bjorn.ekdhal x francis.laugather [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
803
2 463
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
bjorn.ekdhal

Panaszra tett személy InGame neve:
Francis Laugather

Panasz oka, leírása, kifejtése:
SK

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
adminnak

Megjegyzés:
-

xabea

Barangoló
2019. 04. 14.
89
773
19
Debrecen
V4 karakter
Tac Frums
Hali, a vízágyút túrtam csak miután már forgott a csodacsöve. Aztán meg azokat akik futkorásztak jobbra balra.

Kérdésem meg csak annyi lenne, ha már lehetőségem adatott, hogy mit kerestetek (a rendőrség, az elhárítás és meg kitudja még kik) a garázsnál?

Valszeg ez az ATM fúrás faragás miatt volt, legalábbis az az egyetlen opció. Minden rendvédelmist kilőttünk, senki nem jött oda, senki nem ment el, csak akik már éledtek és vitték a kocsijaikat. Engem és egy társamat elvitt a mentős helivel SF kórházba ellátni, közben másik helivel követték a többiek vigyázni ránk, megtörtént az ellátás, azután Palomino HÍDnál tett ki a mentős a heliből, utána nem is követett. Bementünk a garázsba, sehol senki, lepakoltunk és hívtunk taxit, hogy az SF-ben szétlőtt kocsikért visszamenjünk. Eközben ott volt a heli tőlünk, ami/aki szintén ott volt ATM-nél, az elrepült és megjelentetek ti (motoros policeman és egy skoda), egyből befutottunk. Kint látták, hogy szállnak ki utánunk, meg háromezer egység érkezik, lőtték is őket. Lett kérve segítség, jöttek, lövöldözés stb. Behatoltatok a vízágyúval, csak azt lőttem és akik futnak ki belőle (mert már szaladtak rohantak), miután belespawnoltak.

Mellesleg a kintiek elmondása szerint volt ott nem egy olyan résztvevő rendvédelemből aki már meghalt az ATM-nél, ami ugyanez az RP.

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
803
2 463
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
nem voltam atmen rádiózásra ment ki a honvédség oda, ez már nem az én reszortom a többiekkel kell megbeszélned.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
A videódat megnézve hihető amit állítasz, tehát nem gondolom szükségesnek a szankció kiosztását. Viszont ez nem jeletni azt, hogy nem hibáztál, több sebből is vérzik ez a szituáció, tehát eléggé 50-50 volt a döntésem. Ezt meg is magyaráznám lentebb.

Kezdjük azzal, hogy az interiorba való betöltés animációja legalább 3 másodperc, viszont te már 1 másodperc után szitává lőtted a páncélautót. Másrészt pedig a vízágyúval több mint valószínű, hogy nem 1 helyben forogatná a szórófejet locsolás nélkül, ha valóban ott lenne a játékban, főleg nem maga mögé nézne. Mindenki tudja, hogy elég durván szinkronos az első 1-2 másodperc az interiorokba való spawnoláskor.

Erre az RPbe való visszatérős dologra, meg hogy hogyan találtak oda pedig nem fektetnék akkora hangsúlyt. Ha ez ott helyben annyira zavart volna, akkor intéztetek volna egy RP stoppot és nem vártátok volna meg a lövöldözést.

Következmények nélkül záródik a panasz, következő alkalommal nem lesz elnézve - figyelmeztettem mindenkit ezzel kapcsolatban. Legyen mindenki számára tanuló pénz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.