Ben Muzbi jelentkezési lapja S.G.H köreibe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bari

Fórum betyár
Támogató
2019. 01. 12.
1 024
448
26
V4 karakter
Ben Muzbi
LV karakter
Sean P Hicks
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?

<< "Becevem":Bari Ig: Ben Muzbi 24-dik életévemet töltöttem be, eme évben. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 177008 perccel rendelkezem >>

Mi az SGH feladata?

<< Playereknek megválaszolni, hogyha kisebb kérdésük van( ha esetleg nem találnak valamit, vagy csak szimplán nincsennek tisztában valamivel) S értelem szerűen az adminok munkáját megkönnyebbíteni. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Amblokk szeretek embereknek segíteni. S szeretnék az SGH köreiben tartozni, hogy ott segítsek ahol csak tudok. Illetve szeretném a tudásomat bővíteni. >>

Miért pont téged válasszunk?

<< Őszintén, nincs bennem különlegesség ami miatt PONT engem kellene választani. Viszont rendelkezem már annyira kellő tapasztalattal(persze van még mit fejleszteni/tanulni), hogy segítsem az S.G.H csapatot és a playereket is egyaránt. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Napi 4-5 órát. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< Ban >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)

<< Jailek >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív: Kitartó vagyok. Szeretek segíteni másoknak. Barátságos vagyok
Negatív: minimálisan lusta. Haragtartó vagyok. Néha, "nagyon" kíváncsi >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Leginkább a S.G.H adminsegéd részét csinálnám jobban. Mégpedig azért, hogy jobban kiismerjem/beletanuljak jobban a dolgokba. Viszont amikor lehetőségem nyílik rá, természetesen erősíteném az admin csapatott is. Abban a pozícióban is szeretnék minél többet fejlődni illetve tanulni. És természetesen megfigyelni az esetleges szabályt megszegő/nem betartó játékosokat megfigyelni >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Megkérdezném tőle, hogy mivel van/nincs tisztában. Miután váltottunk pár szót, ellinkelném neki a biztonság kedvéért fórumon belüli v3-mas szerverszabályzatot, és megmondanám neki, hogy olvassa át figyelmesen, hogy mindennel tisztában legyen. Természetesen Ts-re is felhívnám, hogyha neki úgy könnyebb/kényelmesebb. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Megmondom neki, hogy sajnos ilyenben én nem tudok segíteni, de ha adminra ráír, ő már igen. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Helló! a Szabályzat csak azt tiltja, hogy hányas szintű playert, nem rabolhat! Azt viszont nem írja elő, hogy hányas szintűnek kell legyen, hogy rabolhasson. Az Ic szidás pedig, Ic ügy. >>

Utoljára szerkesztve:

Nursultan

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 11.
396
1 057
32
Budapest
V4 karakter
Nursultan Murtazayev
Hali Bari! 😀
Szintúgy a Parkolás Felügyeletből ismerlek már egy ideje, ezáltal nyugton állíthatom, hogy valóban igazak az általad leírtak. Legyen szó betanításról vagy bármi kisebb problémáról, rád mindig számíthatnak a játékosok, te ott vagy és segítesz nekik. Gyanítom a tapasztalatod is mind megvan ehhez a pozícióhoz, de ezt leginkább magadnak kell érezni, tudni. Az eddigiek alapján kívülről nekem úgy tűnik, hogy ez valóban így is van. Az aktivitásoddal sem lenne probléma, sokat látni a szerveren. Nem is tudom mit keresel fent mindig hajnalok hajnalán 😅 Szóval hajrá, én mindenképpen szívesen látnálak az SGH csapatában!

aCullenBoi

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 16.
854
257
24
Tolna megye
youtube.com
V4 karakter
Cullen P Muzbi
LV karakter
Stefano Hicks
V2 karakter
Parko D Johnson
Hello Bari!

Hasonlóan kollégaként ismerlek a Parkolás Felügyeletből elég régóta, nem bántam meg.
Mindig ott vagy, segítőkész, szorgalmas, megbízható ember vagy. Ha az SGH feladatokat is olyan lelkesedéssel, hozzáállással látnád el, mint a Parkolás Felügyeleten belüli dolgokat........egy panasz nem lesz rád, csak jól járnának veled! :3

Sok sikert Bari, remélem hamarosan látom a kis rózsaszín feliratot a neved mellett! :sneaky:

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: ZSABI és Bari

Kisgrof

Aktív fórumozó
2020. 09. 07.
242
44
27
Pécs
V4 karakter
Deniel Muzbi
LV karakter
Daniel Hicks
Szia Bari/Barikám!
Van szerencsém nem csak a Parkolás felügyeletből ismerni hanem már évek óta!
Bármikor kérlek bármire te azonnal ugrasz IC/OOC is.
Remélem nemsoká neved mellett látom azt a bizonyos rózsaszín kis feliratot.
Szurkolok!

• Imádom
Reactions: Bari

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.