Sziasztok!
Nem tudom hogy későn válaszolok-e,de kb 2-3 órája fele keltem. Mikor leléptem,az után kb éjfél fele léptem vissza,az AFK-t illetően bármilyen hihetetlen,de pont akkor mentem el gép elől,és ha jól tudom mire kiírja hogy AFK-olok,addigra eltelik talán egy fél perc,amiért AFK-oltam az az volt hogy kellett segítsek szüleimnek,ezért is szálltam be az autóba,zártam magamra azt,majd mentem el AFK-olni,és mint említettem is,éjfél fele léptem vissza,mivel addig dolgom volt,és nem volt időm visszalépni. Ma mikor újra fel léptem láttam a bant,majd egy #PK-t az indok mellett,mikor megláttam siettem hogy még időben elkapjam a PK-t,és tudjak válaszolni,mert azt is tudom hogy ha nem válaszolok egy bizonyos idó után sem,akkor eléggé kemény kitiltásban fogok részesülni,nem tudom hogy ez a perma ban végleges-e,vagy sem,de ha végleges,akkor szerintem ez egy kicsit sok emiatt. De ha nagyon szeretnétek megmondom az őszintét csomagtartómban volt 2 antik,egy antik törzsi maszk,meg egy kehely,meg 70k nálam,mivel a antikokat már eladtam ezért csak pénzt tudok vissza adni,amit elvettetek volna. Remélem nem végleges ez a perma ban,mivel költöttem a játékba,és számomra jó idő töltés is,sok jó élményben volt szerencsém a szerveren,és nem szeretném ha ennyi maradna,jó lenne még bővíteni. Bocsánat mind emiatt,de benne lennék egy RP ujrában ha úgy van.
IG: Ryan Di Colombo