Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!
Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!
A panaszt átvizsgáltam, és úgy határoztam, hogy az SCT-54-es taxigépjármű sofőrje -Melwin W. Jones- kettő darab hibát is vétetett, amelyek a következők: szabálytalanul és indokolatlanul tartózkodott a forgalommal szembeni sávban, melynek következtében a panasztevő gépjárművébe belehajtott, és kárt okozott benne; illetve a szabálysértés után nem győződött meg arról, hogy történt-e bármiféle anyagi, de leginkább személyi sérülés.
Az érintett az Etikai Kódex III./4. pontját (2x) figyelmen kívül hagyta, mely így szól: "Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett. A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot. "
Ezáltal Melwin W. Jonest kettő darab figyelmeztetésben részesítem az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" pont végett.
Mivel az SCT-54-es taxigépjármű sofőrje kárt okozott az Ön gépjárművében, ezért amennyiben a szereltetés után kapott áfás számlát, és azt bizonyítékként bemutatja, azután jogosult kártérítésre.
Los Santos, 2021.05.16.
Tisztelettel,
Brian Addams
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.