Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Aleksander Mikhailov >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Red County, main street 1.>>
Születési hely,idő:
<< Moszkva. 1991.12.01. >>
Telefonszám:
<< - >>
E-mail cím:
<< a.mikhailov@seemail.org >>
Pénzügyőr neve:
<< David Hristov Hadnagy >>
jelvényszáma:
<< 343 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Fix and drive melletti sétány>>
Bizonyíték:
<< Égési foltok, későbbiekben látlelet. >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Szakszerűtlen felszólítás egy igazoltatás során. Maga is elment. Igaz? kérdés hangzott el. Ami annyira szakszerűtlen volt, hogy nem tudtam mire vélni. A hadnagy úr utánna elővette a sokkolót, a következő mondattal. Három másodpercet kap. Elindultam, hogy a hadnagy szakszerűtlen parancsának eleget tegyek. Miután távoztam és megfordultam a hasamra célozva elsütötte a sokkolót. Magamhoz térve, bilincset éreztem a csuklómon és a kocsiba tuszkoltak.
[Börtön]: [NAV] Főtörzszászlós Semyon Stepanov letartóztatott téged.
[Börtön]: Oka: HEM [-50% - 343]
[Börtön]: Idő: 50 perc
Eleget tettem, a szakszerűtlen eljárásnak mégis a fogdán töltöttem az estémet. Kiégett ruházatom és emberi méltóságomban kárt tett ezzel. Porig rombolta a Nemzeti Adó és Vámhivatalba vetett töretlen bizalmam. Ilyen mértékű megaláztatást még életemben nem éltem át. Rettegve várom, hogy a következő igazoltatásnál miben lesz részem.
>>
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
Lakcím (értesítési cím):
<< Red County, main street 1.>>
Születési hely,idő:
<< Moszkva. 1991.12.01. >>
Telefonszám:
<< - >>
E-mail cím:
<< a.mikhailov@seemail.org >>
Pénzügyőr neve:
<< David Hristov Hadnagy >>
jelvényszáma:
<< 343 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Fix and drive melletti sétány>>
Bizonyíték:
<< Égési foltok, későbbiekben látlelet. >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Szakszerűtlen felszólítás egy igazoltatás során. Maga is elment. Igaz? kérdés hangzott el. Ami annyira szakszerűtlen volt, hogy nem tudtam mire vélni. A hadnagy úr utánna elővette a sokkolót, a következő mondattal. Három másodpercet kap. Elindultam, hogy a hadnagy szakszerűtlen parancsának eleget tegyek. Miután távoztam és megfordultam a hasamra célozva elsütötte a sokkolót. Magamhoz térve, bilincset éreztem a csuklómon és a kocsiba tuszkoltak.
[Börtön]: [NAV] Főtörzszászlós Semyon Stepanov letartóztatott téged.
[Börtön]: Oka: HEM [-50% - 343]
[Börtön]: Idő: 50 perc
Eleget tettem, a szakszerűtlen eljárásnak mégis a fogdán töltöttem az estémet. Kiégett ruházatom és emberi méltóságomban kárt tett ezzel. Porig rombolta a Nemzeti Adó és Vámhivatalba vetett töretlen bizalmam. Ilyen mértékű megaláztatást még életemben nem éltem át. Rettegve várom, hogy a következő igazoltatásnál miben lesz részem.
>>
Aláírás: