Bejelentkezés hiba

Krisa

Barangoló
Támogató
2020. 03. 29.
128
73
🇭🇺
V4 karakter
❌
LV karakter
Krisa Polishar
V2 karakter
❌
DEVv4.png

Neved:
< Krisa Polishar >

Az észrevétel időpontja:
< 2025. 03. 27. >

Kép, videó, log:
< >

Részletes leírás:
< Egy kis idő elteltével most töltöttem le újra laptopra a GTA-t és a seemta klienst. Egyik felbontás sem jó, illetve ha valahogy be is lépek, akkor játékban sem látok semmit, a bejelentkező panelt sem látom, mindegy milyen a felbontás, elvan csúszva minden. Ha valami más felbontást is állítok, akkor például alul a beállításokhoz sem enged. A gépen win 11 van, nem tudom befolyásol-e valamit. >

Egyéb megjegyzés:
< Köszönöm a segítséget! >

Supsed

Az év Teamspeak 3 moderátora 2024-ben.
Támogató
2021. 07. 13.
254
318
19
LV karakter
azarate caspian
V2 karakter
cyrus g cortez
Helló, tudok segíteni. nekem ez működött: elsőnek is alaphelyzetbe állítod a launcher beállítását a fogaskeréknél. utána a képernyő felbontását állítsd át 1280x720-ra. utána nyisd meg a see-t belépsz a fogaskerékhez átrakod ott is 1280x720-ra akkor befog állni egy "jó" képarányba, és elvileg tudsz is gond nélkül játszani.

• Tetszik
Reactions: Krisa

Krisa

Barangoló
Támogató
2020. 03. 29.
128
73
🇭🇺
V4 karakter
❌
LV karakter
Krisa Polishar
V2 karakter
❌
Helló, tudok segíteni. nekem ez működött: elsőnek is alaphelyzetbe állítod a launcher beállítását a fogaskeréknél. utána a képernyő felbontását állítsd át 1280x720-ra. utána nyisd meg a see-t belépsz a fogaskerékhez átrakod ott is 1280x720-ra akkor befog állni egy "jó" képarányba, és elvileg tudsz is gond nélkül játszani.
Szia, rendben, köszönöm megpróbálom így.
A felbontás része megjavult, de a játékban továbbra sem jó. Ugyan úgy nagy fekete kockát látok a chat helyett illetve a térkép helyett. Buggos az egész, ahogy megyek autóval be vibrál a térkép, a km-oran semmi nem látszik, dashboard nem mutat semmit, iratokon nincs felirat, telefonon csak háttérkép van, stb..

Utoljára szerkesztve:

Supsed

Az év Teamspeak 3 moderátora 2024-ben.
Támogató
2021. 07. 13.
254
318
19
LV karakter
azarate caspian
V2 karakter
cyrus g cortez
Szia, rendben, köszönöm megpróbálom így.
A felbontás része megjavult, de a játékban továbbra sem jó. Ugyan úgy nagy fekete kockát látok a chat helyett illetve a térkép helyett. Buggos az egész, ahogy megyek autóval be vibrál a térkép, a km-oran semmi nem látszik, dashboard nem mutat semmit, iratokon nincs felirat, telefonon csak háttérkép van, stb..
F1 es gomb. és választás egy másik HUD-ot ami a képarányodra fog felkerülni. de ha továbbra sem javul én teljesen újra raknám a see launchert.

Krisa

Barangoló
Támogató
2020. 03. 29.
128
73
🇭🇺
V4 karakter
❌
LV karakter
Krisa Polishar
V2 karakter
❌
F1 es gomb. és választás egy másik HUD-ot ami a képarányodra fog felkerülni. de ha továbbra sem javul én teljesen újra raknám a see launchert.
Már ez is megtörtént, és továbbra sem jó..

JackieLV

Zöldfülű
2019. 08. 30.
152
97
21
V4 karakter
❌
LV karakter
Jack Mcmurphy
V2 karakter
❌