Bexley Brightmore jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 240
18 039
V4 karakter
Aristide Nease.
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Marcinak hívnak, az IG nevem Bexley Brightmore, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 152716 jelenleg, ez folyamatosan növekszik. >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminok munkájának könnyítése/segítése. Játékosok segítése,szerver lényegének bemutatása egy játékos számára kérés esetén. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek az embereknek segíteni, illetve úgy gondolom hogy eltudnám végezni az S.G.H feladatkört. Illetve késöbb szeretnék Admin is lenni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Jó a probléma megoldó képességem, szeretek segíteni másokon. A szabadidőm nagy részében seemtazok, ezáltal egy aktív SGH tag lennék. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta olyan 5-6 órát vagyok elérhető, jelenleg frakcióban nem vagyok, az egészet az SGH feladatok ellátására tudnám szentelni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/aE7ic1L >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/mK6zBd1 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Segítőkész,türelmes,ha megkérnek valamire a maximumot beleadom.
Negatív: Használok trágár szavakat,néha lusta vagyok,ha olyan történik velem magamban tartom. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Mindig is szerettem volna Admin lenni, úgy gondolom ennyi perccel megfelelően tudnám végezni az Adminisztrátori munkát, főleg hogy voltam már illegálos illetve rendvédelmis is, ismerem mindkét felet. Ha Admin vagyok akkor tudom hogy van egy feladatom a szerveren, nem csak úgy értelmetlenül vagyok fent a szerveren mint most általában, hogy csak kocsikázgatok. Seemta V2-es szerverén is voltam már Admin, ott élveztem csinálni, itt is élvezném. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmondanám hogy egy RolePlay szerveren van, amely a valóságra alapul. Vannak szabályok, amiket be kell tartania, ha ezt nem teszi meg szankcióval járhat. Vannak parancsok a szerveren, amelyek használata kötelező, vagy pedig ajánlott a használata. A kötelező közé tartozik a /me;/do. Ennek több fajtája is van, /melow;/dolow;/placedo. Illetve van még a /ame, amely a karakter vizuális leírására szolgál.
/me - A játékon belüli animációval nem megjeleníthető, szándékos cselekvés.
/do A játékon belüli animációval nem megjeleníthető, indirekt történéseket jelenít meg.
Amit még mindenképp megemlítenék, a városháza illetve a munkák. A városháza egyik részén a minkát lehet felvenni, másik részén pedig az iratokat, illetve az emeleten van az ingatlanos dezső, akinél a ingatlanjaidat tudod bejelenteni. A munkákhoz tartoznak YT videók, amelyeket az F1-es panelben megtalál.
Iratos résznél egyedül egy dolgot nem tud megvenni,az pedig a jogositvány. Azt külön kell letennie, egy kresz vizsga során. Ha ez nincs neki, komoly büntetést kaphat a rendvédelmi szervektől. Ami helyszín van még, az a pláza. Itt tudja megvenni a legtöbb dolgot. Étel,Innivaló,telefon,rádió, esetleg új ruha. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is vissza köszönök neki, és megkérdezem miért kéri a vhspawn-t. Ha egy bugg miatt került oda, arról kérek bizonyiték és akkor adok vhspawnt. Ha szimplán azért kéri mivel esetlegesen nem jön a taxi, nem adok neki, mivel az ic ügy. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia, amennyiben ez nem PP-s fegyverrel történt, ez ic ügy.Amennyiben PP-s fegyver, logokat, esetleg képeket kérnék az esetről.
>>

Utoljára szerkesztve:

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: marcy.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.