Bill Jeremy Atkinson Unban kérelme a felsőbb vezetőség felé (Főadmin/Szuperadmin)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 11.
37
76
LV karakter
Bill J. Atkinson
zoldlogo.png

Neved:
< Bill Jeremy Atkinson >

A ban időpontja:
< 2018-12-09 16:50:52 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12, avagy 12 év és 22 nap >

Neve, aki bannolt:
< Balázs >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. UB - nincs! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia(sztok)! Úgy határoztam el magam a mai péntek estén, - nincs jobb dolgom - hogy ismét megkockáztatok egy Unban kérelmet. Őszintén szólva, a bannom óta sokat változtam. Felmentem különböző szerverekre azóta, kerestem az igazit. De lassan azt kezdtem el érezni, hogy az annó még SeeMTA LV-n átélt élményekkel és magával a szerverrel egyszerűen semmi nem vetekszik. Hiányzik a szerver, a közösség, a barátok. Elfogadom attól függetlenül azt, ha nem kapom meg az amnesztiát, mivel nem volt kóser az, amit én annak idején a szerveren csináltam. Folyamatosak voltak a FUN-olások, megjegyzést tettem mindenkire, így lassan rosszabbnál rosszabb kritikákkal illettek meg engem, és kialakult a playereknek egy adott nézetük rólam. Már nem szerettek annyira, mint régen, nem voltam vicces, mint régen. Ezért folyamatosan kínomban olyan dolgokat csináltam, amivel felhívhattam volna magamra a figyelmet, és itt tartunk, hogy billentyűzetet koptatok alvás helyett. Aki nem olyan, mint ahogyan a társadalom, vagy a közösség, vagy a felsőbb rendszer elvárja, az rossz ember? Egyből rosszat kell róla gondolni, és kitaszítani? Köszönöm, hogy végigolvastad, további szép napot! >

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
28 jail és 3 ban-ra nem adok UnBant.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.