Elutasítva Bernstein Einhardt -> Ethan (FA/SA)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MuR0

Újonc
2020. 10. 23.
10
11
LV karakter
Bernstein Einhardt
zoldlogo.png

Neved:
< Bernstein Einhardt >

A ban időpontja:
< 2020-10-18 >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Ethan >

A ban oka:
< Anti AFK. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia(sztok)! Nos, hát a bannom napján kaptam egy nagyobb jailt, ami így hangzik: "OOC stílus, adminnal való fenyegetőzés, IC jail [RUM]"... Azzal kezdődött minden, hogy igazoltattak munka közbe, nem volt jogsim, nem mehettem tovább, ami teljes mértékben IC ügy... De én pénzt akartam keresni, visszaültem a munkakocsiba és útnak indultam... Ezután a levárt Sheriff utánam jött, és beakart vitetni... Erre OOC chaten elkezdtem ágaskodni, hogy "Te mi jogon akarsz engem bevinni? Akkor megvárjuk az admint." Hát kijött az admin, csak nem az én részemről... Elkezdtem vele flegmázni,a stílusom nem volt megfelelő, amit bánok, mert nem érdemelte meg egyik személy sem, a velük szembe állított stílusomat! Megkaptam a szankciómat, amire így utólag rábólintottam, hisz én hibáztam... Hát mivel "forrt" az agyam, ezért én a Mouse4, aka "DoubleClick"-re ráraktam egy bizonyítványt, ezáltal nem estem afkba, mert folyamatosan ütögettem, amit Ethan észerevett, ami nagyon-nagyon nagy hülyeség volt felőlem, hogy ilyet csináljak... És nagyon rossz, hogy elkezdtek LV-zni 1-2 haverom, hívnak játszani, de egyszerűen nem tudok felmenni, mert bannolva vagyok... Megkérném szépen a bíráló admint, ha lehetséges, had kapjak még 1 esélyt... akár 600 perc UB fejében, BÁRHOGY... de én még akarok játszani a szerveren... Nagyon szépen köszönöm, legyen mindenkinek csodálatos napja, és ha olvassa az, akit megsértettem az ügy esetén, és még véletlen folytán emlékszik rá, ezerszer, de ezerszer kérek tőle elnézést, és külön Ethan-től is szeretnék elnézést kérni a felé irányult stílusomért! Legyen szép napotok, Sziasztok. >

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.