- 2022. 07. 04.
- 92
- 86
- LV karakter
- Jeremiah Quincy
Neved:
< Benito Boyd >
A ban időpontja:
< 2022-11-13 13:22:30 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Bobi @Korsi >
A ban oka:
< Admin félrevezetésének megpróbálása, Súlyos UCP >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Elsősorban szép napot szeretnék kivánni a biráló Adminnak, úgyszint az olvasóknak.Mindenféle sablon szöveget amit, ilyenkor szoktak irni félre is szeretném tenni és elmondani a dolgot egyenesen, az én szemszögemből. Kezdeném előszöris az Admin félrevezetésének megpróbálása szándékkal, mely az én szemszögemből kicsit máshogy eshet le. Long story short: egy nap többször elmentem egy helyen ahová getelve lettem, meg akkor is elmentem 2x mikor kergettem egy srácot bizonyos indok miatt. Korsi mondta, hogy ott nem rpztem le azt, hogy a kocsi oldalraborult és én mondtam hogy nem borult oldalra a kocsi. Ekkor mondta van videója és megkérdeztem ismét hogy itt pontosan hol vagy mikor. Odafutott közelebb, és végül beugrott hogy ott 2 kereken ment a kocsi, viszont azt nem RP-ztem. Mikor közöltem ezt, egyből úgy esett le Korsinak, hogy megpróbáltam félrevezetni, de mint már fennebb is emlitettem többször elmentem ott, és nem jutott eszembe a dolog egyből..A másik indok, pedig ami rásegitett a végleges szankció kiosztására való döntéshozatalban, az az UCP-m. Nos, ha ezt megnézi a biráló admin, láthatja, hogy kettő AJ januárban törlődik, a többinek meg elnyomó többsége detektoros futás, amit a legutolsó kiosztott jail után nagyon sokáig nem csináltam, realizáltam, hogy nem kellett volna..A többi jailemet ami pedig illeti, volt néhány meggondolatlan cselekedet, amiket mostmár igy nagyon bánok..Igazából azért irom meg az unban kérelmet, mert hiányzik a szerver, a közösség, amit máshol nem találhattam meg, úgy adminisztrátorok, mint playerek stb..Mióta megkaptam a bannomat, volt időm gondolkodni és realizálni a dolgokat..Nem volt szép tudom.Elég sokmindent elértem a szerveren, sok embernek örömöt tudtam okozni, kisebb-nagyobb segitségekkel, néhol jó Rp-ket csináltunk amibe beszálltak sokan. Igy 50.000 perccel a tarsalyomban, szeretnék kérni egy utolsó esélyt, és igéretet teszek, hogy többet nem fordul velem elő ezekhez hasonló eset. Ub fejében elfogadok bármit, legyen az akárhány perc AJ. Végül, szeretnék elnézést kérni Korsitól, amiért kellemetlenséget okoztam neki, és köszönetet mondani a biráló adminnak, döntéshozatala legyen akármilyen végkifejlettű! Remélem karácsonyra ismét játszhatok a SeeMTA Las Venturas szerverein, mert ilyenkor a leghangulatosabb, az új fejlesztéseket meg mindenképpen tesztelni szeretném. Köszönöm a türelmet! >
Moderátor által szerkesztve, ekkor: