Elutasítva Birstein Malossi tiltásvisszavonás kérelme SA/FA felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pacek

Újonc
2021. 10. 03.
2
7
V4 karakter
Pehely Daniel
zoldlogo.png

Neved:
< Birstein Malossi >

A ban időpontja:
< 2021-03-24 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 >

Neve, aki bannolt:
< Escobar >

A ban oka:
< Komolytalanság, FUN, nem kell ezért feljönni. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Tisztelt olvasóság! Ezen kérelmemet azért írom, mivel sajnos tiltásban részesültem a múltban a szóban forgó szerepjátékszerverről. A történet nagyjából annyi, hogy egy jó barátommal feljöttünk a szerverre és Ő egy nagyon vicces, de sajnos szabályokba ütköző nevet adott meg az általa megformált karakterének. Miután végeztünk a karaktereink megalkotásával rögtön elindultunk a híres 4 sárkány kaszinó felé, ahol barátom és Én összetalálkoztunk egy általunk ismeretlen személlyel akivel beszélgetésbe elegyedtünk. Itt többek közt OOC folyt a beszélgetés, mivel már fentebb említettem a barátomnak nem szerepjátkba való neve volt. Ekkor azt mondtuk, idézem: "oc off" és a helyesírás szabályait megszegve folyattuk a NonRP-s beszélgetést az In Character chatfelületen. Mint ezután kiderült, akinek az előbb azt mondtuk hogy "oc off" az a személy egy rejtett adminisztrátor volt és rögtön szankcionálva is lettünk a végtelenségig. Ezen kérelmet azért írom, mivel szerintem elég sok idő telt el a szankció óta és Én nagyon nem is követtem el akkora kihágást, hogy örökös tiltásban részesítsen az adminisztrátor, az Én szabályismeretem szerint ez csak egy hosszú börtön lett volna. Így utólag már nem tűnik annyira viccesnek a beszólásunk és Én nagyon megbántam amit csináltunk. Én azóta már nem az az ember vagyok, mint aki akkor voltam. Átgondoltam mind az 5 perc játékidőmet amit a SeeMTA v3 LV típusú szerepjátékszerveren töltöttem és rájöttem, hogy nem hoztam jó döntéseket és elronthattam más játékélményét amit nagyon sajnálok, mivel Én sem szeretem ha az enyémet elrontják. Szeretném bebizonyítani mindenkinek, hogy Én nem erre vagyok hivatot. Én egy magas Roleplay színvonalat képviselek amit sokan megirigyelhetnének. Ezennel szeretném megkérni a mélyen tisztelt Fő- és szuperadminisztrátorokat hogy oldják fel örökös kitiltásom a játékszerverről a fent említett okok miatt, remélem nyerek Önöktől még egy esélyt. Köszönöm a figyelmet! >

• Vicces
Reactions: korneliosz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.