Benjamin Laphroaig Jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Patmag

Újonc
2019. 10. 14.
56
26
V4 karakter
Benjamin Laphroaig
LV karakter
Benjamin Laphroaig
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Sziasztok ! Ig : Benjamin Laphroaig-nak hívnak . OOC nyugodtan hívjatok csak Patriknak . 16 . életévemet töltöttem . >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 24010 >>
Mi az SGH feladata?
<< A privát üzenetekben érkező kérdésekre való válasz , playerek eligazítása , segítése . >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Igazából elég régóta játszok már a szerveren , szívesen segítek a playerek-nek . És szívesen eligazítom őket , és segítem a szerveren eltöltött idejük akadálymentesítésében . Ezen felül szeretnék az admin teammel , és az SGH csapatával megismerkedni , Ebbe a csapatba/Közösségbe tartozni . >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Véleményem szerint én egy olyan ember vagyok , aki szívesen segít az embereken , ez szerintem az SGH-pozíciójában nem lehet egy akkora hátrány , e mellet elég sok szabadidőm van , ezeket általában a szerveren szoktam tölteni , és ha már a szerveren vagyok elég sok időben , akkor miért is ne segítsek mellet a playereken .Mivel a szerveren már elég sok időt töltöttem , és sok rp/ egyéb szituációban részt vettem már , e miatt nagyon sok player-nek tudnék segíteni . >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3-4-5-6 órát . Hétvégente minimálisan többet is akár . >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem . https://imgur.com/a/yeDtZAV >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen . https://imgur.com/a/yeDtZAV >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Én magamat egy elég Szorgalmas , Segítőkész , aktív embernek tartom . A rossz tulajdonságaimat nézve sokan Élénknek , valamint túlságosan kíváncsi , valamint kritikus vagyok . >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen ! Ha esetleg megadatik ez a lehetőség szívesen elvállalom. Mivel ez a pozíció már egy komolyabb pozíció , nagyobb felelőséggel is jár . De ennek ellenére , én szívesen elfogadnám , mivel ezzel is tudnám segíteni a playereket . Ezen felül mivel ez egy magasabb pozíció is , ezért sokkal több ügybe is bele látok , sokkal nagyobb feladatkör hárul rám , e miatt a playereket egy nagyobb rétegbe tudom segíteni .E mellet szerintem az adminisztrátori rang egy elég nemes, rang , szívesen megdolgoznék ezért a rangért .Mivel már egész régóta játszok a szerveren , e miatt az rp mellet szívesen végeznék adminisztrátori feladatokat is akár . Mivel az adminisztrátori rangot amennyiben sikerül elérnem az SGH rangot , Egy óriási motivációt kapnék , annak érdekében , hogy minél magasabb adminisztrátori rangot kapjak , és minél inkább jól végezzem a dolgom . >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Megpróbálnám úgy elmagyarázni az egészet mintha ez egy második valóság lenne . Próbálj meg azt képzelni , mintha ez IRL lenne , de akármilyen lehetőség elé tud tárulni , és akármilyen típusú / származású / tulajdonságú karaktert tud játszani , aminek a szerepébe bele kell képzelnie magát és a szerint cselekednie .Valamint javasolnám neki a szerver szabályzat teljes körű ismeretét , valamint esetlegesen 1-1 see mta v3 témájú stream nézését . >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia ! Én egy SGH- admin vagyok , ami azt jelenti , hogy kisebb kérdésekkel , játékon belüli kérdésekkel tudsz hozzám fordulni . Azt tudom javasolni neked keress fel egy 1-es adminisztrátor feletti embert , aki segít rajtad . >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia ! Amennyiben a fegyvert Premium pontért vásárolható , azaz Skines . Abban az esetben keresd elő a bizonyítékokat róla (Videó, Kép, vagy log ) az egész rp-ről . Amennyiben a fegyver nem skines , abban az esetben ez IC ügynek minősül . A mennyiben a játékos már nem tartózkodik a szerveren nyiss egy panaszkönyvet az egész esetről . . Remélem tudtam segíteni ! További Jó időtöltést a szerveren ! >>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.