- 2019. 01. 12.
- 1 024
- 448
- 26
- V4 karakter
- Ben Muzbi
- LV karakter
- Sean P Hicks
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< "Becevem":Bari Ig: Ben Muzbi 24-dik életévemet töltöttem be, eme évben. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 177008 perccel rendelkezem >>
Mi az SGH feladata?
<< Playereknek megválaszolni, hogyha kisebb kérdésük van( ha esetleg nem találnak valamit, vagy csak szimplán nincsennek tisztában valamivel) S értelem szerűen az adminok munkáját megkönnyebbíteni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Amblokk szeretek embereknek segíteni. S szeretnék az SGH köreiben tartozni, hogy ott segítsek ahol csak tudok. Illetve szeretném a tudásomat bővíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Őszintén, nincs bennem különlegesség ami miatt PONT engem kellene választani. Viszont rendelkezem már annyira kellő tapasztalattal(persze van még mit fejleszteni/tanulni), hogy segítsem az S.G.H csapatot és a playereket is egyaránt. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-5 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Ban >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Jailek >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Kitartó vagyok. Szeretek segíteni másoknak. Barátságos vagyok
Negatív: minimálisan lusta. Haragtartó vagyok. Néha, "nagyon" kíváncsi >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Leginkább a S.G.H adminsegéd részét csinálnám jobban. Mégpedig azért, hogy jobban kiismerjem/beletanuljak jobban a dolgokba. Viszont amikor lehetőségem nyílik rá, természetesen erősíteném az admin csapatott is. Abban a pozícióban is szeretnék minél többet fejlődni illetve tanulni. És természetesen megfigyelni az esetleges szabályt megszegő/nem betartó játékosokat megfigyelni >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Megkérdezném tőle, hogy mivel van/nincs tisztában. Miután váltottunk pár szót, ellinkelném neki a biztonság kedvéért fórumon belüli v3-mas szerverszabályzatot, és megmondanám neki, hogy olvassa át figyelmesen, hogy mindennel tisztában legyen. Természetesen Ts-re is felhívnám, hogyha neki úgy könnyebb/kényelmesebb. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondom neki, hogy sajnos ilyenben én nem tudok segíteni, de ha adminra ráír, ő már igen. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Helló! a Szabályzat csak azt tiltja, hogy hányas szintű playert, nem rabolhat! Azt viszont nem írja elő, hogy hányas szintűnek kell legyen, hogy rabolhasson. Az Ic szidás pedig, Ic ügy. >>
Utoljára szerkesztve: