- 2019. 01. 10.
- 453
- 1 568
- V4 karakter
- dayton cole
Neved:
< Bill Benett >
A ban időpontja:
< 2018.04.24 >
A ban időtartama:
< Végleges (Örök) >
Neve, aki bannolt:
< Spinak >
A ban oka:
< Jogos PK (csomagtartózás, csomagtartózott itemmel való kereskedés és visszaszolgáltatás hiánya.), súlyos előélet. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Kedves Spinak! Szeretném neked le irni első sorba a bannom körülményeit:
Az egyik napon (kb. 1 éve) mikor a szerveren játszottam akkor vettem egy kocsit az autó kereskedésbe, amikor azzal ki jöttem a hátsó parkolóból akkor láttam egy kocsit hogy ott parkol, oda mentem és sajnos akkor még nem voltam tisztába a szabályokkal és ki csomagtartóztam egy TEC9 es fegyvert, aztán azt el is adtam még aznap, majd mikor észrevettem egy haverom által hogy mekkora szabályszegést vétetem ezért egyből mentem egy Adminhoz hogy megpróbáljam ezt a helyzetet megoldani, hát találtam is egy admint (Spinakot, akkori neve: Myron) Neked ezt el is mondtam majd mondtad hogy becsülöd hogy én mentem de sajnos a súlyos előéletem meg az hogy eladtam e miatt végleges bant kell kapjak,( Akkor még kisebb admin voltál és egy másik admint kértél meg hogy tegye rám: Almightym.
Ekkor nagyon elkeseredtem és kb. 1 hónapig nem játszottam az MTA val, de aztán elkezdtem játszani a v3 mas szerveren.
4 hónappal a bannom után kértem tőled egy unbant aminek az lett az eredménye hogy mondtad ha vissza fizetem az árát a tec 9 nek le veszed a bannom időtartamát 3 hónapra de mondtad hogy nem biztos mert az akkori SA (Borisz)-al meg kell beszélned és végül az lett hogy ő is mondta hogy ha vissza fizetem akkor le csökkentheted a bannomat, csak aztán a gépem tönkre ment és nem tudtam jönni.
Mostanára tudtam annyi pénzt össze szedni hogy tudtam venni egy gépet amivel megfelelő FPS számmal tudok játszani a SeeMTA szerverén, v3 mon újra elkezdtem a játékot de ott egy barátom se volt, itt meg még most is tartom a kapcsolatot az akkori barátaimmal és nagyon szeretnék velük újra együtt játszani, nagyon sok idő el telt a bannom után és mostmár teljesen feltöltődve szeretnék vissza térni a szerverre játszani.
Nagyon örülnék ha valamilyen megállapodással vissza jöhetnék a szerverre itt gondolok arra hogy utolsó esélyesként vagy hasonló megbeszéléssel.
Minden mennyiségű adminjail le ülök legyen az 9000 perc is bármennyit csak legyen rá esélyem hogy egyszer újra a szerveren játszhassak >
Utoljára szerkesztve: