- 2019. 03. 26.
- 77
- 23
- V4 karakter
- Louis Beauvoir
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< IG Billy F Parkernek hívnak,általában Parker-nek becéznek. Jelenleg a 14. életévemet töltöm be.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 52 nap, 15 óra és 43 perc (75823 perc)-el rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata alapvetően a játékosok kisebb problémáinak megoldása,saját hatáskörén belül,kisebb kérdések megválaszolása, amennyiben szükséges;Adminisztrátorok értesítése a szabálysértésekről. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel játékostársaim és saját megítélésem szerint is jó a problémamegoldó képességem, a szerver szabályzatot jól ismerem,mindezek mellett volt szerencsém más szervereken hasonló "feladatkörben" tevékenykedni, valamint a kérdéseket a minden napi életben is higgadtan kezelem, ezért alkalmasnak találom magam az S.G.H..pozíció betöltésére. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Biztos vagyok benne, hogy nállam több tapasztalattal rendelkező jelentkezők is akadnak a feladatkör betöltésére. Viszont,amit magamból kitudnék "emelni",ha szabad így fogalmaznom,az a terhelhetőség,a tisztelet megadása, és a szinte 100%-os figyelő készségem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ez értelemszerűen IRL függő,mivel még sulis vagyok, de a napi 3-4 óra részemről reális időintervallum. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/U342qYT >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/U342qYT >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív:
+ Pozitív, a jóra törekvő személyiség.
+ Türelmes, higgadt és nem haragtartó, könnyedén megbocsájtok.
+ Szorgalmas,maximalista nem hanyagolom el a feladataimat,ha valamibe belekezdek,abba minden tudásomat beleteszem,és addig próbálom tökéletesíteni ameddig csak tudom.
- Néha túltolom a csevegést.
- Ritkán, önfejű vagyok.
- Kicsit túlbuzgó.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen, igen. Jelenlétemmel, a szerveren történő szabálysértések számát szeretném csökkenteni. Mivel nekem fontos a szerverre vetülő hírnév, ezért természetesen a feladatköreimre a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezném amely a játékosokra tekintve is pozitív hatással lenne. Szeretném segíteni a szerveren tevékenykedő személyek minél pozitívabb játékélményének elérését. Tapasztalatok alapján, sokszor láttam üres dashboard felületet az ADMINS fülnél. Célom az adminisztrátori szerepkör betöltésével nem csak abban az időszakban szolgálatot teljesíteni,amikor van több tucat elérhető admin, ugyanakkor azt sem hanyagolnám el, de szeretném a minimálisra csökkenteni azt az időt, amikor nincs fent a szerveren szolgálatban lévő adminisztrátor, ezzel növelni a szerveren fentlévő,elérhető adminok arányát ezen időkben. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban elmagyaráznám a játékosnak az RP lényegét,mivel ez alapvetően szükséges ahhoz,hogy a többi dolgot is megértse. [Az RP, az az RolePlay lényege a való életünk minél pontosabb szimulálása. Ebben a világban szabadon, a valódi életeddel nem feltétlenül megeggyező életet tudsz kiépíteni,formálni. Tartozhatsz illegális szervezetekhez, akár rendvédelemhez, de lehetsz egy cég [Pl.: Vontató cég], vagy alkalmazottja is. Az, hogy ki vagy, te magad formázod az IRL életeted kvázi hátrahagyva.] Ez után jöhet a gyakorlati rész, az alap és általános parancsok ismertetése,használata, és jelentésük. Én úgy gondolom ,hogy az IC és az OOC chat használatát kell bemutatni a játékosoknak elsősorban. [IC (In Character chat használatát a T betű lenyomásával lehet használatba venni, ide írjuk azt, amit a karaktered csinál vagy mond.(Esetlegesen még a /say parancs is alkalmazható erre,de a betű leütése sokkal egyszerűbb.) ] ; [OOC (Out of Character) chat használatához a B betű beütésére lesz szükségünk. Ide azt lehet írni amit nem a karaktered mond, tehát te, az ,aki a gép előtt ül.] Ezen két dolog bemutatása után, az alap RP parancsok ismertetése, mint a /me;/do. [A /me a karaktered szánt szándékkal tett cselekvéseit kezeli. (Pl.: *** Proba Istvan előveszi a telefonját a zsebéből,majd küld egy SMS-t..(/me előveszi a telefonját a zsebéből,majd küld egy SMS-t.))A /do parancsot akkor használjuk, amikor a karaktered olyan cselekvést végez, amit nem tudsz befolyásolni. (Pl.: *A bal kezében egy telefon látható. ((Proba Istvan)) (/do A bal kezében egy telefon látható.))] Ezen cselekvések mellett a /megpróbál. parancsot is megemlíteném. Én úgy gondolom,hogy ezek a parancsok nem feltétlen elengedhetetlenek a megfelelő játékélményhez egy kezdő számára,viszont a későbbiekben jó célt szolgálna,ezen parancsok ismerete. [A /megpróbál parancs az RP színesítésére, a FORCE-RP elkerülésére szolgál. Ezzel a parancsal sokféle végkimenetele lehet egy szituációnak. (Pl.: *** Játékos Név megpróbál egy huzamban több fekvőtámaszt elvégezni és sikerül neki. vagy *** Játékos Név megpróbál gy huzamban több fekvőtámaszt elvégezni, de sajnos nem sikerül neki.;(/megpróbál megpróbál egy huzamban több fekvőtámaszt elvégezni)). Ha ezen parancsok fogalmát,alkalmazását,értelmét értette a játékos, áttérnék az alap parancsok használatának bemutatása. /toghud (A képernyőről tudod vele a HUD-odat elrejteni (Kajacsík,HP,Chat, stb...).Értelemszerűen, ha vissza szeretnéd kapcsolni, szintén a toghud parancsot kell használnod. ----> Megj.: Ilyenkor csak konzolba tudsz írni. A konzol megjelnítéséhez az F8-as gombot kell használnod. Itt a megjelenő panel alsó,erre kijelölt sávjába tudod írni a parancsot. Eltüntetéshez magától értetődően az F8-as gombot kell megnyomnod.). /resethud (Ezzel a parancsal tudod a HUD állapotát alapértelmezettre , (tehát ha valamit szerkesztettél eddig a HUD -odban, Pl.: A statok pozíciója.)így tudod visszaállítani. A HUD beállításokhoz a segítséget nyújtó menüben találsz egy videót, amit az F1-es gomb megnyomásával tudsz előhozni.)/fp (Ezzel a parancsal tudsz váltani TPS és FPS nézet közt.).
Ha ezekkel meg vagyunk,figyelmébe ajánlanám az F1-es menüben található oktató videók átnézését, melyek ezen céllal,segítségnyújtásképp jöttek létre. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< [Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Adnál egy VH-Spawn-t, kérlek?
[Segítség] Proba Istvan (93): Szia! Én Adminsegéd feladatkört töltök be a szerveren,így csak a felmerülő kérdésekre tudok válaszolni,így nem tudok sajnos segíteni neked. Amennyiben ténylegesen nyomós indokkal kéred az előbbiekben elmítetteket,keress fel egy Adminisztrátort. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Segítség] Proba Istvan (93): Szia! Természetesen,tudok segíteni,kérlek írd le, hogy az érintett fegyver PP-ből lett-e vásárolva,amennyiben ez így van,bizonyítékokkal keress fel egy Adminisztrátort,viszont ha csak a szerveren megtalálható pénzből vásároltad, az IC ügynek minősül. >>
Utoljára szerkesztve: