Beérkező panasztétel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
284
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< Aleksander Mikhailov >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Red County, main street 1.>>
Születési hely,idő:
<< Moszkva. 1991.12.01. >>
Telefonszám:
<< - >>
E-mail cím:
<< a.mikhailov@seemail.org >>

Pénzügyőr neve:
<< David Hristov Hadnagy >>
jelvényszáma:
<< 343 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Fix and drive melletti sétány>>
Bizonyíték:
<< Égési foltok, későbbiekben látlelet. >>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Szakszerűtlen felszólítás egy igazoltatás során. Maga is elment. Igaz? kérdés hangzott el. Ami annyira szakszerűtlen volt, hogy nem tudtam mire vélni. A hadnagy úr utánna elővette a sokkolót, a következő mondattal. Három másodpercet kap. Elindultam, hogy a hadnagy szakszerűtlen parancsának eleget tegyek. Miután távoztam és megfordultam a hasamra célozva elsütötte a sokkolót. Magamhoz térve, bilincset éreztem a csuklómon és a kocsiba tuszkoltak.
[Börtön]: [NAV] Főtörzszászlós Semyon Stepanov letartóztatott téged.
[Börtön]: Oka: HEM [-50% - 343]
[Börtön]: Idő: 50 perc
Eleget tettem, a szakszerűtlen eljárásnak mégis a fogdán töltöttem az estémet. Kiégett ruházatom és emberi méltóságomban kárt tett ezzel. Porig rombolta a Nemzeti Adó és Vámhivatalba vetett töretlen bizalmam. Ilyen mértékű megaláztatást még életemben nem éltem át. Rettegve várom, hogy a következő igazoltatásnál miben lesz részem.
>>

Aláírás:
<< Aleksander Mikhailov >>

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: kubik és Rey

Keep.

Az év TeamSpeak 3 moderátora 2021-ben.
2020. 03. 11.
544
1 151
V4 karakter
Yern Sclair
LV karakter
Rahmi Baykarak
Jóestét.
Hristov pénzügyőr Hadnagy, Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

Ahogy el lett mondva, és helyesen megemlítette a panaszában, megkérdeztem, "Elment-e már?". Ez a kérdés arra utalt, hogy
ez egy intézkedés helyszíne, amit nemtudom maga, hogy nem vett észre. Akihez odament, bilincsben volt, erre megkérdezi tőle,
nem úgy volt, hogy locsolni megyünk?
Nem gondolom azt, hogy ez egy rendőri intézkedés helyszínen megfelelő magatartás, én pedig megadtam magának az esélyt, arra,
hogy minél gyorsabban menjen el, mielőtt a bűntetőtörvénykönyv adta lehetőség alapján, én előállítom/elállíttatom magát.

Eleget nem tett, mivel arrébb ment "kábé" három métert, és ugyanúgy az intézkedés helyszínén állt, és bámult.

A töretlen bizalmat nemtudom mire vélni, jogszerűen intézkedtem maga ellen, de ezt majd a Belső Ellenőrzés megoldja.

((Erről semmi RP nem volt égett ruháról, valamint egy sokkoló egyeltalán nem okoz ilyen égési sérülést.))

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
284
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt hadnagy úr!
A valóságban nem jelzi az ember feje fölött, hogy már bilincsben van valaki. Nem néztem meg alaposan ismerősöm kezét.
Az elment-e már? kérdés elég burkoltan hangzott el. Azt láttam, hogy beszélgetnek. Elmentem három métert, megfordultam, hogy elköszönjek de lesokkoltak. Messzebb akartam menni.

(( Meg van említve a látlelet szó. Ami azt sugallja, hogy a kórházban levő dokik az ellenkezőjét fogják bizonyítani amit itt leírok.))

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy írásos panasza beérkezett hozzánk, az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály bizonyíték hiányában nem tudja elvégezni.

Az ügy kapcsán szükséges, hogy látleletet, vagy képfelvételt csatoljon az esetről.

San Fierro, 2023.04.09.
Joseph Venturas
püőr. vezérőrnagy
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

• Fire
Reactions: Keep.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
284
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
211986_1_En_4_Fig14_HTML.gif

mta-screen-2023-04-09-19-47-13.png

(( [2023-04-09 19:45:20] [Output] : *** Yannick de Vries átadott egy tárgyat Aleksander Mikhailov-nak/nek. (Füzetlap) ))

Utoljára szerkesztve:
  • Fire
  • Tetszik
Reactions: ePY és kubik

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály nem tudta elvégezni.

Az ügy kapcsán értekeztem az Országos Mentőszolgálat rezidensével is, ahol arról tájékoztatott, hogy a sokkoló által okozott sérülés természetes, és elkerülhetetlen, így a panasz ennek részét nem tudom figyelembe venni.

Felszólítom Önt, hogy amennyiben 48 órán belül nem tud kép- vagy hangfelvételt csatolni a szakszerűtlen intézkedéssel kapcsolatban, panaszát nem tudjuk elbírálni.

San Fierro, 2023.04.11.
Joseph Venturas
püőr. vezérőrnagy
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.