Elutasítva Bernstein Einhardt - Ethan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MuR0

Újonc
2020. 10. 23.
10
11
LV karakter
Bernstein Einhardt
zoldlogo.png

Neved:
< Bernstein Einhardt >

A ban időpontja:
< 2020-10-18 >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Ethan. >

A ban oka:
< Anti AFK. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos, hát azért szeretnék unbannt kapni, mert első sorban meggondolatlan hülyeség volt amit csináltam, másodszor pedig hogy pár haverom elkezdett LV-zni, és szeretnék velük játszani... Meg szeretném nézni a farm rendszert, nem csak videón keresztül. Én úgy gondolom, hogy megérdemelhetnék egy 2. Esélyt, hisz sosem szidtam a szerver, se az adminteamet... Én reménykedek benne hogy a bíráló admin is így látja, én nem adom fel, mert szeretném azt az unbann-t... Kedves bíráló adminisztrátor, én nem a nem létező hatalmas vagyonomért szeretnék visszamenni, hanem játszani. Én bármennyi jail fejében is elfogadom az unbannt. A nagy antiafk rendszerem annyi volt hogy a bizonyítványt rátettem a double click-re. Semmi külső program, semmi olyasmi... Tehát nagyon-nagyon de nagyon szépen kérem azt a bizonyos adminisztrátort, hogy had kapjak egy 2. Esélyt... Kérem... Köszönöm.
Edit : Nézegettem a hirdetőrészleget, kirázott a hideg attól a sexy biscayne-től, a Fordok, impala, F10... Én lennék a világ legboldogabb embere ha megkaphatnám azt az unbannt... >

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: HellGun

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.