Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Joshua Nellson >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Válasz >>
Születési hely,idő:
<< Los Santos >>
Telefonszám:
<<38761188845405 >>
E-mail cím:
<< JNellson@seemail.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Sofia Szolovjoj >>
jelvényszáma:
<<Nem emlékszem >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< SF:San Fierro 04.24. 20:40 >>
Bizonyíték:
<< szemtanu volt a helyszínen csak>>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Egy tuningolt Dodge gépjármű a sebesség korlátot átlépve töbször is rám húzta a kormányt ( a mögöttem lévő végig látta az esetet) büntető fékezett rám amire én gyorsítással reagáltam és elkanyarodtam a fűre elkerülve a balesetet. Ezekután a fent említett hölgy félre állított, azon oknál fogva hogy a fűre mentem figyelmen kívül hagyva azt hogy melletük fékezett rám a Dodge gépjármű TÖBBSZÖR is. A vele utazó kollégája kinek nem rémlik a neve, arra hivatkozott hogy megszegtem a kreszt miszerint LAKOTT területen belül előzni próbáltam (tudtommal a kresz nem tiltja) hiába jeleztem hogy büntetőfékezés áldozata voltam és a kresz szerint is ilyenkor ha veszély helyzetbe kerülök ami a vagyoni és személyi biztonségot veszélyezteti akkor a kresz szabályok ellenére is ki kell kerülni az adott tényezőt mégha ezzel szabályt kell szegni a biztonság érdekében, tudtommal lakott területen belül nem tilos az előzés a kresz szabályain belül. De javítsanak ki ha tévednénk . Az elkövető többször is ott ment az intézkedés helyszinén előre és hátra, a hatóságiaknak jeleztem az illetőt de egyikük se foglalkozott vele. volt helyszínen szemtanu is amit szintén jeleztem nekik, azzal se foglalkoztak miszerint tudtommal a tanu vallomást figyelembe kell venni igy csak én kaptam pénz bírságot. Rá 5-10 percre párom találkozott Chras Elek nevü illetővel aki miatt teknikai gondok adódtak a járművel. Le akart kanyarodni a farmokhoz szabályos tempóval közlekedve körül tekintve és indexelve, amikor is az imént említett NAV.os hölgy a vele utazó társaival együtt érkeztek a megengedett sebeséget túlépve megkülömbötető jelzést nem haszálva száguldottak kishilyán a párom autójába. Ezek után még őt vonták rendőri intézkedés alá ami alatt is egy 6.000 dolláros csekket kapott miközben ő a kreszt betartotta a rendvédelemmel szemben. Sofia Szolovjov kisasszony a járműben ülve egészen jól látható módon nyelvet öltött, ami szerintünk nem egy rendvédelmi személyhez való viselkedés. Úgy érezzük hogy az ellenünk tett eljárás jogtalan és megtorlásnak volt érezhető a nyelv öltésből adódóan. Valamint arra semmi féle választ nem kaptam hogy az aki büntetőfékezett és ott veszélyeztette a forgalmat az intézkedés alatt hogy azzal mégis milesz? Futni hadják? Semmi választ nem kaptam csak ott lettem hagyva.>>
Aláírás:
<< Joshua Nellson >>
<< Joshua Nellson >>