Hali, a vízágyút túrtam csak miután már forgott a csodacsöve. Aztán meg azokat akik futkorásztak jobbra balra.
Kérdésem meg csak annyi lenne, ha már lehetőségem adatott, hogy mit kerestetek (a rendőrség, az elhárítás és meg kitudja még kik) a garázsnál?
Valszeg ez az ATM fúrás faragás miatt volt, legalábbis az az egyetlen opció. Minden rendvédelmist kilőttünk, senki nem jött oda, senki nem ment el, csak akik már éledtek és vitték a kocsijaikat. Engem és egy társamat elvitt a mentős helivel SF kórházba ellátni, közben másik helivel követték a többiek vigyázni ránk, megtörtént az ellátás, azután Palomino HÍDnál tett ki a mentős a heliből, utána nem is követett. Bementünk a garázsba, sehol senki, lepakoltunk és hívtunk taxit, hogy az SF-ben szétlőtt kocsikért visszamenjünk. Eközben ott volt a heli tőlünk, ami/aki szintén ott volt ATM-nél, az elrepült és megjelentetek ti (motoros policeman és egy skoda), egyből befutottunk. Kint látták, hogy szállnak ki utánunk, meg háromezer egység érkezik, lőtték is őket. Lett kérve segítség, jöttek, lövöldözés stb. Behatoltatok a vízágyúval, csak azt lőttem és akik futnak ki belőle (mert már szaladtak rohantak), miután belespawnoltak.
Mellesleg a kintiek elmondása szerint volt ott nem egy olyan résztvevő rendvédelemből aki már meghalt az ATM-nél, ami ugyanez az RP.