Beszédanimációk, bilincs, plusz animációk.

wells

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
392
212
www.tiktok.com
LV karakter
Jaidyn Wells
Beszédanimációk:
Jelenleg: Ha be van kapcsolva valamelyik beszédanimáció és írsz valamit, akkor a karakter megáll egy helyben és nem lehet elmozdulni amíg le nem jár az anim. (kivéve /stopanim)
Miközben megy a beszédanim, akkor is lehessen sétálni, futni. (ugrásnál megállna a beszédanim)
Ha guggolunk, akkor a beszédanim miatt ne álljon fel a karakter, guggolva is működjön.

Bilincs:
Megbilincselt játékos is tudjon sétálni. (futni, ugrani ne)
Bilincsben ne működjön a beszédanim.
+ ha megoldható, akkor hátrabilincselt kéz animáció is elférne, ha már Amerikát rpzünk. (ezzel együtt a /visz újragondolása)

Pár új animáció ötlet, képekkel:
Xi0IG11.jpg
qsyryzl.png
rQ4QrJH.png
o4suMCx.png
Vu2XJnG.png
q8JXQMe.png
4WQQ3WL.png
lw7ZfWT.png

Utoljára szerkesztve:

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Szerintem nagyon jók ezek az ötletek.Támogatom.Mivel ha a rendvédelem írja hogy szálljon ki és feküdjön a földre de te mire beírod már egyből sokkolnak. Inkább jobb a tarkóra tett kéz. Még az is jó ötlet lenne ha a földön is elérhető lenne ez a funkció.

• Tetszik
Reactions: 1saac

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Már számtalan ötlet nyílt a glockal kapcsolatosan, ennek ellenére sem került be semelyik. Én remélem, hogy ezzel máshogy lesz, nagyon jó dolgokat raktál bele az ötletbe. Egytől-egyig jöjjön be minden.

Utoljára szerkesztve:

Terry

Aktív fórumozó
Very Important Person
2019. 01. 10.
267
1 474
Ilyen animációkat viszonylag egyszerűen összelehet hozni, és szerintem bőven elférnének a szerveren.
A témát olvasva létrehoztam pár animot. Ez a "tarkóra tett kezek"-nek egy fejlettebb változata(i). Felony-nál mondjuk szívesen látnám.
img_8884.jpg
83444377_277766973461786_6546885857802544970_o.jpg

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Nagyon jól összeraktad ezt az "ötletcsomagot". Csak támogatni tudom

• Tetszik
Reactions: 1saac és bakk

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Tetszik, jó animok. Remélem bekerül a szerverre.

• Tetszik
Reactions: 1saac

aKodi

Újonc
2020. 03. 26.
71
79
19
V4 karakter
Nincs
LV karakter
Duke Vinyard
V2 karakter
Nincs
Az összes dupla fegyvert meg kellene szüntetni, nem csak a Glockot.
Nem lenne rossz ötlet az összes dupla fegyver kivétele csak az uzi/tec-9-nél nem tudom, hogy máshogy lehetne azt megvalósítani,hogy legyen értelme a mesterkönyvnek az NS FK tagok illetve a civilek részére,mivel ahogy a glock-al lenne megoldva az nem lenne szerintem annyira jól kinéző.

De a többi ötletet támogatni tudom.

• Tetszik
Reactions: barack1 és Dorsym

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Nem feltétlen kell a dupla fegyvert kivenni, legyen a bandásnál dupla fegyver. Csak a glock legyen egy olyan 'tartási' animációval ellátva ami két kezes. A TEC-9 vagy az UZI maradhatnak akár így is. Ez az én véleményem a dologról..

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Nagyon tetszik az ötleted! Remélem bekerül!
Támogatom

12virtues

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
497
V4 karakter
-
LV karakter
ernesto cadaval.
Fasza - fasza, mellé még bedobjuk a fegyverskines / variációs ötletemet akkor fullos lesz az egész.

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
A beszédanimáció /szerintem/ rp.sebb is mert látszik hogy beszélsz és stb. Viszont én használnám , de az hogy nem tudsz mozogni az irritál sokszor , ugy hogy kivettem. Ez az ötlet nagyon tetszik , a bilincs szerintem felesleges hogy hátra tegye a kezét , jó ez igy ahogy van. A glock két kezes cuccot elviselném a szerveren , sokkal jobban nézne ki és szerintem rpsebb is lenne valamilyen szintel. RL sem egy kézzel mint a gangszterek kezded el lövöldözni a másikat.