Ben Alvarez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

baloghattis

Barangoló
2021. 07. 29.
104
96
23
Szombathely
V4 karakter
Gustavo Aguirre
LV karakter
Tatjana Stanislav
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Balogh Attila vagyok, 22 éves múltam. IG nevem Baker Torres.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Nagyjából 49.000percet töltöttem eddig V4 szerveren és 10-15 ezer percet LV-n.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Válaszolni a játékosok kérdéseire, segíteni őket amiben lehet.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Rengeteg időt töltöttem az utóbbi időben a szerveren, gyakran csak lézengtem. Szeretném valamivel eltölteni a szabadidőm, amikor nem csinálok semmit (ez egyre gyakoribb). Ezeken felül, ez az út vezet az admin "léthez"
Miért pont téged válasszunk?
Nagyon gyakran és sokat vagyok fenn. Eltöltött időm alatt nem volt semmi kirívó adminjail-em. Ezidő alatt voltam már több frakció tagja is, sokrétű tapasztalatot sikerült szereznem. Szeretek másoknak segíteni. Mivel sok műszakban dolgozom, gyakran hajnali órákban vagyok aktív, amikor szükség lehet SGH-ra de nincs egy aktív tag sem.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 3-5 órát szinte minden nap.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam még.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Egyetlen alkalom amiről tudok.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
A jó tulajdonságaim, hogy kitartó vagyok, célratörő és (szerintem) nagyon szorgalmas. A három rossz tulajdonságom pedig, hogy néha türelmetlen vagyok, nehezen oldódom fel közösségben (utána minden rendben, csak kicsit több időre van szükségem mint másoknak), hirtelen haragú vagyok.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék admin lenni. Mint ahogyan azt fenn is említettem, rengeteg időt töltök a szerveren amikor csak "lézengek" és nem igazán tudok mit kezdeni magammal. Ezt az időt szeretném hasznosan tölteni, ezzel másoknak is segíteni. Igazából csak jó tapasztalotak hallottam az admin"kodásról". Kitűzött célom volt már első perctől kezdve, de sokat vártam, mire úgy éreztem, hogy itt az ideje, van elég tapasztalatom.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
A választ úgy írom, ahogyan neki is megfogalmaznám. A szerveren szerepjáték a cél. Az, hogy a karaktered egy fiktív, számodra eldönthető életet éljen. Lehetőség szerint minden eseményt ismertetni kell a külöböző parancsokkal. Itt egy két link, a tulajdonos elmeséli részletesen a szerver működését, olvasd át a szabályzatot és gyakorolj nagyon sokat! (ide pedig belinkelném a Thomas által elkészített YouTube videó lejátszási listát, a fórumon található szabályzatot)​

Utoljára szerkesztve:

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 165
6 301
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.