- 2019. 09. 02.
- 345
- 235
- V4 karakter
- Michael Thommas
- LV karakter
- Darren Lensig
- V2 karakter
- Benedek Mate
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Benedek Máté>
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Benedek Máténak hívnak.17 éves vagyok. Felszolgálónak tanulok. Szeretek sportolni, mondhatni napi szinten. Emellett napi szinten játszok Seemta V2-es szerveren amibe elég sok időt is beleöltem már az idő alatt. Magamról pár dolgot mondanék, eléggé türelmes ember vagyok, szeretek mindent elsőnek át gondolni és utána amikor fejbe úgy érzem hogy kész akkor helyesen cselekedni és végrehajtani. Szeretek csapatban dolgozni, és amit kiadnak feladatot azt maximálisan el is végzem a legjobb tudásom szerint.>
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 124.478 perc. >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< UCP kép. >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Már elég régóta kiszeretném próbálni magam NAV-ba és megnézni magam ebben is, ha sikerülne akkor nem kis időt tervezek itt lenni, illetve bevetési osztályon szívesen elképzelném magam. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Elég jó a megoldó képességem, szeretek csapatban dolgozni, amit rám bíznak feladatot azt maximálisan elvégzem. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Így van voltam már, az Országos Rendőr-főkapitányságnál. Távozásom oka sajnos akkor éppen olyan időszakom volt hogy vizsgára készülődés stb így időhiány miatt leadtam. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Szerintem a NAV feladata adó-,vám, és pénzforgalmi adatoknak ellenőrzése. Illetve beszedi a adókat (vám, jövedék adó, illeték stb.). És ellenőrzi a adókötelezettséget. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap 4-5 óra, Hétvégén sajnos munkától függ mikor dolgozok és meddig, előre sajnos nem mindig tudom. >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Szerintem az én jellemem, eléggé változatos. Türelmes embernek mondanám magam soha nem vagyok türelmetlen inkább várok mint siessek. Megoldóképességemet is kiemelném amit álltalában rám bíznak maximálisan oda teszem magam, és arra koncentrálok. Szeretek csapatban dolgozni és nem csak magamra gondolni hanem a társaimra. Elég nehéz engem kihozni a sodromból aki eléri ezt, annak le a kalappal. Szeretem megbeszélni a gondokat ha valakinek velem van problémája szívesen meghallgatom. Egyáltalán nem vagyok haragtartó típus. Tisztelettudó vagyok hisz ez a munkám is, naponta beszélek emberekkel így tudom a módját is használni. Magabiztosnak is mondanám kell ha kell és olyan a helyzet, oda merek állni és kimondani amit szeretnék és bennem van. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Magamat eléggé csapatjátékosnak képzelem el, elég sok helyen megfordultam már ahol nem csak én voltam. Persze hogy fontos a csapatmunka ahol nincs meg az adott csapat kiosztás, ott mindig konfliktus alakul ki én szerintem. Csapatmunkában a legfontosabb hogy nem egyedül vagy és másokra is figyelni kell bármilyen döntésben és, bármilyen helyzetben tudnod kell fejben hogy rájuk is kell gondolni. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Én úgy vagyok ezzel tőlem lehet akárhány éves ha normális, és normálisan gondolkozik akkor nem számít szerintem kor. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Benedek Mate >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1994.12.19. >
[#3] Anyja neve:
<Amanda Rowe >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< Személyi, jogosítvány. >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
<Elég sok helyen megfordultam már az életem során.
See City Taxi-Felmondás.
See City Kormány-főnök váltás miatt elhagyás.
Katasztrófavédelem-Felmondás.
Országos Rendőr-főkapitányság-Felmondás.
Fix&Drive-Felmondás.>
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Már elég régóta gondolkoztam rajta hogy milyen lehet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni, úgy gondolom ha rám bíznának egy feladatot a lehető legjobban a tőlem telhetőt nyújtanám, és összeszedetten átgondolva végezném el a feladatomat, szeretek csapatban dolgozni és persze hallgatok a feletteseimre. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Szerintem a NAV feladata adó-,vám, és pénzforgalmi adatoknak ellenőrzése. Illetve beszedi a adókat (vám, jövedék adó, illeték stb.). És ellenőrzi a adókötelezettséget. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Hát legelsőnek amilyen feladatkört rám bíznak, és egy bevetési osztályba jó lenne eljutni. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
<Benedek Mate vagyok, 28 éves. Elég sok helyen megfordultam már a városban. Volt jó is és rossz is az életem során, kaptam meleget hideget de mint mindenki más, túl kell lenni rajta és előre menni. Legelső munkahelyem See City Taxi volt elég sokáig is dolgoztam benne, betanítóig elvittem utána úgy döntöttem hogy szeretnék valami mást is és valami újat is kipróbálni, így rávettem magam és felmondtam. Kis idő elteltével jelentkeztem is a Katasztrófavédelemhez ahol megint csak sok időt eltöltöttem itt KLSZ parancsnokként távoztam amit imádtam szó szerint, de megkellett hoznom ezt a döntést mivel ebben az időben közbe jött egy más dolog az életemben ami miatt nem tudtam folytatni a pályafutásom. Itt volt egy kis kihagyásom de mikor úgy éreztem sínen van az életem belevágtam egy másik munkába ami nem más mint a parkolás felügyelet ez már annyira sajnos nem fogott meg mint az előző munkahelyeim mivel egy idő után már nem éreztem azt a tüzet amit az elején így felügyelő 3.-ként fel is mondtam, itt is volt egy hosszú kihagyásom és úgy éreztem már nem is fogok sehol dolgozni de végül nem így lett egy nap láttam egy felhívást hogy a Országos Rendőr-főkapitányság felvételt hirdet így hát úgy voltam vele miért is ne próbáljam meg és végül sikerült is bejutnom. Ezt az előző munkahelyhez képest szerettem csinálni még nem voltam rendvédelemnél ezelőtt ugye így volt motiváció is rendesen és munka is volt igazoltatások, sok szabályszegő, voltak nagyobb ügyek is de Főtörzsőrmesterként sajnos kaptam egy rossz hírt másik városból szüleimtől ami miatt haza kellett utaznom így eddig tartott ez a pályafutásom is. Mivel elég rossz hírt kaptam ami miatt otthon kellett maradnom így itt volt a legtöbb kihagyás munkaügyileg az életemben. Kb majdnem hogy fél év eltelt visszatértem a városban és rendszeresen tudtam járkálni a városban kis pecázgatás, és bányász melót nyomtam hogy azért mégis legyen valami amivel lekötöm magam. Utána eldöntöttem hogy szerelő még nem voltam a városban így jelentkeztem szerelőnek és milyen szerencse be is jutottam, ahol nagyon de nagyon sok időt eltöltöttem kb a napomnak a felét biztos imádtam szerettem csinálni még a főnök azzal keresett fel hogy a igazgató helyettessel leadnák a szerelőtelepet, és ekkor már szervízvezető voltam éppen, szóval elég rosszul jött ki ez a helyzet is, pár napig nem is tudtam mi lesz így velem és a közeljövőben, mikor pár nap elteltével felkeresett a tulajdonos mivel én voltam a legmagasabb rangon a igazgató és az igazgató helyettes alatt hogy mi lenne ha én vinném tovább a FIx&Drive-ot aminek örültem is meg nem is, mivel még nem vezettem semmiféle ilyesmit, de végül úgy voltam vele a többi szerelővel nem akarok kiszúrni így elfogadtam az ajánlatot és aznap igazgató lettem. Másnap izgatottan is csináltam mindent, rendben ellenőriztem a dolgokat minden áldott nap hogy ne hibázzak és a fix-nek csak jobb legyen, ezt is fél évig csináltam mikor elhatároztam hogy sajnos itt kell hagynom a szeretett munkahelyemet mivel másik városból kaptam egy ajánlatot és nem tudtam nemet mondani mivel ez kötelező volt, így beszéltem a tagokkal mit meg is értettek és mindenkit akit ott megismertem egy hatalmas szívű ember, és örökké emlékezni fogok rájuk. Így kis ideig ugye másik városban tevékenykedtem mivel nem sok időm volt. De most visszatértem és kiszeretném magam próbálni a Nemzeti Adó-és Vámhivatalnál és itt is elég szép pályafutást szeretnék elérni. >