Elutasítva Ben Revenge - Doc

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BenRevenge

Újonc
2020. 11. 25.
2
0
LV karakter
Ben Revenge
zoldlogo.png

Neved:
< Ben Revenge >

A ban időpontja:
< 2020.11.25. >

A ban időtartama:
< Örökös >

Neve, aki bannolt:
< Doc >

A ban oka:
< Kiloptam egy rendőrautó csomagtartójából egy fegyvert és 3 bilincset (Nem ült benne senki) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Egyrészt picit igazságtalannak tartom mivel elvileg tilos ilyet csinálni, de a szerverszabályzatban nem igazán látok erre sehol sem említést. Másrészt pedig már elég sok időt játszottam a szerveren és nem szeretném ha a "munkám" emiatt kárbaveszne és jelenleg a V3 mellett szerintem ez a legjobb RP szerver. >

Raffai

Zöldfülű
2019. 02. 24.
171
108
Jászberény császára.
www.galishop.hu
V4 karakter
Eduardo Castellanos 🇭🇺
LV karakter
Raffai Lola 🇭🇺
V2 karakter
Raffai Mario Jimmy 🇭🇺
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! ~Paki
1 Napja kaptál bann-t és tényleg nagyot hibáztál!

BenRevenge

Újonc
2020. 11. 25.
2
0
LV karakter
Ben Revenge
1 Napja kaptál bann-t és tényleg nagyot hibáztál!
Szerintem lényegtelen mikor kaptam a bannt, meg nyilván ha jogtalannak érzem nem 1 hónap múlva fogok írni ide. :D És miért hibáztam volna nagyot? Mint említettem nincsen leírva sehova hogy ilyet nem lehet csinálni. Vagy itt ilyen íratlan szabályok is vannak amiről csak akkor értesül az ember mikor kibannolják érte? Oké ha így is van, akkor sem lenne semmi ha egy figyelmeztetést adnának első alkalommal... Ráadásul egyáltalán nem voltam ellenséges ezzel kapcsolatban sem mikor felkérdezett az admin engem. Egyből visszaadtam mindent és bocsánatot kértem. :D Meg hát most nem azért már de józan gondolkodásom szerint szereptől függően a valóságban is kirabolhatsz egy autót legyen az rendőr, akár civil...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.