Elutasítva Benett Clayton---Hapi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cáffé

Újonc
2019. 12. 21.
55
12
Erdély
V4 karakter
Benett_D_Barrera.
LV karakter
Jessica_D_Barrera.
V2 karakter
:)
zoldlogo.png

Neved:
< Benett Clayton >

A ban időpontja:
< 2020.01.01 >

A ban időtartama:
< 2030.12.28 >

Neve, aki bannolt:
< Hapi >

A ban oka:
< 5.000 dolláral való átverés + Farm(al) való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok. Kedves Hapi hozzád fordulok most elsősorban és azokhoz aplayerekhez akik ebben érintettek voltak. Nem szép tőllem akinek még alig van játszott perce és tapasztalata a szerverrel de igazából őszintén nem tudtam hogy nem lehet farmal átverni másokat és nem is annak indult hogy átverek most valakit semmi ilyen szándék nem volt ebbe az uzletben. Egyszerüen hirdettem hogy eladó farm. Hivtak is a tagok hogy megvennék, kérdezték mennyibe adom mondom hogy 20.000 dollár ez fix ár. Eljöttem ide adtak a pénzt mivel Kérdeztem adminoktol hogy kell eladni egy farmot de egy admin sem irt vissza 4 en voltak fent adminok. Ekkor nagyon kellett siessek ugye ujévbe léptünk át és kellett elmenjek itthonról ekkor mivel nem tudtam hogy kell eladni egyik srácott bevettem munkásként és mondtam vegye be amásikot és leléptem. Igen nem volt szép amit tettem. Mikor felmentem lv re 1.20 perckor akkor oda gettelt Hapi hogy átvertem és miért tettem ezt. A srácok fenyegettek ooc hogy igy mesz PK ra ugy mész PK ra van vidó minden. Mondtam nekik rendben vároma következményeit viszotn a PK t nem kaptam meg de a bann t igen. Egy olyan ajánlatom van tudom ez nem piac, de ha kapok unbannt akkor visszamegyek és ledolgozom a 20.000 dollárt és visszaszolgálom nekik. Nagyon szeretem ezt az LV szervert a szivemhez nőtt kedves playerek és sok ujdonság. Elsősorban neharagudjatok bántott felek és Hapi. Kérnék egy esélyt hogy ujra tudjak játszani bebizonyittom tudok jó lenni és betartani minden szabályt. Köszönöm hogy elolvastátok. Helyesirási hibáért elnézést kérek. >

Reactions:Albert_Zoltan, John Corleon, Dani157 and 15 others

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.