Bill Jeremy Atkinson ---- Balázs újratöltve (Főadmin/Szuperadmin)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 11.
37
76
LV karakter
Bill J. Atkinson
zoldlogo.png

Neved:
< Bill Jeremy Atkinson >

A ban időpontja:
< 2018-12-09 16:50:52 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12, avagy 12 év és 22 nap >

Neve, aki bannolt:
< Balázs >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. UB - nincs! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elsősorban, hali! Úgy gondoltam, megint megpróbálkozok az unban kérelemmel. Úgy érzem, megint térdepelve kell könyörögnöm az unbanért, de ha muszáj, akkor muszáj. Az utóbbi időkben teljes mértékben megváltozott a nézetem a játékkal kapcsolatban. Egyszerűen nem tudtam ezt az egészet komolyan venni. A szerverben nem az RP fogott meg, hanem a közösség, amiben van remény. Van remény, és én úgy akartam építeni ezt a közösséget, hogy végül közösségrombolás lett belőle. Én úgy emlékszem vissza, hogy annó vicces voltam azzal a stílussal, amit a szerveren képviseltem, és ezzel kapcsolatban több visszajelzést is kaptam. De rájöttem, hogy ezt a humort sokan nem érthetik, így több hideget kaptam, mint meleget. Így ez az egész vicciskedés átment egyfajta erőlködésbe, mert a végén már senkit sem érdekeltem. Itt kezdtek a dolgok elfajulni, egyik Jailből másik Jail, egyik banból másik ban, és eljutottunk idáig. Én ha kapnék még egy esélyt, akkor biztosan nem folytatnám ezt a stílust, hanem inkább belekezdenék valami újba, és más módon folytatnám ezt a tevékenységet, és inkább építeném ezt a közösséget. Köszönöm, ha elolvastad a kérelmet, és akkor is, ha nem. >

• Tetszik
Reactions: Amaru. és GaryB

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.