Elutasítva Benett Clayton-->Hapi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cáffé

Újonc
2019. 12. 21.
55
12
Erdély
V4 karakter
Benett_D_Barrera.
LV karakter
Jessica_D_Barrera.
V2 karakter
:)
zoldlogo.png

Neved:
< Benett Clayton >

A ban időpontja:
< 2020.01.01 01:33:26 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Hapi >

A ban oka:
< 5.000$ feletti átverés + Farmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Első sorban, mivel egy nagyon jó szerverről van szó, egy jó közösséggel aminek tagja szeretnék lenni. Belátom hibáztam, de azóta a SeeMTA V3 szerverén játszodtam ahol nem volt panasz rám és sok mindent megtapasztaltam és hiszem, hogy a SeeMTA Las Venturas szerverén is tudom ezt tartani. Ezért szeretnék unbant kérni, mellesleg tanultam a hibámból és ilyen többet nem fog elő fordulni. A szabályzatot is átnéztem újra többszöri alkalommal is és szeretnék bocsánatot kérni. >

Utoljára szerkesztve:

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

• Imádom
Reactions: Cáffé

Cáffé

Újonc
2019. 12. 21.
55
12
Erdély
V4 karakter
Benett_D_Barrera.
LV karakter
Jessica_D_Barrera.
V2 karakter
:)
Erőt egészséget.
Nos kedves Benett rám nem nyitottak PK-át. Viszont röviden leírom, hogy volt ez az egész Ban story.
Annyit kell tudni, hogy 2019-utolsó napján este 1 órakor fent voltam az LV szerveren és meghirdettem, hogy eladó/kiadó farm. Ekkor hívtak is engem, hogy megvennék a farmot tőlem, mondtam a srácnak jöjjenek a farmhoz és megbeszéljük. Jöttek is és megbeszéltük hogy eladom nekik azaz beveszem egyik srácot ők majd rendezik tovább, ekkor úgy-e mivel szilveszter éjjel volt az egész elkellet menjek itthonról 2 órára. Amikor haza értem feljöttem a szerverre azaz pontosan éjjel 01:15 kor felléptem a szerverre és ahogy betöltöttem rá egy kis időre már gettelt is Hapi hogy mi volt ez az átverés dolog? Mondtam hogy nem átverés lett volna csak sietnem kellett el azért is jöttem vissza hogy rendezzük el, de nem engedtek szóhoz jutni és Hapi közölte velem, hogy a szankcióm az egy Ban lesz 5.000 dollár feletti átverés+Farmmal való átverés indokkal. Ekkor írtam ooc chatbe, hogy beszéljük meg azt mondta a két srác ezen nincs mit beszélni. És így kibanolt Hapi, visszafordítanám ezt az időt és nem így cselekednék nagyon sajnálom szeretnék újra játszani ezen a szerveren a barátokkal. Kérlek szépen.
@Benett

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.