőve egy ára lőszer sem, ez talán betudható annak, hogy mikor odahúztam a kormányt, megijedtél.

Köszönöm.

Edit: Még bírálat előtt megjegyezni kívánom, a szabályzat, az irányadó, mégha ez a "derby" szabálypont sehol nincs leírva. Nem minden indolatlannak vagy szándékosnak tűnő ütközést kell derbyként felfogni, ha arra van ésszerű magyarázat, ami úgy gondolom jelen helyzetben fenáll.

Utoljára szerkesztve:

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Köszönöm a türelmet a válaszra!

Roy, hogyha ki szeretnék térni a járműved sérülésre, egyáltalán nem volt megsérülve annyira, hogy azt külön ki kelljen emelned/nünk. Sőt, még sérült karosszéria sem volt rajta a videót elnézve.
Ám megértelek, és valóban egy okos próbálkozás volt részedről, hogy előre gondolkodtál, de ahogy Te is leírtad, "nem mindig a legjobb forgatókönyv szerint dönt az ember".
Amikor Te rá húztad a kormányt a honvédekre, akkor az egyetlen ember aki próbált Ellened tenni valamit, az az anyósülésről éppen csak hogy kiszállt. Hozzáteszem, üres kézzel.
Mire ő ténylegesen kiszállt az autóból, Te már beléjük mentél, és menekültél tovább.
A lelövés veszélye egyáltalán nem fenyegetett Téged. Mire Björk elővette volna a fegyvert, és letelt volna a betárazás animációja, hogy ténylegesen tudja használni a fegyvert, Te már rég abban a távolságban voltál, hogy egyszerűen nem lett volna értelme annak, hogy Utánad lőjjön. Képzeld el ezt a szituációt úgy, hogy nem lassulsz le az általad okozott (irreális) ütközésben, és a teljes sebességeddel mész egyenesen. Még messzebb lettél volna. Így csak hátrányba hoztad magadat.

Teljesen szükségtelen volt részedről az, hogy azzal a sebességgel dodzsemként használva a járművedet beleütközz a honvédekbe.
A panasz jogos, a mai nap kiosztásra fog kerülni Roy Statsonnak 150 perc adminjail a derbyért.

Emellett szeretnélek megkérni Téged Dáw, hogy ha legközelebb szabálytalanságot észlelsz, azt igyekezd a lehető leghamarabb jelezni az adminisztrátorok felé - Neked mégegyszerűbb a helperchat miatt. Senki nem fog azért leszólni, mert megállítod az RP-t. Hogyha szabálytalanság van, akkor inkább ott legyen megállítva az RP ahol a szabálytalanság történt, minthogy egyáltalán ne legyen. Ez most oda vezetett, hogy a panaszra tett játékos már nem tud bizonyítékot visszamenteni, és lehet, hogy teljes mértékben megváltoztatta volna a bírálást. Hogyha nem is ebben a szituációban, egy másikban lehet, hogy kulcsfontosságú lett volna a videó.
Köszönöm, hogyha odafigyelsz erre!

A panaszkönyvet lezárom, helyezhető. Köszönöm!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.