Bennett Verano ---> Pepz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kicsit gizda

Barangoló
Támogató
2022. 03. 08.
146
163
LV karakter
Bennett Verano
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Bennett Verano >

Panaszra tett Admin neve:
<
Pepz >

Panasz oka:
<
Nem megfelelő ügyintézés. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Ügyintézésről log. Az állítólagos DM-ről a videó, >

Megjegyzés:
<
Helló, történt egy adott eset, hogy a tagjaink ATM-eztek, majd dobtam egy rádiót, hogy merre vannak, erre egy tőlem nagyobb rangútól kaptam egy válasz rádiót, hogy Jessé-nél el van esve valaki, ezt az infót kapta. Erre én egy tagommal kiugrottam, kialakult egy lövölde, ami a videón is látszódik. Semmi szándékomban nem volt kilőni a CIVIL ruhában lévő mentőst, aki a lövöldözés közben is egyhelyben állt, semmi infóm nem volt róla, hogy ő mentős, vagy akármi. Egy lövöldözés közepette állt, és hát véletlen őt is eltalálta pár golyó. Szerintem a videón is látszódik, hogy nem szándékos volt, köszönöm a bíráló admin válaszát. >

Utoljára szerkesztve:

Pepz

⚡ Akina no Hachiroku ⚡
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 02.
71
182
V4 karakter
Caine Walker 🇺🇸
LV karakter
Ruud Wolbink 🇳🇱
Szevasz!
Az ügy során is elmondtam akár figyelmetlenségből történt akár nem a DM akkor is megtörtént.
Több ilyen eset is volt a múltban, hogy akár direkt akár figyelmetlenségből lett megölve a mentős, civil, vagy akárki akinek nem kellett volna meghalnia akkor is DM-nek minősül. Csatolom a videót a te szemszögedből is.
Több hozzáfűzni valóm nincs. Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:

kicsit gizda

Barangoló
Támogató
2022. 03. 08.
146
163
LV karakter
Bennett Verano
Szia, még mindig nem értem azt, hogy miből kellett volna tudnom, hogy ő egy mentős és még mindig civil ruhában, az egy dolog, hogy a jelvénye fent van, ha a karaktere háttal volt nekem. A rendvédelmi tag akit kilőttem, az ő irányába kezdett el futni a háta mögött. Én elkezdtem az ő irányába lőni, és futottam is utána, de nem szándékosan lőttem le, mint mondtam.

Pepz

⚡ Akina no Hachiroku ⚡
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 02.
71
182
V4 karakter
Caine Walker 🇺🇸
LV karakter
Ruud Wolbink 🇳🇱
Azt, hogy szándékosan lőtted le vagy sem az a jelenlegi helyzetben nem számít a DM megtörtént. Mikor kiszálltál a kocsiból láthattad a jelvényes mentősöket, abból az egyik mentős ruhában is volt.

Jhnny

98
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
2 202
3 777
LV karakter
barry.reynolds
Megint ugyanaz a helyzet: összevissza lövöldöztök. Hányszor kell még leírnom, hogy figyeljetek oda, kire és miért lőttök? Az ilyen mellélövések simán elkerülhetők lennének, ha akció előtt körbenéztek, felméritek a helyzetet, és csak utána kezdtetek el lövöldözni. Ez természetesen a rendvédelemre is vonatkozik, mielőtt még valaki félreértené, vagy kiforgatná a szavaimat..

Az ügy során elég bicskanyitogató stílust vettél fel. A jövőben nem lesz elnézve, azt ajánlom, hogy változtass rajta.

A jailed jogos, panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.