- 2022. 07. 04.
- 92
- 86
- LV karakter
- Jeremiah Quincy
Neved:
< Benito Boyd >
A ban időpontja:
< 2022-11-13 13:22:30 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Korsi >
A ban oka:
< Admin félrevezetésének megpróbálása, Súlyos UCP >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Helló-szép napot kivánok minden kedves olvasónak!Azért szeretném megkapni az unbant, mivel nagyon hiányzik a szerver, a szerveren jelenlevő közösség és a játékélmény.Megbántam amit tettem, előző unban kérelmemben ezt már leirtam, meg nagyon sok dolgot amit komolyan gondoltam..Az eset óta sokat változtam, meg igazából voltak meg nem gondolatlan cselekedeteim aminek elég rossz végkimenetele lett, de elég sok játszott percem van a szerveren.. Elég sokat RP-ztem remek környezetben, meg normális keretek között, próbáltam az emberekben az RP szellemet feleleveniteni, de sajnos volt amikor énis a kellőnél kicsit másképpen cselekedtem, amit nagyon bánok igy hogy egy ideje nem játszhattam a barátaimmal, nem RP-ztem egy jót, és lemaradtam 2 eventről is sajnos..Igéretet teszek, hogy nem lesz több gond, szabályszegésem a szerveren ( 2 db jailem ennek a hónapnak a végén le is jár)..Soha nem volt még kitiltásom, és igérem nem is lesz szükség rá máskor!Nagyon szépen szeretnék kérni még egy esélyt Korsitól, és egyúttal elnézést azért, ami történt...Kivánok igy utólag is mindenkinek kellemes, békében és szeretetben gazdag újévet kivánni és kitartást a mindennapokhoz!UB fejében elfogadom a pár száz perc jailt is! >