Benito Jesus jelentkezése a Katasztrófavédelemhez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MerACE13

Újonc
2019. 07. 29.
2
0
V4 karakter
Benito Jesus

cpgun4d.png

Első paragrafus: Out Of Character (OOC) játékon kívüli adatok összegzése

Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal/a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Pl. ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. A ,,Válaszod" sorok HELYÉRE kell írnod a saját válaszod.

Mi az IRL neved?
~ Megyaszai Ádám ~

Hány éves vagy?
17

Mennyi játszott perced van?
~ 10892 ~

Mennyi ideje játszol a SeeMTA v3 szerverén?
~ másfél éve ~

Voltál már AdminJail-ben? Képpel támaszd alá az állításod! [UCP]
~ utoljára fél éve voltam 2018 év végén IC-OOC keverés miatt, előtte pedig kezdőként volt Jailem azis IC-OOC keverés miatt volt ~

Voltál már bannolva? Képpel támaszd alá az állításod! [UCP]
~ nem voltam ~

Mik voltak az előző neveid?(Ha volt) Képpel támaszd alá az állításod! [UCP]
~ Benny Howard ~

Rendelkezel mikrofonnal és TeamSpeak 3 klienssel?
~ igen ~

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál (rang), meddig voltál ott és miért hagytad ott!
~ nem voltam frakcióba még ~

Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Tűzoltóság tagja lenni? Minimum 3 mondat!
~
mindig is vonzottak az olyan frakciók amik gyakorlatilag csak azzal foglalkoznak ami a nevének jelentése.
Tűzoltó még a szerveren nem voltam bár láttam 1-2 akciójukat és megtetszett.
~

Hány jelentkezési lapot írtál ezzel együtt a Tűzoltósághoz?
~ 1 ~

Értékeld RP tudásod 1-10-es skálán, illetve ezt érvekkel támaszd alá!
~ 4-5 komoly rp témában sokszor elszoktam mélyedni igaz az elmult időkben erre nemnagyon volt lehetőségem ~

Bármi egyéb mondanivaló?

~ várom a bírálatot ~

QRd_FKH8.png

Második paragrafus: In Character (IC) játékon belüli adatok összegzése, szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj! Miután bő mondatokban kifejtetted a válaszaidat a kérdésekre egy újabb kategóriát tárunk eléd: a különböző káreseményekkel kapcsolatos szituációkat. Ezekre a kérdésekre kötelező több mondaton át kifejtened a válaszod. A szituációk helyes megoldására több lehetséges válasz is létezhet, ezért többször gondold át az esetet és próbáld meg mind a két oldal helyzetébe beleélni magad. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. A ,,Válaszod" sorok HELYÉRE kell írnod a saját válaszod. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

A jelentkező személyes adatai:
~ Neve: Benito Jesus ~
~ Kora:27 ~
~ Születési helye: Liberty City ~
~ Lakcíme: See City ~
~ Telefonszáma: 38761120142673 ~

Miért szeretne Tűzoltó lenni?[Minimum 3 mondat!]
~
mindig is szerettem segíteni másokon így a városon is szeretnék,
magasak a műszaki ismereteim,szerintem az egyik legjobb munka
~

Volt már korábban bármilyen cég, szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig dolgozott itt? Mi volt a távozásának az oka?
~ nem ~

Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
~
Terhelhető vagyok,
vicces vagyok
~

Milyen beosztást illetve feladatokat képzel el magának, mint tűzoltó? Soroljon fel párat és részletezze, ha szükséges! (Röviden, általánosságban)
~ Mindenképp tűz oltásan illetve ha olyan a szituáció esetében életmentésben vennék részt ~

Mi lenne a feladata az állományban Próbaidős Tűzoltóként?! Mondatokba szedve!
~ Felszerelés ellenörzése rendezése kisszállásnál és visszatérésnél valamint teljesiteni alap kötelezettségeim ~

Ön szerint milyen eszközökkel van felszerelve egy tűzoltóautó?[Minimum 5 db!]
~
Poroltó szer
Magasmentéshez szükséges eszközök
Műszaki mentő szer
vízszállitó
Daru
Erdőtüzes szer
Katasztrofavédelmi mobil daru KML
mentő párna
~

Próbaidős Tűzoltóként mi lenne az Ön feladata egy 2-es kiemelt riasztás helyszínén?
~
Felettes parancsainak követése
Feladat pontos elvégzése
~

Ön szerint mit jelent a tűzoltóságban a csapat fogalma, miért fontos az összetartás kimondottan a vonulás állományban?
~ A csapat fogalma az hogy adott emberek kissebb nagyobb számban összetudjanak adott szituácipoknál fogni Nincs hiba nem létezhet ez a szó foglama náluk csak a gyors preciz munkavégzés és folyamatos hibamentes összefogott csapatmunka aminek előzményei a folyamatos gyakorlás és a társak összeszokása ~

Az Ön társa egy égő házban civileket ment, mentés közben egy égő gerenda a lábára zuhan. Az épület látszólagosan is bármelyik percben összedőlhet. Hogyan reagál az esetre?
~ Első dolgom jelezni hogy mozgásképtelenné váltam hogy valaki más folytathassa a mentést mivel az épület bármikor összedölhet majd megprobálom leemelni vagy kiszedni a lábam a gerenda alol ezzel kockáztatva életemet mivel ha az égő ház rám dől vagy a szerkezet esésétől és sujától meghalok vagy egy idő után a tüzálló ruha elveszti tüzállóságát és halálra égek. ~

Los Santos-ban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia,
illetve egy gázpalack van a gáztűzhelyre rákötve a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet? [Minimum 5 mondat!]

~
elsősorban az ember élet a legfontosabb igy egy ember azonnal a gyerekhez rohan kimenteni roszabbik esetben ablakon távozik ha emeleten van.
Másik bemegy lehüteni a palackot majd kihozni ha a ház tualaj tudja és eltudja mondani hol van mivel bármelyik pillanatban robbanhat ellenkező esetben a járókelőket és a szomszédos lakokat kiüritik és megprobálják megfékezni a tüzet
~

Hogyan oltunk elektromos tűzet?
~ porral vagy homokkal ~

Mik az égés feltételei? Soroljon fel 3-at!
~ oxigén éghető anyag gyulladási hőmérséklet ~

Ki a Tűzoltók védőszentje és mikor ünnepeljük ezt?
~ Szent Florián Május 4.-én ünneplik ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!

~ mentés terén állatvédőként kezdtem majd késöbb önkéntes mentőként segitettem a polgárokon föképp égési sérülés kezelésére ,leginkább másod és harmadfoku égéseket kezeltem helyenként elsőfoku égéssel is találkoztam stabilizálás és kezelés után az orvosok foyltatták a sebesült mentését ~

7_D0_Tw_Ey.png

Harmadik paragrafus: Hitelesítés

A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.
((A válasz helyére, a SAJÁT NEVEDET kell írni!!))

Benito Jesus
Aláírás

Reti

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
79
V4 karakter
Peter Madnes
UCP-ről légyszíves küldd el a képeket! Jail-ek, ban-ok, névváltások. Addig nem bírálom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.