Ben Lindemann jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
F

Farkas6976

nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?
< Horváth Dávid >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< 15éves vagyok, Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek. Szabadidőmben motorozok, vagy játszok. A tanulmányaimat Jászberényben a Szent József nevű Középiskolában folytatom, Informatikai rendszer-alkalmazás üzemeltető technikus szakon. Ezek miatt a jővőben is az Informatika terén szeretnék dolgozni. Terveim szerint ha elvégztem a Középsulit, akkor Kecskemétre szeretnék menni a Neumann János egyetemre, ahol Mérnökinformatikus szakon szeretnék diplomázni. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 65201 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/MirQIrx >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Azért, mivel szeretnék megismerni egy közösséget, barátokat szeretnék szerezni. Emellett még nem volt részem NAV-os RP-kben. Hosszútávon szeretnék a frakció tagja lenni, és konkrét dolgot, még hogy hol képzelem el magam, nemtudok. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Azért, mivel bármilyen dolgot rámlehet bízni, amit a lehető leghamarabb időn belül teljesítek. Könnyen beilleszkedek egy csapatba. Ezek mellett, ami kicsit nagyobb dolog, hogy megjártam már egy pár rendvédelmi frakciót (ORFK,TEK,NNI) és ezekből van sok tapasztalatom az RP területén. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Igen, itt voltam az ORFK,TEK,NNI frakció tagja. Igazából ORFK-ból azért léptem ki, mert akkor kiszerettem volna még próbálni más frakciót is. A TEK-ből azért, mivel nem nagyon volt rá időm (ez kb 1éve történt) NNI-ből pedig már nem emlékszem mivel az kb 2éve történt. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
< A külömböző pénzügyek felügyelete, az adózás megfigyelése. Amennyiben adócsalás gyanúja merül fel, akkor ők utánna járnak ezeknek a dolgoknak. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap: 3-4 óra
Hétvége: 5-6 óra. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Igazából, egy eléggé haragtartó ember vagyok. De ahoz hogy én valakire megharagudjak, nagyon nagy dolgot kell vétenie. Viszonylag könnyen barátkozom bárkivel. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Nagyon jól tudok csapatban dolgozni. Elengedhetetlen egy olyan közösséghez, akik összedolgoznak, mivel ha nincs csapatmunka, hanem mindenki megy a feje után abból semmi jó dolog nem sülhet ki. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem számít. Találkoztam már olyan 12-13 éves sráccal, aki sokkal érettebb volt a kortársainál. Igazából, ez attól függ. Mert mint mindennek, ennek is két vége van. Van a komolyabb felfogású, de viszont kissebb korú, és van a gyerekes felfogású kissebb korú. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
< Ben Lindemann >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Németország, Berlin - 1990.03.16 >

[#3] Anyja neve:
< Amanda Smith >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/6wV5XjZ >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< SCTVE >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Azért, mivel megvan a kellő fizikumom, emellett kellően érett vagyok a munka elvégzéséhez. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Az országban történő pénzügyi dolgok felügyelete. Amennyiben túlságosan nagy pénz mozgások történnek egy személynél, a pénz történetének kivizsgálása. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Adóügyi feladatkörben tudnám elképzelni magamat. Konkrét célom nincs egyenlőre, de vezetőségi beosztás környéke. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Ben Lindemann a nevem. 1990.03.16-án születtem Németországban, azon belül Berlinben. A gyerekkorom nagyon jól telt. A nap legtöbb részét az utcán töltöttem a barátaimmal, ahol bicikliztünk, futballoztunk. Az Általános Iskolai tanulmányaimat Berlinben végeztem el. Ezek után édesanyám és édesapám kapcsolata megromlott, ami ahoz vezetett hogy ők elváltak, én pedig édesanyámmal elköltöztem Münchenbe. Ott folytattam a Középiskolai tanulmányaimat. Sikeresen leéretségiztem. Ezek után jelentkeztem a Müncheni Rendészeti Főiskolára, ahova sikeresen fel is vettek. Az első pár év eléggé jól telt, de az utolsó év már eléggé nagy szenvedések árán, de sikerült. Ahogy elvégeztem a Főiskolát, átköltöztem See City-be,jelenleg is itt élek. >

ZoliV2

Zöldfülű
SzerverAdmin
v2
2020. 11. 14.
183
66
22
Berhida
V4 karakter
William Clinton
LV karakter
-
V2 karakter
Benito El Fuego
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Ben Lindemann!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2021.08.31. 12:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
William Mendelson
p. Altábornagy; BV-Főigazgató

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.