- 2019. 01. 11.
- 37
- 76
- LV karakter
- Bill J. Atkinson
Neved:
< Bill Jeremy Atkinson >
A ban időpontja:
< 2018-12-09 16:50:52 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12, avagy 12 év és 22 nap >
Neve, aki bannolt:
< Balázs >
A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. UB - nincs! >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Első sorokban ez alkalommal is szeretnék szép napot kívánni minden egyes olvasónak, különösebben a bíráló adminnak! Már lassan 6 hónapja részesültem a kitiltásban, amely véget vetett a SeeMTA-s karrieremnek. Őszintén a folyamatos próbálkozások során egy pár évet öregedtem, ide vagy oda 5 hónap... az elég sok. Amikor játszottam a szerveren, örültem, hogy játszhatok. Büszke voltam arra, hogy játszhattam egy ilyen ELIT szerveren, mint a SeeMTA Las Venturas. Annó ez nekem új volt, és egy kis newbieként kezdtem el játszani. És itt tartunk, hogy koptatom a vaskos ujjaimmal az eleve szétkoptatott billentyűket. Én egyszer csak játék közben azt vettem észre, hogy minden elvesztette a varázsát. Egyszerűen, nem volt miért felmenni a szerverre, így belekezdtem egy megsemmisítő mechanizmusba, ami végül a kitiltásomat eredményezte. Képes voltam mások játékát elrontani csak azért, hogy ne érződjön a szerveren megélt fájdalmas kínlódás, és lassan úgy érződött, hogy RP-zni nagyon senkivel sem lehet, mert mindenki a pénzszerzés érdekében játszik, és azért, hogy feljebb küzdje magát a ranglétrán. Ez a szerver olyan sok jó emléket hagyott bennem, hogy öröm visszanézni a régi screenshotokat, és nagyon nagy öröm vándorolna át rajtam, ha visszamehetnék a szerverre, ahol olyan sok órát töltöttem el. Köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot! >