Bencee jelentkezése Globális Moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 143
6 504
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
gmod.gif

Bencee jelentkezése Globális Moderátornak
b867b27e71306589ba725fdfa1244f1f-floral-swirls-divider-2-by-vexels.png

Játékbeli, és fórum neved:
A SeeMTA v3-as szerveren az In-Game nevem Nicholas Mason, és a fórumon pedig Bencee a nevem.

Előző fórum neveid: (Másik fóumon is!!):
Erre a fórumra "Josh Taylor" néven regisztráltam, hisz a Las Venturasi szerveren abban az időben ez volt az IG nevem. Amikor megtudtam, hogy nem kötelező az In-Game név használata, akkor írtam egy névváltást Bencee-re. A másik fórumon kötelező volt az IG név használata, így ott mindig a megfelelő In-Game nevemet használtam.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?: (Előző fórum regisztrációt is írhatod!)
A SeeMTA v3 szerveren idén kezdtem el játszani, de a Las Venturasi szerveren tavaly nyár óta játszom. Az előző fórum még külön volt, így a v3-as részlegre nem voltam regisztrálva, csak a Las Venturasi réészlegre, oda pedig tavaly nyár óta, amióta az ottani szerveren játszok.

Miért válasszunk téged a csapatban?
Azért válasszatok be engem a Globális Moderátor csapatba, mivel szerintem nagyon-nagyon aktív vagyok a fórumon, ezek mellett tudom a fórum szabályzatot, soha nem kaptam még szankciót fórumon. Nagyon szeretek segíteni más embereken, ez azon is meglátszódik, hogy a Las Venturasi teamspeak szerveren moderátor vagyok, már március óta. Kedves, és megértő vagyok az emberekkel.

Miért szeretnél a csapat tagja lenni?

Azért szeretnék a csapat tagja lenni, mivel még sosem voltam fórumon moderátor, és nagyon kiszeretném próbálni ezt a pozíciót is. Szeretnék megismerkedni új emberekkel, a csapat tagokkal, és a fórum használókkal.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?

Mivel jelenleg nyári szünet van, ezért naponta körülbelül 12 órát is tartózkodom a fórumon, de persze van amikor nem tudok ennyit fórum közelben lenni. Szerintem elég aktív lennék eme feladat elvégzéséhez.

Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?

Referenciához talán azt tudom felhozni, hogy a Las Venturasi teamspeaken moderátor vagyok, és ezt a feladatot is nagyon szeretem teljesíteni, és élvezem. Már március óta vagyok moderátor, jelenleg egyed moderátorként vagyok jelen. Így szerintem a második kérdésre a válasz egyértelmű, hogy természetesen rendelkezem TeamSpeak3-al.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?

Az első és legfontosabb dolog az lenne, hogy elküldeném neki a fórum szabályzatnak a topicját, hogy azt nagyon figyelmesen olvassa át, és jegyezze meg a szabályokat. Ha azok megvannak neki, megkérdezném tőle, hogy miben kéne pontosan segíteni, és körbevezetném a fórumon. Elmagyaráznám neki, hogy ezen az egy fórumon megtalálható, mind a 4 szervernek az altopicja. Ha valamiféle topicot nem talál, elmondanám neki merre fele keresse, ha még úgy sem sikerül neki, akkor belinkelném a kért topicot.

Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?

Az őszíntét megvallva, vagy a Las Venturasi részlegen, vagy itt a V3-as részlegen szerettem volna Globális Moderátor lenni, mivel ezen a kettő szerveren játszom, és ennek a kettő szervernek a topicjait szoktam aktívan nézegetni.

Ismeretséged a csapaton belül?

Sajnálatos módon egyik Globális Moderátort sem ismerem ezen a csapaton belül. :(

Mesélj magadról,minimum 10 mondatban.. Ami számunkra fontos és publikus lehet:

A nevem Császár Bence, Szalántán élek a szüleimmel. Jelenleg tizenöt éves vagyok. Pécsre járok iskolába, bejárós vagyok. Egy hat osztályos gimnázium tanulója vagyok Pécsett, jelenleg másodikos(általánosban nyolcadiknak felel meg). Jövőre kezdem meg a harmadik évemet ebben a gimnáziumban(9.) Nagyon szeretek focizni és gépezni. Van egy kutyám, és azzal szoktam foglalkozni szabad időmben amikor éppen nem focizok és nem is gépezek. Nagyon szeretek a gépen foglalkozni különböző dolgokkal. Szeretek zenét hallgatni, a kedvenc zene stílusom a rap. A kedvenc előadom xxxtentacion. Ezek mellett nagyon szeretek utazni, és elég sok helyen jártam már. A tanulmányi eredményeim rendben vannak, négyes-ötös vagyok, egy-két hármassal. A kedvenc tantárgyam az angol, szeretek angolul beszélni, és új dolgokat tanulni.

Utoljára szerkesztve:

Ethan

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 09.
720
1 073
V4 karakter
Ethan Chambley
"
  • Más szerveren nem tölthetsz be semmilyen poziciót.(Moderátor, Globális Moderátor, Admin, stb...)"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.