Betoltes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kevin Bogdan

Újonc
Támogató
2023. 10. 09.
24
32
Baja
V4 karakter
Agim Hoxha
Sziasztok nem akartam 1000 topicot atolvasni, biztos akad mar ilyen!, de 2 napja kb a see betoltese megakad 23-50% valtozo es kell varni vagy 15-20 percet , hogy tovabb ugorjon a modellek betoltesere stb.., ami eddig nem így volt szepen vegigfutott a szamolas, illetve eleg surun omlik ossze ebbe a 2 napba a win10 is tole, valami megoldas ra esetleg?
(100-200 playernel is)

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Jelezz vissza Kevin, hogy mi a helyzet, megoldódott-e.
Köszi előre is!

Kevin Bogdan

Újonc
Támogató
2023. 10. 09.
24
32
Baja
V4 karakter
Agim Hoxha
Egyenlőre nem oldódott meg srácok, köszi azért a segítséget , nvidia kartyam van megprobalok vele trukkozni, meg meg parszor ujra szedni a see-t hatha megoldja. De koszonom megegyszer azert.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Jövőhét szerdáig maradjon nyitva a téma, addig hátha valaki tud valami hasznos tippet. Nem tudom, hogy a supportot próbáltad-e, de ha nem akkor irj egy emailt nekik. Egy próbát megér.

Kevin Bogdan

Újonc
Támogató
2023. 10. 09.
24
32
Baja
V4 karakter
Agim Hoxha
Igazából a supporttal volt lehetőségem egyszer kontaktolni, abból tudok következtetni arra, hogy azokat a válaszokat/megoldásokat kapnám amit már próbáltam. Változó, van amikor magától megjavul 2 perc alatt betöltök pedig nem ssd-ről fut a gép se a játék, de van amikor fél óra. Fogalmam sincs mi okozza ezt de már kezdek beletörődni lassan. (Ilyenek, hogy vinyó állapota, tedd újra ezt tedd újra azt, meg hasonló dolgokat csekkoltam, minden patent). Win 11-re nem szeretnék váltani mert az oké, hogy a see betöltés megjavulna ESETLEG, de a hallottak alapján az egész egy béta és eléggé omladozó rendszer (még).

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.