- 2019. 09. 28.
- 5
- 0
- V4 karakter
- Benjamin_Paul
- LV karakter
- Billy Hockeyram Puntico
- V2 karakter
- Aaron_Chester
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Szabó János-nak hívnak, 16 éves vagyok>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 20 nap, 23 óra és 31 perc (30211 perc) >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH Adminsegéd feladata az, hogy segítse az adminok munkáját kisebb kérdések megválaszolásával.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH tag lenni, hogy tudjak segíteni más playereknek, és ezzel kényelmesebbé tegyem számukra a játékot. Valamint még nagyobb célom az, hogy Admin legyek majd! >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rendkívül türelmes vagyok, valamint a helyesírásommal sincs probléma. Alkalmasnak érzem magam erre a feladatra, mert kellő képpen ismerem a szervert és a szerver szabályzatot. Legjobb tudásom szerint végezném a feladatkörömet, valamint még könnyen alkalmazkodom a csapatba!>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 5-6 órát>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam még bannolva!
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam még
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok: Jó a helyesírásom,terhelhető vagyok,maximalista vagyok
Negatív tulajdonságaim: Néha nagy szám van,szó kimondó vagyok, vagyis kimondom azt amit gondolok, önfejű vagyok néha. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Igen szeretnék nagyobb szintre lépni a későbbiekben, és ezzel elérni a céljaimat. Úgy gondolom hogy a szervernek mindíg is szüksége volt ,adminisztrátorokra, a rugalmasság miatt. Úgy vélem hogy a játékosoknak is szüksége van adminisztrátorokra,én a legjobb tudásom szerint segíteném őket! Mindemellett, alkalmasnak érzem magam a feladatkör betöltésére. Kellő tudással rendelkezem ahhoz hogy majd a későbbiekben admin lehessek!>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Megkérném az adott játékost,hogy elsősorban olvassa el a szerver szabályzatát(https://forum.see-game.com/pages/v3szabalyzat/), ahol minden részletesen,érthetően le van írva, mivel egetrengetően fontosak a szabályok, ez által működik a kialakított rendszer. Ezután a játékon belül F1 gombnyomás után előugró SeeMTA V3 - Segítséget ajánlom,hogy figyelmesen nézze végig az ott található útmutatókat, amik nagyon segítőkészek.Ha mindezek ellenére sem ért valamit, felhívnám TS-re és ott szívesen elmagyaráznám neki a dolgokat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy nekem nincs jogosultságom fixelni. De írjon egy nagyobb adminnak, viszont ők sem fixelnek csak úgy, szüksége van bizonyítékra (kép,videó), ha a szerver hibája miatt tört össze az adott jármű. Ha a bizonyítékot elküldi egy nagyobb adminnak ő majd eldönti hogy érdemel-e fixet az ügy, vagy sem. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia, ebben nem tudok neked segíteni, de valószínüleg éhen vagy szomjan haltál. Erre a későbbiekben figyelj hogy ha az éhségi, vagy a szomjúsági szinted túl alacsony akkor a HP-d is csökkenhet, vagy akár bele is halhatsz mint ahogy most is történt. >>
Utoljára szerkesztve: