Beérkező panasztétel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kriszp

Újonc
2023. 02. 04.
16
18
V4 karakter
Joshua Nellson
LV karakter
Joshua Nellson

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< Joshua Nellson >>

Lakcím (értesítési cím):
<< Válasz >>

Születési hely,idő:
<< Los Santos >>

Telefonszám:
<<38761188845405 >>

E-mail cím:
<< JNellson@seemail.com >>

Pénzügyőr neve:
<< Sofia Szolovjoj >>

jelvényszáma:
<<Nem emlékszem >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< SF:San Fierro 04.24. 20:40 >>

Bizonyíték:
<< szemtanu volt a helyszínen csak>>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Egy tuningolt Dodge gépjármű a sebesség korlátot átlépve töbször is rám húzta a kormányt ( a mögöttem lévő végig látta az esetet) büntető fékezett rám amire én gyorsítással reagáltam és elkanyarodtam a fűre elkerülve a balesetet. Ezekután a fent említett hölgy félre állított, azon oknál fogva hogy a fűre mentem figyelmen kívül hagyva azt hogy melletük fékezett rám a Dodge gépjármű TÖBBSZÖR is. A vele utazó kollégája kinek nem rémlik a neve, arra hivatkozott hogy megszegtem a kreszt miszerint LAKOTT területen belül előzni próbáltam (tudtommal a kresz nem tiltja) hiába jeleztem hogy büntetőfékezés áldozata voltam és a kresz szerint is ilyenkor ha veszély helyzetbe kerülök ami a vagyoni és személyi biztonségot veszélyezteti akkor a kresz szabályok ellenére is ki kell kerülni az adott tényezőt mégha ezzel szabályt kell szegni a biztonság érdekében, tudtommal lakott területen belül nem tilos az előzés a kresz szabályain belül. De javítsanak ki ha tévednénk . Az elkövető többször is ott ment az intézkedés helyszinén előre és hátra, a hatóságiaknak jeleztem az illetőt de egyikük se foglalkozott vele. volt helyszínen szemtanu is amit szintén jeleztem nekik, azzal se foglalkoztak miszerint tudtommal a tanu vallomást figyelembe kell venni igy csak én kaptam pénz bírságot. Rá 5-10 percre párom találkozott Chras Elek nevü illetővel aki miatt teknikai gondok adódtak a járművel. Le akart kanyarodni a farmokhoz szabályos tempóval közlekedve körül tekintve és indexelve, amikor is az imént említett NAV.os hölgy a vele utazó társaival együtt érkeztek a megengedett sebeséget túlépve megkülömbötető jelzést nem haszálva száguldottak kishilyán a párom autójába. Ezek után még őt vonták rendőri intézkedés alá ami alatt is egy 6.000 dolláros csekket kapott miközben ő a kreszt betartotta a rendvédelemmel szemben. Sofia Szolovjov kisasszony a járműben ülve egészen jól látható módon nyelvet öltött, ami szerintünk nem egy rendvédelmi személyhez való viselkedés. Úgy érezzük hogy az ellenünk tett eljárás jogtalan és megtorlásnak volt érezhető a nyelv öltésből adódóan. Valamint arra semmi féle választ nem kaptam hogy az aki büntetőfékezett és ott veszélyeztette a forgalmat az intézkedés alatt hogy azzal mégis milesz? Futni hadják? Semmi választ nem kaptam csak ott lettem hagyva.>>

Aláírás:
<< Joshua Nellson >>

Riley Owen

Újonc
2021. 02. 08.
17
5
V4 karakter
Sofia Szolovjov
V2 karakter
nincs.
Szép napot üdv! Én erre csak annyit mondanék hogy azért állítottalak meg, mert le tértél az útról, és a füvön vágtad le az utad, ami szerintem nem a KRESSZ szabályai szerint történt. Gondatlan vezetés miatt adtam a csekket de a helyszinen ezt el is mondtuk. Ami a dodge-ot illeti, mi nem láttuk hogy büntetőzött volna csak azt hogy te hogy vezettél, mikor kértem bizonyitékot se neked, se a szemtanúd nemtudott vele szolgálni, a nyelvet öltésre meg nemtudok mit mondani.. nem az én reszortom az az emote. És nem hagytunk ott. Szépen elköszöntünk. Részemről ennyi lenne az egész.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
701
1 759
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Tiszteletem Mr Nellson!
Semyon Stepanov főtörzszászlós vagyok, aznap esete Szolovjov őrmester asszony az én utasításaimat követte, mikor
kiszabta önnek a 6000$- os helyszíni bírságot gondatlan vezetésért.
A mi szemszögünkből annyi látszódott, hogy ön Easter Bay Airporton nagy sebességgel kihajt az alagútból és az ön előtt szabályosan haladó Dodge Demonba majdnem bele ütközik. A balesetet elkerülte azzal, hogy felhajtott a járdára, onnan le a füves területre és onnan vissza a járdára és úgy tovább az útra.
Az ominózus Dode Demon típusú személygépkocsi végig ön előtt haladt, szemmértékre megállapíthatóan betartva a sebességhatárt.
Ön bele kezdett egy szabálytalan előzésbe egy utánfutóval a melyet a gépjárművével húzott, ekkor vontuk önt intézkedés alá.
A helyszínen -hogy korrekten kivizsgálhassuk az ügyet az ön szemszögéből nézve is - fedélzeti kamera felvételt kértünk, amelyet részletesen kielemeztünk volna
aszerint is döntve az esetleges helyszíni bírságról. Ön nem tudott felvétellel szolgálni, valamint a hozzátartozója sem, aki egy másik gépjárműben tartózkodott.
Az üggyel kapcsolatban a látottak alapján jártunk el teljesen szabályosan.
Mivel ön panaszt nyitott a kolleganőmre és jogi útra terelte az ügyét tisztelettel kérdezném tud e bármilyen érdemleges bizonyítékot
felmutatni arra, hogy bármelyikünk is szabálytalanul, vagy hanyagul járt el az ön ügyében?
Amennyiben nem rendelkezik semmilyen bizonyítékkal időpocsékolásnak tartom az ügy tovább taglalását.

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Az ügy kapcsán 2023.04.24-ei képfelvétel kimentésre került a NAV-894 forgalmi rendszámú járműből, így a felvétel alapján hoztam meg a döntést.

Ön, Joshua Nellson megsértette a KRESZ 18.§ (1) bekezdésének tartalmát, miszerint " c) * záróvonal: hosszirányú folytonos vonal, amely az úttest felezővonalát jelzi, illetőleg a két forgalmi irányt, a forgalmi sávokat egymástól, vagy a nyílt villamospályát a forgalmi sávtól választja el; a záróvonalat járművel sem átlépni, sem érinteni nem szabad; "

San Fierro területén záróvonalak találhatóak, így Ön szabálytalanul próbálta előzni az Ön előtt haladó gépjárművet.

San Fierro, 2023.04.27.
Joseph Venturas
püőr. vezérőrnagy
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

((@Riley Owen ez egy IG felület, ne tegezd a panasztevőt, illetve hivatalos formában írj legközelebb a panasz alá.))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.