- 2019. 01. 10.
- 455
- 1 577
- V4 karakter
- dayton cole
Neved:
< Bill Benett >
A ban időpontja:
< Több mint egy éve. (2018-04-24 18:19:00 ) >
A ban időtartama:
< Végleseg >
Neve, aki bannolt:
< Almightym >
A ban oka:
< Jogos PK (csomagtartózás, csomagtartózott itemmel való kereskedés és visszaszolgáltatás hiánya.), súlyos előélet >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szóval hol is kezdjem, régen nagyon nem vettem komolyan a szervert, és a szabályokat is semmibe vettem, ez meg is látszódik az admin jaileim számán, nagyon sokszor vissza emlékszek arra az időszakra hiszen 2 éve történt a nagy részük, azóta felnőttem ha lehet igy mondani és mostmár tudom mit ér az hogy ezen a szerveren játszik valaki. Akkoriban úgy voltam vele ez is egy szerver a sok közül és mondjuk ki, csak szórakoztam szabályok nélkül. Hülye vagyok hogy ezt megengedtem magamnak. De mostmár lassan 17 leszek, mindent átértékelve szeretnék újra csatlakozni a szerverhez és tagja lenni a játékos közösségnek.
Rengeteg haverom van vagyis volt a szerveren, és szeretnék vissza térni hozzájuk de már nem az a Bill Benett térne vissza hanem egy sokkal megfontoltabb és segitőkészebb változata ha lehet igy mondani.
Ha egy utolsó esélyt láttok bennem de tényleg egy legesleg utolsót akkor én nagyon nagy örömmel benne lennék és az első kapott admin jailom után elfogadnám az örök bant. Szeretnék bizonyitani és hiszem hogy képes lennék megfelelő játékosa lenni a szervernek.
Akár ezres mennyiségű admin jailt is elfogadok a fentebb leirtakkal együtt.
Nagyon szépen köszönöm ha már elolvastad és vetted a fáratságot. >