Bérelhető Dolgok Eltűnési Idejüknek Meghosszabbítása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zlusty

Újonc
Támogató
2019. 12. 21.
60
464
V4 karakter
ilad-sahebi
LV karakter
ilad-sahebi
A téma címe magáért beszél.

Úgy vettem észre, hogy sok esetben a 15 perc nem elég arra, hogy végezzünk egy adott folyamattal.
  • Ezért mindig félbe kell szakítani azt, és ki-be szállni az autóba.

Szerintem a 15 perc helyett 30 percre kéne emelni az eltűnési időkorlátot.

Ez érvényes lehet utánfutókra, bérelhető járművekre, munkakocsikra, stb.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
414
1 121
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Szerintem a bérelhető autókra tökéletes a 15 perc, de az utánfutóknál jó lenne a 30, mivel nem elég, hogy ki-be kell járkálni a farmról / fényezőből, de ha úgy tűnik el, hogy autón van, még az autó végsebessége is bebugol addig, amíg egy újat nem kötünk rá.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Adom. Bár egyébként logikus lenne ha nem tűnne el az utánfutó addig amíg online vagy és autóhoz van csatlakoztatva, mert akkor nyílván még használod.

• Tetszik
Reactions: Woffi és Zlusty

Zotya1

Barangoló
2019. 04. 09.
119
439
See City utcáin
V4 karakter
Fiarre de Rosa
Adom. Bár egyébként logikus lenne ha nem tűnne el az utánfutó addig amíg online vagy és autóhoz van csatlakoztatva, mert akkor nyílván még használod.
Szia, nem akarok ellened beszélni, de akkor sose tűnnének el az utánfutók mivel protectesek, és akkor úgy rakod le a házad elé, hogy nem csatolod le. Ergó rengeteg + jármű lenne a szerveren ami bizonyos helyszíneken lehet nem tesz jót.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Szia, nem akarok ellened beszélni, de akkor sose tűnnének el az utánfutók mivel protectesek, és akkor úgy rakod le a házad elé, hogy nem csatolod le. Ergó rengeteg + jármű lenne a szerveren ami bizonyos helyszíneken lehet nem tesz jót.
Szia! Szerintem nem olvastad el rendesen
"addig amíg online vagy és autóhoz van csatlakoztatva"

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Én annyira nem érzékelem túlságosan kevésnek ezt a 15 percet. De ahogy elnézem, több jó gondolat is érkezett ide. Én úgy tudnám elképzelni, hogy amint lecsatolod a futót, elkezdi a visszaszámlást, és 15 perc múlva eltűnne. Így a folyamatos autóhoz kijárkálást meg lehetne szüntetni + a magukra hagyott utánfutók ugyanúgy 15 perc múlva eltűnnének.​

• Tetszik
Reactions: Zlusty

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Támogatom, nekem bérelt hajó esetében kevés a 15 perc.

Pl. ha kimegyek a szigetek egyikére, akkor ott probléma lehet, hogy 15 percem van

• Tetszik
Reactions: Zlusty
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.