- 2019. 01. 17.
- 1 143
- 6 504
- 20
- V4 karakter
- lina.g.escobar
- LV karakter
- lina.sparaco
- V2 karakter
- lina.gonzalez
Játékbeli, és fórum neved
A játékban már viszonylag hosszú ideje a Lina Sparaco nevet használom. Fórumon pedig bencx néven vagyok megtalálható.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2016 július tizenegyedikén regisztráltam a szerverre, viszont aktívan 2020 márciusa óta játszom. A fórumot 2018-ban kezdtem el használni, még az akkori régi fórumon.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Szeretnék segíteni a fórumon tartózkodó embereknek. Ezen kívül véleményem szerint nagyon aktív felhasználó így hamar tudnék reagálni a segítségre szoruló embereken. Már 2019-ben is szerettem volna kipróbálni a globális moderátori feladatkört, viszont akkor nem volt lehetőségem hiszen las venturasi teamspeaken moderátor voltam.
Miért pont téged válasszunk?
Véleményem szerint egy nagyon aktív és segítőkész ember vagyok, ami miatt szerintem megállnám a helyemet a csapatban. Ezek mellett türelmes is vagyok, amire szerintem szükség van ehhez a feladathoz. Szeretnék a teamspeak moderátori csapat mellett egy másik aktívan dolgozó csapat tagja lenni.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Naponta körülbelül 3-4 órát töltök a fórumon. Nyílván ha lenne feladatom is akkor több időt is tudnék ráfordítani.
Mutasd be a referenciáidat
A legfőbb referenciámhoz sorolnám a teamspeak moderátori jogkört, amivel május óta rendelkezem. 2019-ben voltam a las venturasi teamspeaken is moderátor. Ezek melett voltam adminisztrátor is a SeeMTA v3 szerverén. Rengeteg frakció tagja is voltam egyaránt v3 és las venturas szervereken is.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezem vele, mint már említettem moderátor is vagyok.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Legelöször a szabályzatot mutatnám be nekik, hiszen annak ismerete nélkül könnyen elvesznének a fórumon. Ezek után bemutatnám nekik a minta helyes használatát és a fórum alapvető kezelését.
Ismeretséged a csapaton belül?
A jelenlegi csapatból szerintem legjobban Ölembé-t ismerem. A teamspeak moderátori csapatból adódóan Bencével és Morthyval is beszéltem már.
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban
A nevem Császár Bence. Jelenleg 17 éves vagyok. Pécs mellett lakok körülbelül 15 kilométerre. Jelenleg tizenegyedik osztályba járok. Szabadidőmben focizni szoktam és számítógépes játékokkal játszani. Ezek mellett jelenleg tanulok vezetni. Nagyon szeretek zenét hallgatni és a barátaimmal találkozni. Szeretek szabadidőmben videókat vágni.
Utoljára szerkesztve: