Bencee jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bencee444

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
43
3
V4 karakter
-
LV karakter
-
sgh.png

Jelentkezési lap

Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Varga Bence a nevem; 13 éves vagyok jelenleg, május 25.-én töltöm be a 14 évemet! (Ha ez nem megfelelő, mint azt olvastam akkor sajnálom) >>

Jelenlegi Játszott perc?
<< 27000 >>

Account ID?
<< 163339 >>

Mi az SGH feladata?
<< A Többi játékostársának való kisegítsége akár rp ügyben is. Illetve admin feladatának való "segítése"! >>

Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Már nagyon rég szerettem volna, csak a korom miatt ez a kérdés sokszor megfogalmazódott bennem. De most végre úgyérzem, hogy az érettségem, és az rp tudásom szerint is megfelelő vagyok a feladatra! >>

Miért pont téged válaszunk?
<< Szerintem bizonyos korlátokon belül szorgalmas illetve csapatjátékos, rugalmas, illetve optimista vagyok! >>

Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< Napi szintem napi kb. 3 óra, de ez változó, a fociedzéseim miatt! >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
https?/imgur.com/YFVGVhM >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos néha igen. (ebből 11 érvényes többi ic/meglett beszélve!) https://imgur.com/adlNZOn >>

Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< [Pozitív]:
-rugalmas
-csapatjátékos
-optimista
-Szeretek másoknak örömet, illetve segítséget adni!

[Negatív]:
-néha iskolai indokok miatt enyhén olyan fura természetű vagyok, de ezen a mai napig próbálok változtatni!

-nagyon nem szeretem a hazudozást, néha ez miatt eléggé mérgessé tudok válni.
-néha a témába nem illő mondatokat mondok random. (pl. múltkori: szeretem a vonatokat!), de ez a többi embernek néha eléggé vicces szokott lenni, illetve ezen is próbálok változtatni! >>

Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Jelenlegi álláspontom szerint nem szeretnék. Ennek több indoka is van. Például: Nem tudnám a megfelelő elvárásokat betartani, kori illetve idő szerinti elvárás szerint. Nyilván, ha megfelelőbb lesznek nekem a "tényezők" Akkor lehetséges, hogy kiszeretném próbálni magamat, mint admin! >>

Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< Mivel a játékosokat ismerve, a buszos a legmegfelelőbb munka anyagi, és könnyűségi téren, mivel kevés idő alatt sok pénzt lehet szerezni. Ezt a legtöbb játékos nagyon szereti, ezért fogom ezt bemutatni. A Buszozás ugyanúgy megy majdnem, mint IRL. (in real life). A munka felvétele egyszerű. A Városházán találunk egy Marco Shirt nevű NPC-t, aki a munkáltató! Számtalan munka közül válogathatunk, ilyen például a bányász, a 2 buszos munka (vidéki, városi)... Ezek az opciók közül mi most, ha jelen esetben a Vidéki buszos munkát választjuk, akkor nincs más dolgunk, mint a Map megnyitásával (F11) Láthatjuk, hogy ott lett egy busz ikon látható. Ha elmegyünk a busz ikonhoz látható lesz egy zöld CP, ahol a buszt le kell "hívni". VIGYÁZZ, ha nem az adott utasításokat követed, akkor szankcióban részesülhetsz! (Kick, rosszabb esetben adminjail). Ha a buszt lehívtuk, a minimappon látható lesz egy pirossal jelzett útvonal. Ezt követve láthatjuk a buszmegállókat. A buszmegállóknál látható lesz egy piros CP amibe lassan bele kell menni (kb. 15 km/h) alatt. Ha az úttal végigmentünk, akkor végeztünk a buszos körrel. Bármennyiszer csinálhatsz buszkört, ha természetesen az időd, és a kitartásod engedi! >>

Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< 1. Természetesen először is a városházát.
-Itt csinálhat az ember pl. Személyit, útlevelet, adásvételit vehet, horgászengedélyt...!
-Másik oldalon látható egy Marco Shirt nevű NPC, aki a "munkáltató" nála lehet felvenni a munkákat.
2. Másodszor ha már van elég pénze, akkor megmutatnám neki az
autókereskedést.
-Nyilván nem csak ez egyetlen autó illetve motor vásárlási mód, de ha kezdő vagy bőven jó szerintem neked egy
gyári Lada. Megfelelő minden téren: olcsó, a javítása szintén, viszonylag gyors, de nyilván nem fog 300-al repeszteni.
3. Harmadszor pedig a
Plázát szeretném bemutatni!
-A játékos itt minden dolgot megtalál, amire csak szüksége van. Ilyen például a Skin csere, étel illetve Ital vásárlás, elektronikai cikkek vétele (pl. Hi-Fi, mobil...)! >>

Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Kedvesen ráköszönnék, hogy Szia! Megmondanám neki, hogy én csak egy adminsegéd vagyok, ezért ezügyben nem tudok neki segíteni. Amiután felvilágosítottam kérnék tőle bizonyítékot. Ha van megfelelő bizonyítéka akkor az esethez hívnék egy admint. >>

Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Szia jelenleg én még csak egy Adminsegéd vagyok. Sajnos én nem rendelkezek olyan jogosultságokkal mint egy admin, de ha szeretnéd idehívok neked egy admint! Kérlek ilyen esetekben a későbbiekben Admint hívjál! Pacsi! :) >>
[/CENTER]

Utoljára szerkesztve:

Bencee444

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
43
3
V4 karakter
-
LV karakter
-
A Holnapi nap folyamán átláthatóbbá fogom tenni a lapot!
edit: Átláthatóbbá, illetve a három helyszínt átírtam, illetve bővítettem!

Utoljára szerkesztve:

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Szia,

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.