- 2022. 06. 13.
- 24
- 19
- V4 karakter
- Ethan Maverick
- LV karakter
- Benjamin Hunter
- V2 karakter
- Alfonz Zsombor

I. — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOKA1.
Keresztnév: BenjaminA2.
Vezetéknév: HunterA3.
Középső név:A4.
Születési idő: 1997/01/01A5.
Születési hely: See CityA6.
Nem:[-]
Férfi X[-]
Nő
ELÉRHETŐSÉGEKA7.
Telefonszám: +38-76-734-8823A8.
Lakhely: Nincsen lakhelyem.
KÜLLEMA10.
Magasság: 175cmA11.
Testtömeg: 80KgA12.
Hajszín: BarnaA13.
Szem: BarnaA14.
Etnikum:[-]
Fehér X[-]
Fekete vagy afroamerikai[-]
Hispán vagy latin[-]
Ázsiai[-]
Indián vagy csendes-óceáni[-]
Egyéb
A15.
Tetoválások:Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?1. Nem
NEMZETISÉGA16.
Állampolgárság:[-]
U.S. állampolgár vagyok. X[-]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.[-]
Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[-]
Semelyik a fentiek közül.
BESZÉLT NYELVEKA17.
Nyelvek:Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni:1. Angol2. Német3. Olasz
II. — VÉGZETTSÉG
B1.
Jelölje be a legmagasabb iskolai végzettségét![-]
U.S. High School diploma X[-]
GED teszt[-]
Egyetemi diploma
B2.
Egyetemi szaktárgy típusa:[-]
Bűnügyi igazságszolgáltatás X[-]
Közgazdaságtan[-]
Mérnök/Számítástechnika[-]
Kommunikáció[-]
Pszichológia/Szociológia[-]
Bölcsészettudomány[-]
Természettudomány[-]
Egészségügy/Orvostudomány
AZ OKTATÁSI INTÉZMÉNY ADATAIB3.
Az intézmény neve: See EgyetemB4.
A látogatás intervalluma: 2023/01/01-2023/06/20
B5.
Függesztették fel vagy bocsájtották el valaha iskolájából?[-]
Igen[-]
Nem XB5.1.
Amennyiben igen, részletezze:
III. — MUNKATAPASZTALAT
ELŐZŐ MUNKAVISZONYC1.
Cég/Ügynökség neve: Urma Trans Betöltött pozíció: Gépjármű vezető Feladatköre: Csomagok kiszálítása Alkalmazás intervalluma: 2023/01/01 Szerződésbontás indoka: Jobb kereső munkát szeretnék és szeretném a bűnözöket a rács mögé jutattni.
C2.
Részletezze, ha volt próbaidő alatt felfüggesztve:C3.
Jelölje be a magára illő állításokat.[-]
A felfüggesztés vagy az elbocsátás elkerülése érdekében felmondott eddigi munkahelyéről.[-]
Fegyelem hiánya, vagy nem kielégítő munkateljesítmény, többszöri hiányzás, átlagon aluli teljesítés végett elbocsájtás.[-]
Számos rövidtávú, belépőszintű állások különböző területeken, ágakon.[-]
Előző munkahely elhagyása egy jobban fizető érdekében. X
C4.
Ha katonai szolgálatot teljesített, kérjük, jelezze, melyik ágon.[-]
Hadsereg[-]
Haditengerészet[-]
Légierő[-]
Tengerészgyalogság[-]
Parti őrség[-]
Nemzeti Gárda
IV. — JÁRMŰVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
D1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel San Andreas államon belül?[-]
Igen X[-]
Nem
D2.
Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[-]
Igen[-]
Nem XD2.1.
Amennyiben igen, adja meg, mikor, hol és milyen körülmények között:
D3.
Az elmúlt hat hónapban kapott bármiféle közigazgatási bírságot?[-]
Igen[-]
Nem X
D4.
Az elmúlt hat hónapban volt bármiféle közúti balesete?[-]
Igen[-]
Nem XD4.1.
Amennyiben igen, részletezze:
V. — ELŐÉLET
E1.
Letartóztatták-e valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?[-]
Igen[-]
Nem X
E2.
Volt-e tagja valaha olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?[-]
Igen[-]
Nem X
E3.
Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?[-]
Igen[-]
Nem X
E4.
Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?[-]
Soha X[-]
Az elmúlt 6 hónapban[-]
Az elmúlt 12 hónapban[-]
Több mint 12 hónappal ezelőtt
E5.
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?[-]
Igen[-]
Nem XE5.1.
Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára?
VI. — TANÚSÍTVÁNY
A jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyul a jelentkezési ciklusból való kizáráshoz. Elfogadom, hogy a Recruit Training Academy program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot vagy DNS mintát vesznek tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department munkatársai.
OUT OF CHARACTER
F1.
Neved vagy beceneved: Benjámin a keresztnevem, de Beni-nek szoktak becézni.F2.
Életkorod: 14éves vagyok.F3.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás: Egy 14éves fiatal srác vagyok. Sokat szoktam gépezni illetve sportolni. Szeretem az autókat és az állatokat. Anyukámmal és a tesómmal élek egy kisfaluban. A szüleim egy éve elváltak, de apukámmal is tartom a kapcsolatot. Naponta minimum 3órát tudnék aktív lenni.
F4.
Rendelkezel amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Más szervereken szerzett tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk) Nem voltam még amerikai rendvédelemben.F4.1.
Ha igen, milyen frakcióban és pozíción voltál?
F5.
Mióta játszol a SeeMTA Las Venturas szerverén, illetve milyen frakciókban voltál eddig? kb 1éve játszok SeeMTA Lv-n. Voltak kisebb nagyobb kihagyásaim, de most vissza tértem.F6.
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között?Összefoglalva, a magyar és az amerikai rendvédelem különböző struktúrával, feladatkörökkel, fegyverzettel és képzéssel rendelkezik. Két országban azonban az a közös, hogy a rendvédelem az állampolgárok biztonságát és védelmét szolgálja.
- Szervezettség: Az amerikai rendvédelem decentralizáltabb, mint a magyar rendvédelem. Az Egyesült Államokban a rendvédelmi hatóságok szövetségi, állami és helyi szinten működtetik. Magyarországon a rendvédelmi szervezetek központi irányítás alatt.
- Feladatkörök: Az amerikai rendvédelem több feladatkört tartalmaz, mint a magyar rendvédelem. Az amerikai rendvédelmi szervek többek között felelnek a nemzetbiztonságért, a határvédelemért, a bűnüldözésért és a közrend fenntartásáért. Magyarországon a rendvédelem feladatai hasonlóak, de a határvédelem a magyar rendvédelem prioritásai közé tartozik.
- Fegyverzet: Az amerikai rendvédelemnek széles választéka és az eszközök terén van a fegyver a bűnözés és a terrorizmus elleni harcban. Magyarországban a rendvédelmi erőknek szintén van fegyverzete, de az nem olyan fejlett, mint az Egyesült Államokban.
- Képzés: Az amerikai rendvédelem nagy hangsúlyt fektet a rendvédelmi szervezetek tagjainak képzésére és továbbképzésére. Az Egyesült Államokban a rendvédelmi tiszteknek általában felsőfokú végzettséggel kell rendelkezniük, és különleges képzésen kell részt venniük. Magyarországon is van rendvédelmi képzés, de az nem olyan széleskörű, mint az Egyesült Államokban.
F7.
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Egy szigorú, de nagyon lelkes karaktert.
F8.
Csatolj egy UCP felületen készített képet a névváltásaidról (link): F9.
Csatolj egy UCP felületlen készített képet az adminjaileidről és kitiltásaidról (link):