Bernard Hawell - Daryl

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

drakeN

>.<
2019. 01. 10.
429
3 209
23
V4 karakter
nevio.scutari
LV karakter
bernard.hawell
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Bernard Hawell >

Panaszra tett Admin neve:
<
Daryl >

Panasz oka:
<
Helytelen bírálat. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
6c1beef4e3e9013def1298f54803cdc2.png
>

Megjegyzés:
<
Benzinkútrablás volt, Tierra Robodába találtuk meg az autót akiken volt a jel. Megálltunk kivenni a fegyvert, elhajtott mellettünk egy G63, akik belassítottak a kanyarnál. [VIDEÓ] Mentünk volna át a határon, amikor is megláttuk, hogy a határ előtt állnak, amint átmentünk a fekvőrendőrön elindultak mögöttünk. A képen látszik is amikor elgurultunk mellettük, hogy fegyveresek ülnek a kocsiba (mellény, P90, maszk, fent már csatoltam). Amint észleltük, hogy megindultak én beálltam keresztbe, a kocsit fedezékként használva fogtam rájuk a fegyvert, mire ők tolatni kezdtek. Mivel a tény, hogy fegyveresek már beigazolódott (és hát.. nem kártyázni hívtak volna ki, szerintem..) így lőni kezdtük őket, erre neheztelt Daryl és az autóban ülők. 90 perc DM jailt kaptam érte, amit nem tartok jogosnak, de ezt a bíráló FőAdmin eldönti majd. >

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
328
297
LV karakter
aiden.clark
Hali!
Ahogy említetted benzinkútrablás volt, az autó akiken a jel volt egy gt63s-el összeköthető.
Te a következőt írtad:
Bernard Hawell: (( meg abszolút nem feltűnő, hogy követik a gt63s-t elgurul mellettünk és itt levár ))
Nem követték a gt63s-t, amit bizonyítani is tudtak videóval, teljesen más útvonalon közlekedtek, tehát ti akkor még közel sem gyanakodhattatok a mellettetek elsuhanó teljesen máshogyan kinéző mercire.
Ezután ők a határ előtt félrehúzódtak, itt haladtatok el mellettük kisebb tempóval ahol láttátok rajtuk a fegyvert/mellényt.
De nem tudhattátok hogy ők is a benzinkútrablás részesei, hisz nem volt előtte semmi közös interakciójuk a külön tevékenykedő azonos rablásban résztvevők között.
Ti mentetek a határátkelő kapu fele, ekkor mentek ők is utánatok, ti itt már tudtátok hogy fegyveresek, ezt idáig értem is, viszont akár lehettek simán emberrablók is akiket pont kiszúrtatok. De ti a feltételezésre tettetek mindent, arra hogy ők is a benzinkútrablói amit nem tudhattatok és majd ha nem ti ölitek meg őket előbb akkor ők fognak titeket.
Ekkor ugye keresztbe álltál a járőrautóddal, kiszálltál fegyvereddel, úgy hogy ők nem láttak rád hogy te fegyvert tartasz rájuk, eközben tolattak hátrébb, de mire észrevették volna hogy fegyvert fogsz rájuk, azonnal tüzet nyitottál.

Véleményem szerint nem ez lett volna a helyes lépés részedről, hisz te rendvédelmi tag vagy, felelősséggel tartozol, nem pedig szimpla feltételezéseken amiknek alapja nincs, hisz nem voltak a benzinkútrabláshoz köthetőek. Annyi volt a célod csupán hogy megöld őket, mert láttál rajtuk mellényt/fegyvert.
Illett volna megvárni legalább tüzelés nélkül azt hogy mit reagálnak arra miután meglátnak téged fegyverrel amit rájuk tartasz.

Vigil

Peluza Vișinie~KVSC 1907
2019. 01. 10.
764
1 424
21
Kolozsvár
A jelenlegi szituációban lényegében teljesen irreleváns, hogy a kút rablásához köthetőek a fegyveresek, vagy nem. Attól függetlenül, hogy egy másik autón van a jel, attól még lehetnek a rablók társai. A rendőrök ezt is feltételezték, ezért követni kezdték őket.

Ezután ők a határ előtt félrehúzódtak, itt haladtatok el mellettük kisebb tempóval ahol láttátok rajtuk a fegyvert/mellényt.
Ez így van, ekkor már bőven volt indokuk elkezdeni az intézkedést, kiszállítani őket, stb.
De nem tudhattátok hogy ők is a benzinkútrablás részesei, hisz nem volt előtte semmi közös interakciójuk a külön tevékenykedő azonos rablásban résztvevők között.
Ez ebben a szituációban teljesen lényegtelen. Fegyveresek voltak, nem fogják továbbengedni őket, csak azért, mert nem biztosak benne, hogy ők is raboltak-e benzinkutat, vagy csak embert. A kettő lényegében teljesen ugyan az.

kiszálltál fegyvereddel, úgy hogy ők nem láttak rád hogy te fegyvert tartasz rájuk, eközben tolattak hátrébb, de mire észrevették volna hogy fegyvert fogsz rájuk, azonnal tüzet nyitottál.
Nem tudom Daryl, hogy milyen videót néztél, de a PK-ban szereplő felvételen egyértelműen látszik, hogy a fegyveresek elindulnak a rendőrautó felé és addig mennek, ameddig ki nem száll fegyverrel a rendőr. Meglátták a fegyvert, megálltak és elkezdtek tolatni. Ebben az esetben a való életben is le fogják a rendőrök lőni a fegyvereseket. A rendvédelem nem fogja megvárni, hogy elmeneküljenek a fegyveresek és tovább veszélyeztessék az emberek életét.
nem pedig szimpla feltételezéseken amiknek alapja nincs,
Erős túlzás, hogy nem volt alapja, túl sok a véletlen egybeesés ebben az esetben.
llett volna megvárni legalább tüzelés nélkül azt hogy mit reagálnak arra miután meglátnak téged fegyverrel amit rájuk tartasz.
Pontosan látta, hogy mi történt, elkezdtek tolatni, vagyis menekülni.

Összességében @Daryl teljesen mellénézted az ügyet. Nem is értem egyáltalán a döntéseid, de még a gondolatmeneteled sem.
A panasz jogos, természetesen a szankció semmis. Az admint két írásbeli figyelmeztetésben részesítem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.