Bentley, Rolls Royce.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jano24

Újonc
2019. 01. 24.
1
0
V4 karakter
Richard Gann
Ez a kettő Angol márka egy igen elterjedt autó a gazdagok körében. Sokaknak tettszik a kifinomult alakjuk és az orrukon lévő hatalmas hűtő rács. Nagyon örülnék és gondolom sok játékos társam is ha ezek az autó típusok bekerülnének a szerverre :) Mivel ezek prémium autók ezért arra gondoltam hogy az áruk is eléggé magas lenne, így csak kevesen engedhetnék meg maguknak hogy ilyen autóval járjanak ergo egy ritka autóvá válna.

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
24
V4 karakter
Szegedi Richard
Anno még v2-ben volt rolls royce a szerveren, annak a helyére jött az e500. Én szerettem, de a modja eléggé mozgott, így lecserélésre került. Egyébként ilyen 30 millió forint körül mozgott az ára, tehát szinte minden második player megengedhette magának.

• Tetszik
Reactions: jano24

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
24
V4 karakter
Szegedi Richard
Az még nem volt a szerveren, ha találsz működő modot, talán még meg is nézném.

• Tetszik

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
Találhatnál szép modot, sok embernek tetszene, énis támogatnám.
Inkább Bentley kellene, például egy Continental, mint Rolls Royce.
Sok embernek lenne, és nem volna reális.

• Tetszik

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Éppen ezt beszéltük egy haverommal a napokba, hogy sajnos nincsenek ehhez hasonló luxus autók, nagyrészt inkább sportautók. A G65 ami beszámítható a kifinomúlt stílusba de sajnos csak 2 ajtós. Emlékszem v2-re amikor bent volt a rolls royce, nekem kifejezetten nem jött be, de valamivel biztosan lehet helyetesíteni ami hasonló stílusu.

• Tetszik

takroamedic

armored.gang
2019. 01. 10.
291
1 195
V4 karakter
leanorelli.🌹
LV karakter
hawaii.skater🏄
Azért.. ritka autóvá nem válnának ezek se.. de ha valaki talál értelmes modot rá egy próbát megér.

• Tetszik

grgrk71

Újonc
2019. 01. 18.
15
3
21
V4 karakter
Christof Gregor 💫
Nem rossz ötlet jó kis Fekete színben menni Los Santos utcáin..szerintem egész nap csak vezetném az autót,illetve tankolnék..
Én TÁMOGATOM ezt az ötletet. :unsure::love:

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.