- 2019. 01. 11.
- 37
- 76
- LV karakter
- Bill J. Atkinson
Neved:
< Bill Jeremy Atkinson >
A ban időpontja:
< 2018-12-09 16:50:52 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12, avagy 12 év és 22 nap >
Neve, aki bannolt:
< Balázs >
A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. UB - nincs! >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Első sorokban mindenkinek, aki olvassa, szép napot kívánok. A 3. alkalom óta nem számolom, hogy ez hanyadik UnBan kérelmem, de megéri nekem a fáradozást az ilyenek írása. Néha, amikor eszembe jut/eszembe juttatják ezt a ban ügyet -például, hogy mikor írok UnBan kérelmet? mikor térek vissza?-, mindig elárasztanak az emlékek. Elárasztanak, és eszembe jut minden olyan dolog, amit én a Banom előtt elkövettem. Animfun, "admin hülyének nézése", verekedés kaszinó előtt, rendőrautóba való beszállás azzal az indokkal, hogy "itt a taxim". Minden, ami miatt a játékosközösségnek van oka megutálni. Lassan fél évnél több ideje bannolva vagyok. Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy szemétség az, ha valaki rosszat cselekszik, az mások szemében egyből rossz ember lesz, diszkriminálják, lenézik. Ez alatt a lassan 1 év alatt volt elég időm gondolkodni a tetteimen, és elhatároztam, hogy megváltozok. Ha visszamehetnék a szerverre, akkor jóvá tenném minden egyes lépésemet, amit a közösség rombolása érdekében tettem. Úgy érzem, hogy része voltam a SeeMTA Las Venturas szerver közösségének, és minden egyes játékossal -aki tagja jelenleg/tagja volt valaha ennek a közösségnek- egészül ki igazán az a szerver, amin az adott embereknek kedve van játszani. Köszönöm, hogy időt szántál/szántatok a kérelmemre, további szép napot, jó fórumozást illetve játékot. >