- 2020. 02. 23.
- 14
- 9
- V4 karakter
- Yacine Ramon
- V2 karakter
- Betina Hysi
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Bence! ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 17! ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 5544! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/r1XL5Hh ~
[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/doP4hJs ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ korábban már voltam a NAV frakció tagja (nem v2) és nagyon tetszik és van valamennyi tapasztalatom is. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert egy olyan ember vagyok aki jól végzi/végezné a munkáját, és gyorsan tudok tanulni. ~
[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Sajnos még nem volt alkalmam. ~
[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ 3-4 Órát, de ez függ attól is hogy online oktatás lesz e vagy sem. ~
[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Bence vagyok 17 éves. A szerverre 2017-07-18 02:30:51-kor regisztráltam, sajnos sokszori kihagyás utána most tudnám újra folytatni. Könnyen barátkozok, és jól tudok csapatban dolgozni. Nyugodt vagyok, viszont rosszabb napokon tudok flegma is lenni. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Betina Hysi! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1995.11.01 Los Santos Hospital ~
[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/a/CRpnDDw ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Határ ellenőrzése, bejelentett cégek ellenőrzése, NAV Merkur Bevetési Igazgatóság - bejelentetlen cégek buktatásán részt venni, tűzharcban erősítést biztosítani. Cégek adóügyeinek intézése. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Határok ellenőrzése, bejelentett cégekadóügyeinek intézese, bejelentetlen cégek buktatása, NAM Merkur, üldözésben való segítségnyújtás ! ~
[#7] Előző munkahelyei?
~ A Nagyker futár munkánál dolgoztam 2 hónapot viszont nem jöttem ki a főnökséggel ezért szeretnék munkahelyet váltani. ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Levillogom/Felszólitom hogy álljon félre. Kiszállok, majd bemutatkozok. Utána elkérem az iratokat, megkérdezem a nevét. Ha rendben vannak az iratok vissza adom neki. Utána megnézem a csomagtartót. Ha tiszta és van Eü doboz akkor rendben vagyunk és a végén megköszönöm az együtt működést ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Egy kemény lány vagyok aki nem bíz semmit sem a véletlenre. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor veszélyezteti a gyanusitott a társaim/civilek/én életemet ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Betina Hysi-nek hívnak és 1995-ban születtem Los Santos városában. Édesapám neve Phytoria Hysi míg édesanyám neve Jessica Hysi. Gazdag családban nőttem fel. Általános iskolába Los Santos városába jártam ahol megtanultam angolul. Középiskolának a Blueberry-ben található Rendvédelmi szakgimnáziumot választottam ahol kitűnő tanulmányi erdeményem miatt ingyenesen szerezhettem meg a "B" kategóriás jogosítványt. Már itt megtanultam lőni, igazoltatni és a BTK-val is megismerkedtem. Utána a Nemzetvédelmi Egyetemre mentem Los Santos városában ahol 3 év után sikeresen lediplomáztam. Ezután nem tudtam elhelyezkedni a rendvédelmi szakmában ezért Nagyker futárkodtam pár hónapig de onnan kiléptem mivel nem jöttem ki a főnökséggel és kevés volt a fizetésem. Utána hosszabb időre elhagytam a várost mivel édesanyám betegeskedett Las Venturasban. Fél éve élek újra a városban és remélem sikerül elhelyekzednem a hivatásomban. Elkezdtem újra edzeni heti szinten és lőni is eljárok, hogy újra formába lendüljek és már igen közel állok hozzá ! ~