Billy Holset - Emil Messerau[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

maasz

Barangoló
Támogató
2019. 01. 18.
81
73
Veszprém
V4 karakter
Jacob Woods
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Billy Holset

Panaszra tett személy InGame neve:
Emil Messerau(feltételem szerint)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hali, röviden annyi, hogy meghaltam zacis parkolóba és mire visszaértem a kocsim valahogy a tengerbe került. Horgászás közbe összeszóltam egy sráccal ott nekem jött és zacisnál megtalált és animba vert. Ezzel eddig nincs is gond szerintem. Hajnali 3 volt akkor vert animba és mivel semmi esélyem nem volt arra, hogy túléljem az animba esést így meghaltam. Kicsit túlzásnak érzem azt, hogy a tengerbe beletolja a kocsim zacis parkolótól miután meghaltam. Az autó le volt állítva és zárva volt.
[2024-01-31 02:39:57] [Output] : *** Billy Holset leállította egy BMW 5 series e34 motorját.
[2024-01-31 02:39:58] [Output] : *** Billy Holset bezárta egy BMW 5 series e34 ajtaját.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Amennyiben van rá lehetőség, hogy kilegyen derítve ki volt az elkövető hálás lennék.

4444

Újonc
2024. 01. 29.
6
12
V4 karakter
Fatihnur Pelit
Én voltam az elkövető. Úgy gondolom, hogy az RP keretein belül maradva - van replay róla - hajtottuk végre ezt a missziót, ugyanis volt segítségem. (+ Verekedés után ki-be szállsz az autóba, inzultálsz, majd mikor lement a hp-d, elhajtasz és visszajössz felgyógyszerezve (gondolom én), ezzel újabb verekedést generálva, miközben nekem a hp-m egészen a zacisig ugyan olyan állapotban volt (ahol végül mindezek ellenére padlót fogtál) - nem fair. Az adminnak szívesen elküldöm a replayeket.)

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Hali, várom @maasz @4444 a logotokat ill. a videókat az esetről.

• Tetszik
Reactions: AlexLV és DreeN

maasz

Barangoló
Támogató
2019. 01. 18.
81
73
Veszprém
V4 karakter
Jacob Woods
Még mindig nem a verekedés részével van a bajom elhiheted, de ezt le is írtam a panaszkönyvbe. Hanem hogy miután az RP szituációnak vége közöttünk, még csak azért is betolod a kocsimat a tengerbe. Amint feléledtem visszamentem a zacishoz, az ekkor képviselt OOC stílust felém nem is értettem mikor megkérdeztem, hogy miért toltad be a kocsit. Egy rossz szót nem szóltam neked OOC.

Hali, várom @maasz @4444 a logotokat ill. a videókat az esetről.
Videóm az nincs. Logot küldöm privátba.

• Tetszik
Reactions: Munyoz.

4444

Újonc
2024. 01. 29.
6
12
V4 karakter
Fatihnur Pelit
Még mindig nem a verekedés részével van a bajom elhiheted, de ezt le is írtam a panaszkönyvbe. Hanem hogy miután az RP szituációnak vége közöttünk, még csak azért is betolod a kocsimat a tengerbe. Amint feléledtem visszamentem a zacishoz, az ekkor képviselt OOC stílust felém nem is értettem mikor megkérdeztem, hogy miért toltad be a kocsit. Egy rossz szót nem szóltam neked OOC.

Videóm az nincs. Logot küldöm privátba.
De nekem a verekedés részével is van bajom, elhiheted. Elküldtem mindent @Munyoz.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Megkaptam a logokat illetve a videós bizonyítékokat az esetről. Több részletbe is vérzik ez az egész, kezdjük az elejével.
Billy Holset, azért mert nem vesz tőled antikot nem kell feszegetni a rasszista megjegyzőkkel a másikat, utána inzultálod rá animolsz stb, feleslegesen hergeled a másik játékos társad.
Emil Messerau azért mert a bőröd alapján rasszista megjegyzőt tett rád nem kell animig verni + utána miután meghal a kocsiját a vízbe tolni mert ez így édes kevés volt erre.
Mivel mindkétfél hibázott, és a szintetekre való tekintettel most egy figyelmeztetéssel megússzátok ezt az egészet, de ez legyen egy intő nektek, mert legközelebb egy ilyenért nem lesz már senki se ilyen elnéző, csak egy ilyen beszólás miatt animig + a kocsiját is vízbe tolod nem indok.
@maasz keress fel kocsidat orvosoljuk szerveren.
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: maasz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.